Необходими продукти:,
- 1 яйце 1БП
- 35 г пуешка шунка 1БП
- 56 г Котидж сирене 1БП
- 30 г овесено брашно без глутен 2БВ
- 10 г брашно от тапиока 1БВ
- Шипка сода
- 6 бр. маслини нарязани 3БМ

Начин на приготвяне:
Бъркате всичко и изпичате на добре загрят, незалепващ тиган, при мен котлона е на 6 от 9, иначе ще изгорят. Изпичате добре от двете страни![]()
За тези, които искат да знаят повече:
Тези мекички са за 3БВПМ. Въглехидрати от овесеното брашно и брашното от тапиока, протеин от яйцата, шунката и котиджа. Мазнини от маслините.
Как можете да си го хапвате:
Цялото количество е за голяма закуска от 3БВПМ или може да разделите на 2 равни части и да хапнете половината за малка закуска от 1,5БВПМ. Рецептата и снимките са мои.
Да ви е сладко!