-
Необходими продукти:
1 филийка хляб Бонус или Вита
котидж сирене /56г/
Средно голямо парче пушена сьомга /28 г/
2 с.л. меко, узряло авокадо /34 г/
Плод за десерт /малка ябълка – 100 г, или шепа ягоди – 140 г/
Начин на приготвяне:
Препичаме филийката и намазваме с авокадото и котидж сиренето. Отгоре слагаме пушената сьомга и хапваме. После е плода за да изравним въглехидратите.
За тези, които искат да знаят повече:
Бърза и вкусна закуска за 2 блока протеини /котидж сиренето и рибата/, въглехидрати /филийката и плода/ и мазнини от авокадото.
Как можете да си го хапвате:
За закуска или междинно хранене -супер засищащо и мног вкусно.
Идеята и снимките са на момичетата от нашата група НеДиета
Благодарим и да ни е вкусно :* :* :*
От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съответно подобриха здравето и телата си !
Преглед на количката „Електронна книга с традиционни български ястия, балансирани по Зоната“ е добавен във вашата количка.