Това е печена соя. Има я във вариант със сол и без сол, аз предпочитам соленичко. Разбира се, че суровите ядки са по-здравословни, но ние няма да издребняваме толкова и от време на време можем да си позволяваме всичко. Пък и вместо да ядем чипс, зрънчо, бирени фъстъци, снакс и всякакви “боклучки” от сорта, тази соя задоволява напълно глада “за гризане” и за соленичко, а освен това, само с 30-50 г, може много да се заситим. Също така може да се дава и на деца /пораснали, не бебета/, което пак е по-добрият вариант от всичко пакетирано. 😉 Продава се по диетичните щандове в супермаркетите или в специализирани здравословни магазини, има и различни марки, аз съм сложила снимки на тази марка, която има тук при нас. 😉
Кога и как може да я използваме?
Когато много ви се прииска нещо за гризане, може да си хапнете от нея. Може също да я позлвате за следобедна закуска, като дори да се мъчите, повече от 30-50 г не може да изядете, защото засища много и дори става тежко. 😉
За тези, които искат да знаят повече: В 50 г печена соя има около 2 блока протеини, 1,5 блока въглехидрати, 3 блока мазнини, което си е балансиран продукт, с леко завишени мазнини.
Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!