Необходими продукти:
За питката:
1 с.л лимецово брашно /15 г/
подправки на вкус
малко водичка
И още:
2 – 3 с.л. котидж / 120 г /
1 средно голямо киви / 60 г /
2 ореха
Начин на приготвяне:
В чашка сипваме лимецовото брашно. Добавяме подправки на вкус – червен пипер, риган, чесън на прах, шарена сол, малко водичка. В средно загрят, сух, незалепващ тиган си оформяме питчица и печем от двете страни до зачервяване.
Когато сме готови с питката я намазваме с котиджа и хапваме с кивито и орехчетата. 🙂

За тези, които искат да знаят повече:
Имаме си закуска за два блока протеини / сиренето /, въглехидртаи / брашното и плода /, и мазнини от орехите.
Как можете да си я хапвате:
За закуска или междинка е много подходяща. Ще ви засити и ще ви даде енергия до следващото балансирано хранене.
Да ни е вкусно :*