Семинари

“Рестарт в кухнята” – семинар за организация с хранене по Зоната, начален старт за разчистване на вредните продукти, семейно преориентиране към по-добрата храна, съвети, идеи, готвим няколко рецепти за старт и др.

Цена: 25 лв.

Времетраене: два видеоклипа по 3 часа.

!Видеата са на запис, така че може да ги гледате в удобно за вас време и колкото пъти имате нужда.

Място: затворена фейсбук група

Начин на записване: ако желаете да закупите семинара, първо пишете на този имейл: katinasb87@gmail.com – с тема “Рестарт в кухнята”, че се записвате за него и ще получите инструкции за плащане. След заплащането снимате платежното и ви добавяме в затворената група и започвате с гледането :)

Какво точно правим по време на семинара?
Влизаме в къща на приятелка, която не се храни особено здравословно и балансирано...
Обясняваме накратко Зоната: най-основните неща и после започваме…Претърсваме и обновяваме целия й хладилник, заместваме вредните продукти с по-добрите им варианти! Същото правим и със сладките и други "вредни" шкафове...Обсъждаме продуктите и разбира се, се забавляваме...


Готвим за седмицата, за да покажем как с малко подготовка, можем за цяла седмица да си имаме вкусна храна и после към нея само да добавяме разни плодове и зеленчуци…Избрали сме най-харесваните от вас рецепти и идеи до сега, за да ви спестим време! И още много ценни съвети, от мен и момичето, което свали 30 кг и вече 5 години ги задържа - Надето!
Този семинар е подходящ така както за начинаещи, така и за по-напреднали в Зоната, защото в организацията, продуктите, идеите и съветите - винаги може да намерите нещо ново и да си вземете за вас. Благодарим и ви очакваме :) Това са кадри от семинара ни, които споделяме с вас :* 

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай