Необходими продукти:
1 филийка Бонус или Вита хляб
2 с.л. котидж сирене /56 г/
няколко листчета шунка /42 г/
Половин узряло авокадо /34 г/
Шепа малини в случая /130 г/, но може и друг сезонен плод 🙂
Начин на приготвяне:
Препичаме филийката и намазваме с котидж сиренето. Ако искате намачкайте авокадото с вилица и посолет. Капнете няколко капки лимон и намажете на филийката. Толкова вкуснооо :*. После сервирате с шунката и хапвате накрая плода.
За тези, които искат да знаят повече:
Тов ае вкусна и бърза закуска за два блока протеини /котидж сиренето и шунката/, въглехидрати /хляба и плода/, и мазнини от авокадото.
Как можете да си го хапвате:
За закуска или междинно хранене – супер вкусна и подходяща.
Благодарим за снимката на Ваня Делякова. Да ни е вкусно :* :* :*