Необходими продукти:
112 гр котидж сирене
2 яйца
50 гр сладко от горски плодове
/ако сладкото ви е без захар си сложете 100 гр/
кокосово масло за намазване на гофретника /12г/
ванилия
Начин на приготвяне:
Супер лесно – смесваме продуктите, разбъркваме и в загрят гофретник намаслен с кокосовото масло, изпичаме 4 гофрети, зависи от гофретника 😉 Вече готовите гофрети намазвате със сладкото от горски плодове, може и друго, каквото имате и си хапвате тази вкусотийка 🙂
За тези, които искат да знаят повече:
Тези пристрастяващи гофрети съдържат четири блока протеини /от котиджа и яйцата/ и четири блока въглехидрати /от сладкото/ и 4 блока мазнини от кокосовото масло.
Как можете да си ги хапнете?
2 гофретки са за 2 блока ПВМ. Може да ги хапвате за закуска или междинна закуска с кафенце или чай без захар.
Приятен апетит!Благодарим на Александрина Томич за снимките и идеята.