ВИДЕО РЕЦЕПТИ

ИНДИВИДУАЛНО МЕНЮ + БОНУС ВИДЕА – 99 лв.

Здравейте приятели, след като близо 4 години отказвах да правя индивидуални менюта, защото не обичам просто да дам нещо на готово и не смятах, че така ще съм полезна, вече мисля по друг начин. 

Наистина има ситуации, различни случаи, много заети хора или такива, които не обичат групи каквито правя и понякога е нужна такава помощ. Всеки, който пожелае такова меню да пише тук на съобщение и ще получи въпросник, за да знаем как може да сме му максимално полезни. Какво включва това: 

  1. Подробно написано меню, с точни грамажи, изчислени по Зоната за 14 дни. Ще бъде изцяло съобразено с вашия начин на живот и най-вече вашите вкусови предпочитания. Ще бъде вкусно и разнообразно, няма да се чувствате гладни и лишени. Ще има идеи за това как да си замествате храните, така че могат да се получат стотици комбинации от тези 14 дни. Храненията ще са 4 или 5, според начинът ви на живот. Блоковете според нуждите на тялото ви. Храните се теглят с кухненска везна първите 14 дни, за да можете да добиете представа кое колко тежи, след това както прецените, може да си следвате всичко на око. 
  2. БОНУС! Тъй като не обичам просто да дам едни листи, за мен наистина е важен резултът на отсрещния, ще ви дам като БОНУС видеата, с които вече хиляди хора се обучиха на Зоната. Т.е. ако вие поискате с тях можете съвсем сами да се справите с уж толкова сложната Зона като изгледате кратки и простичко обяснени от мен видеа, в които ще има отговори на доста от вашите въпроси. И ако има нещо неясно след като ги изгледате, може да питате. Както знаете Зоната е подходяща за деца, бременни, кърмещи, възрастни, хора с поднормени кг, хора с наднормени кг, за всички, защото това доказано е най-доброто хранене, което съществува…

Ако обичате повече бързи и лесни храни – ще ви правим бързосглобяеми чинийки, ако обичате да готвите и сте добри домакини, ще ви предложим готвени изкушения. Едно е сигурно ще ви бъде вкусно и засищащо. А колкото до Зоната няма смисъл да ви казвам, че ще оздравявате и че ще изчиствате всички излишни мазнини, без да сте лишени и гладни! Ако желаете да изработим за вас това, първо ще трябва да попълните един кратък въпросник, за да разберем повече за вас и в рамките на вашите вкусови предпочитания – пишете ни ако имате въпроси и ако искате това меню. Изработването става в рамките на 7-10 дни: kakvodaqm@abv.bg