-
Необходими продукти:
1 яйце
1 препечена филийка Бонус или Тонус
17г авокадо – може да е разбито с малко сол, лимон и малко черен пипер – става много вкусно.
Начин на приготвяне:
Запичате яйцето на незалепващ тиган за няколко минути, правите си пасираното авокадо /така овкусено/ или ако нямате време просто с 1 с.л. от него намазвате филийката.
Аз го правя по следния начин: пасирам 1 цяло авокадо с малко лимон, сол и малко чесън на прах / всички тези по ваш вкус/ и го прибирам в кутийка в хладилника, там откъдето видях тази рецепта – пишеше да се изяде за 1 ден, иначе почернявало авокадото – обикновено го изяждам и по – бързо, така че нямам идея дали почернява 😉 Добавям и към салати от тази смес. Дори понякога добавям и много на ситно малко доматче към тях – също уникално вкусно! Ако някой е опитвал само 1 път авокадо и му се е сторило като сапун, нека опита пак по този начин, на мен също първия път като го опитах, ми се стори ужасно, а сега ми е любимо 😉 Пак казвам, дайте му втори шанс – супер здравословно и вкусно ! 17

За тези, които искат да знаят повече: Тази закуска е от 1 блок П,В,М. Протеините са от яйцето, въглехидратите от филийката и мазнините от яйцето.
За тези, които като мен обичат по – големи закуски: да умножат всичко по 2.
*Забележка: Снимката на тази филийка не съм я правила аз, моите снимки станаха трагични и затова си “откраднах” тази, да ви съблазни повече 😉