Необходими продукти:
- Котидж – почти цялата кутийка /без 1 лъжица – 168г/
- Овесени ядки – 2 пълни с.л. /30г/
- Ябълка – 1/2 средна големина /100г/
- 9г фъстъчено масло или тахан или 9 бр. ядки
- по-желание: стевия за подслаждане, канела или какао, ванилийка
Как да го приготвите?
Попарвате овесените ядки с вряла вода /малко над тях/, защото поемат доста вода, оставяте ги настрани за малко да омекнат. Ако искате, може и да си ги сварите леко. Настъргвате ябълката и фъстъченото масло и разбърквате всичко добре, ако не ви е достатъчно сладко, може да добавите стевия /билка, която подслажда с 0 калории/ и да си хапнете като отделно си взимате от Котиджа. Също така, може да добавите на вкус – канела, ванилийка, индийско орехче, какао и др.
За тези, които искат да знаят повече – това са 3 блока П, В, М. Протеините са от сиренето Котидж, въглехидратите от овесените ядки, ябълката, а мазнините – от фъстъченото масло или тахана. Ако искате да я направите за 2 блока, т.е. по-малко хранене, махнете ябълката /или меда/ и изяжте 120 г Котидж /1/2 кутийка/.
За тези, които спортуват или обичат по-големи порции – 240 г Котидж + 30 г овесени ядки + 200 г ябълка + 2 равни с.л. тахан или фъстъчено масло
* На другите снимки, които може да разгледате със срелките, е същата закуска във различните й варианти – с ядки, с тахан, с фъстъчено масло;
Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!