Необходими продукти:
За палачинката:
1 яйце
1 препълнена с.л. овесени трици / 19 г /
1,2 с.л. прясно мляко
За кремчето:
2 пълни с.л. мека извара от Лидъл / 60 г / Тя е леко кисела и е с вкус на цедено мляко.
1 ч.л. сладко от горски плодове / 15 г /
Тук по избор – или 6 бадема или 1 ч.л. тахан
Начин на приготвяне:
Смесваме продуктите за палачинката и при непрекъснато бъркане изсипваме в загрят, незалепващ тиган. Изпичаме от двете страни.След това смесваме изварата със част от сладкото и ако искате тук си нарежете и добавете бадеми или върху палачинката поръсете с тях или с тахан.Това е 😉
За тези, които искат да знаят повече:
Тази вкусна палачинка е за два блока протеини / яйцето и изварата /, въглхидрати / триците и сладкото /, и мазнини – каквото си изберете- бадеми или тахан 🙂
Как можете да си я хапвате:
Най – вече с думите:”мммм, много е вкуснааа”:) 🙂 🙂 А иначе за закуска и междинни закуски. Носи се удобно и навън в кутийка, за работа и пътуване. Да ни е сладко! :*