Необходими продукти:
2 яйца
1 филийка хляб Бонус или Вита , разделена на две
1 с.л. авокадо /17 г/
Щипка сусам /3 г/
малък плод /до 100 г/ В случая е грейпфрут, но може и сезонен – шепа ягоди, череши, пъпеш.
Начин на приготвяне:
Пригответе яйцата в сух тиган с незалепващо покритие. Ако можете да разделите филийката го направете, ако не няма проблем 😉 и я препечете в тостер. После върху филийката нареждате готовите яйца и парченцата авокадо. Поръсвате със сусам и готово. Накрая хапвате плода. Ако искате можете да намажете авокадото на филийката, става много вкусно.
За тези, които искат да знаят повече:
Много вкусна закуска за два блока протеини /яйцата/, въглехидрати /филийката и плода/ и мазнини от авокадото и сусама.
Как можете да си я хапвате:
За закуска е много вкусно и засищащо. Дава супер старт и енергия до идването на обяда. Можете вместо едното яйце да сложите бучка сиренце /30 г/ или парче шунка /42 г/. Много варианти в нашата любима Зона . Да ни е вкусно :* :* :*