Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Питки с шунка и запечен кашкавал

Назад

Необходими продукти:

За питките:

2 с.л. лимецово брашно /30 г/

шипка сусам

щипка суров слънчоглед

подправки – шарена сол, самардала, щипка риган, малко сух чесън, щипка червен пипер.

Малко водичка 

И още:

Парче не мазна шунка /42 г/

Парче кашкавал /30 г/

 2 маслинки

Резен домат

Начин на приготвяне:

От продуктите за питките си правим гъста кашичка.. В загрят сух, незалепващ тиган изсипваме половината смес в единия край и другата половина в дугия край на тигана. С лъжичка дооформяме да станат като блатчета или питки. Печем до зачервяване от двете страни. След това върху тези две питки слагаме шунката, кашкавала, маслинките и резенчето домат и запичаме до разтопяване на кашкавала. Това е :) 

За тези, които искат да знаят повече:

Много вкусни “филийки” си направихме за два блока протеини /шунката и кашкавала/, въглехидрати /от брашното/ и мазнини от семената и маслинките.

*Ако не сложите брашно, можете да направите питките с овесени трици /40 г/ и така рецептата ще премине в зелено – оранжевия сектор.

Как можете да си го хапвате:

За закуска е много подходящо. Дава енергия и супер старт на деня. Както и за междинно хранене си става. Да но е вкусно :* :* :* 

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!