-
Необходими продукти:
2 малки парченца шунка /21 г/
2 ч.л. котидж сирене /30 г/
2 препечени филийки хляб Бонус или Вита
1 варено яйце
4 маслини или 6 ядки
Начин на приготвяне:
Препичаме си филийките. Намазваме си котидж сиренето върху тях и слагаме шунката. Сваряваме чйцето и разрязваме на две. Нареждаме върху шунката имаме вкусен и превкусен, топъл сандвич :*
За тези, които искат да знаят повече:
Това е засищащ сандвич за два блока протеини /шунката, котиджа и яйцето/, въглехидрати /филийките/, и мазнини от маслините.
Как можете да си го хапвате:
Това си става за закуска и за междинно хранене, а защо не и за малък, бърз обяд. Можете с айрян, можете и да си нарежете краставичка – не се броят. А ако искате да е повече в оранжево – зеления сектор на Зоната тази закуска просто заменете едната филийка с една малка ябълка или друг сезонен плод до 100 г.
Да ни е вкусно :* :* :*