Необходими продукти:
За хлебчето:
1 пълна с.л. овесени трици /19 г/
подправки по ваш вкус /в случая шарена сол, малко сух чесън, риган/
малко водичка
За плънката:
2 с.л. котидж сирене/ 60 г/
резенчета домат
няколко резена шунка /42 г/
резен краставичка
И още:
5 – 6 малки маслинки
За десерт малък сезонен плод – вслучая са кайсии, но може ябълка, портокал или друг малък плод до 100 г.

Начин на приготвяне:
От продуктите за питката и малко водичка си правим кашичка, която изсипваме в загрят, незалепващ тиган и оформяме нещо като филийка. Изпичаме от двете страни и разрязваме на две. Можете и да си намажете направо та без да разрязвате. Просто в случая е така. Намазвате с котидж сиренето и добавяте останалото. После хапвате плода за десерт и готово.
За тези, които искат да знаят повече:
Нашият сандвич е за два блока протеини /котидж сиренето и шунката/, въглехидрати /овесените трици и плода/, и мазнини от маслинките. 🙂
Как можете да си го хапвате:
За закуска или междинно хранене – -ще ви засити и ще ви даде страхотен старт и престой в Зоната до следващото хранене :* :* :*