Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Трета порция отзиви Маратон за мотивация ноември 2022

Трета порция отзиви Маратон за мотивация ноември 2022

VioletaKaraivanova

Здравей, Кати. Това е първото ми психологическо предизвикателство. Юли месец се включих в предизвикателството с чинийки, от тогава се храня по Зоната и за мен от онзи момент настъпи същинската трансформация. Защото освен, че физически се почувствах мигновено изключително добре, за първи път прозрях смисъла на грижата за себе си – усетих едно вътрешно спокойствие, ежедневните дребни ситуации, които до онзи момент с лекота ме бутваха в неравновесие, изведнъж изгубиха тази сила. Още тогава ти говореше за силата на психологическите блокажи и затова с нетърпение очаквах момента на това предизвикателство. За моя изненада, защото аз се имам за човек, който макар и доста праволинеен, е отворен за всякакви нестандартни тези, по време на това приключение, аз изпаднах в пълно объркване. Всяка следваща задача, среща с теб на лайфовете, среща с историите на участниците, ме вкарваше в нов водовъртеж от мисли и емоции. И всеки път се изумявах как точно в момент, в който ми се случва нещо, което ме притеснява и разстройва, ти се появяваш с новата задача, която точно репликира моята ситуация. И това разбрах, благодарение на теб. Тези неща на нас ни се случват непрекъснато, но ние просто ги подминаваме и не си задаваме правилните въпроси, с помощта на които да излизаме с все по-разплетени възли. Със своя изключително достъпен метод на представяне на всяка една от темите, човечен, автентичен, забавен, аз те почувствах толкова близка, а всичко, което ме объркваше, всъщност не ме уплаши, а ми стана мило и някак си несъзнателно поисках да се връщам към тези идеи и да станат част от мен… Вярвам, че семенцето на себеопознаването е посято много успешно, разкрити са едни съвсем различни гледни точки пред мен, които с интерес и любопитство ще продължа да изследвам. Разбира се в очакване на новите предизвикателства и идеи, които реализираш. Благодаря от сърце, че сподели своето познание и с мен.

SlavkaMladenova

Здравей, Кати това бе първото ми подобно предизвикателство и съм благодарна че се включих. Лично за себе си разбрах колко блокажи и грешни мисления съм имала започвам да се хващам и да се наблюдавам все още ми е трудно и се поддавам на емоциитеда гледам да не давам на негативните мисли да вземат връх.Чувствам се малко по-спокойна за първи път от 2 години направих нещо за себе да си доставя удоволствие без да изпитвам вина,зная че всеки ден с малки стъпки ще успея да се променя защо го искам.Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ.Надявам се да има още такива предизвикателства ако има онлайн и за взаимоотношенията между мъжа и жената ще се радвам.Сега се опитвам да намеря онлайн констелации както ми препоръча тъй като съм в Германия и няма как да посетя такива в България.Всичко бе прекрасно а аз продължавам със зоната и да работя със себе.

DessieAtwork

От мен едно голямо благодаря на Кати и всички вас. Днес седнах да си направя равносметка какво научих от този маратон, на какви емоционални възли попаднах и какво разплетох. Изписах 5-6 страници без да разбера как и то само като обобщение. Щяха да са много повече ако бях започнала по всяко едно нещо подробно. Като имате предвид, че някои дни изобщо едвам успявах да погледна постовете, гледах видеата разкъсано на много части, защото естествено съдбата реши да ме предизвика и точно в последните 3-4 седмици ми беше супер напрегнато и много нови неща изскочиха неочаквани, хубави и лоши. Като цяло, този маратон ми разшири съзнанието, мисля че всички имаме нужда редовно от такъв тип предизвикателства да се вглеждаме в себе си, да разплитаме възли и да изчистваме блокажи. Повечето дни сме в някакви релси, забързани, немислещи за нищо друго освен за задачи. Благодаря отново Кати и екип и на всички вас, много ми беше интересно да чета коментарите ви. Нещо се промени в мен, но на този етап, не мога да го определя, мисля че е на подсъзнателно ниво, нещо мръдна там вътре, което си беше и целта де!

ЕвелинаМатева

Здравей, Кати! От първото предизвикателство през април 2022 до сега все ми светваха лампички. Този маратон обаче ми светна като прожектор. Доста са промени и осъзнавания. Трудно е, но и хората около мен забелязват промените. В момента завършвам курса специалист по нейрографика, и още нещо, по което работя от години, ще споделя когато се реализира. Всеки ден се изхващам за различни неща, но когато ги осъзная и приема резултата е на лице.Благодаря на теб и екипа ти за всичко, което правите за нас! Бъдете здрави и благословени! Светли празници! Обичам Ви!

EvgeniaTsokova

Първо психологическо предизвикателство за мен. Много ми беше интересно и не ми се иска да свършва. Всяко домашно изкара по нещо, което ми е полезно. Не съм фен на боя, но благодаря за шамарите!

Никога до сега не съм участвала в такъв вид група. Това е най-топлото и уютно място, в което съм била напоследък. Енергията е страхотна! Благодаря на всички за споделянето на това преживяване! Прелях от емоции!

Кати, благодаря ти, че правиш това, което правиш! Невероятно е! Ще се виждаме често в твоите групи! Пък дано и на живо!

MarinaAleksieva

Привет и от мен. Това беше първото ми психологическо предизвикателство. Честно казано, малко се притеснявах от участието ми тук, тъй като не знаех какво точно представлява самото предизвикателство, какви са тези домашни, за които съм чувала от други участници и за какви осъзнавания става въпрос. Сега смело мога да кажа, че притесненията ми са били напълно излишни. Определено се чувствам много по-осъзната и обичаща себе си. Чувствам се по-лека и по- спокойна. Осъзнах много неща за себе си, за които не бях подозирала дори, те са били някъде зарити в подсъзнанието ми. Имам още много работа по себе си, но важното, че начало вече е сложено. Благодаря ти от сърце, Кати. Ти наистина си прекрасна. Благодаря и на всички от групата, атмосферата беше страхотна. Чакам с нетърпение следващото предизвикателство. Поздрави и весели празници на всички.

NanevaValenTina

За мен това беше пръв маратон. Изглежда имам доста да отработвам, защото често не се разпознавах веднага…Но разказите на другите участнички ми подсказваха,че имам подобни проблеми. Благодарение на една участничка,която разказа за травмата от изоставяне…аз си спомних една такава моя,която бях забравила! А изглежда е била ключова за мен. …Благодаря от сърце на всички за всичко. Мога само да препоръчам тези Маратони,защото даже и да си мислим че нямаме психологически проблеми…то май-май всички имаме такива,особено ако сме с наднормено тегло!

Аз съм в Зоната от септември и продължавам напред…сега съм в Детокса на Кати и повечето рецепти много ми харесват!

StellaCzernetz

Здравейте, от 2020г. до сега участвам във всички предизвикателства на Кати. Може да се каже, че съм “пристрастена”.

Всяко е различно, неповторимо, и всяко е част от Пътя.

Този път беше различно за мен – изгледах всички видеана отслабнали и много ми въздействаха – може би бяха “правилните” в “правилния” момент. Застъпването на това предизвикателство с “Детокс в Зоната” сякаш за мен се сля в едно – от психологически Детокс – в физически.

Защото по време на Детокс е много важна менталната и емоционалната детоксикация – а точно това прави невероятната Кати.

“Изчистване” на всички нива.

“Има шанс всеки да сътвори новото си съзнание, стига да му стиска да преживява новата реалност, а тя няма да отговаря на предишните му убеждения, дали е готов да се раздели с тях? “

Разделих се в последните години, през които бях ръка за ръка с Кати и великолепния и екип, с много страхове, с много илюзии, с много товари и “боклуци”. И с две ръце бих препоръчала на всеки да опита поне едно Предизвикателство – а след това е сигурно, че и той ще се “пристрасти”

Обичам те, Кати! Светли и Благословени празници на всички!

ВеличкаКирчева

Здравей, Кати! С голяма благодарност и малко тъга, пиша моя отзив. Тъга, защото поредното ми прекрасно преживяване с теб и групата приключи. Благодарност за всяка минута с твоите видеа и текстове, които винаги попадат на точно място в точния момент. Всеки път откривам нов слой от своята същност. Всеки път ставам една идея по-спокойна и по-уверена в себе си. Всеки път надграждам и откривам част от душата си и от характера си. Препоръчвам на всеки, който иска да се запознае със себе,който иска да се намери ако се е изгубил, който иска да открие „тайната“ вътре в себе си, да се обърне към теб! Да послуша едно твое видео, да бъде откровен със себе си, да ти се довери и да се запише в един твой психологически маратон! Тогава чудото му ще се случи! Обичам те и ти благодаря от сърце!

Антоанета П.

Тук в тези групи с Кати и с тези хора всичко което правиш е да видиш част от себе си, да откриеш някой твое бъгче. В тези предизвикателства съм от първите и от тогава до сега не съм същата има доста неща, който поотработих, но знам че имам и още затова ще вървя с Кати по пътя на промяната и ще се опитвам да се опознавам , приемам и обичам все повече такава каквато съм Аз.

Благодаря Кати за всичко, което правиш и на екипа до теб , благодаря и на вас хора, който сте в тези групи.

VeselinaAtanasova

Какво да напиша за отзив ? Каквото и да кажа, каквото и да напиша ще е малко! Безкрай много БЛАГОДАРНОСТИ! Не съм срещала такъв прекрасен човек като теб! Ти, мила Кати,  не само,че ми показа как да се отърва от килограмите,а ми показа и пътя към щастието! Не знам как да ти се от благодаря,защото думичката Благодаря е малко! Ти знаеш кога да се появиш в живота ми, кога аз имам нужда от теб и от твоите прекрасни групи! Прегръдки от мен и целувки! Благодаря много за всичко!

PetiaNedeva

За мен първо предизвикателство,гледах,четях с голям интерес ,страшно много неща успях да чуя,някои все още осмислям, обяснявам как някои неща просто ги приемаш за такива,а тези които трябва да промениш -да се работи.

Трябва ми и време отново да изслушам видеата,защото има неща,които не съм чула. Много информация и много мисли,как да разплете възлите,които съм вързала .Искам да се опозная,заобичам и да мога да си обяснявам,защо ми се случва някоя ситуация и даприема спокойно. Със сигурност няма да ми е последно предизвикателство!Благодаря за сълзите и шамарите ,за сърцето и душата с която се раздаваш Кати!

Светли и Весели Коледни празници на теб и твоя екип,семействата Ви и на всички маратонци !

MarianaGeorgieva

Благодаря да всички за споделените истории. Благодаря ти, Кати!  Благодаря за съветите, за шамарите, за подкрепата, за точните думи. Научих много, но и доста остана. Намирам се в една голяма въртележка и за да изляза ще трябва да се събера и изплувам. Имам нужда от още предизвикателства. Още от сега чакам за следващото.

MiroslavaPetrova

Здравей, Кати! Това предизвикателство беше първо за мен. От начало не знаех къде съм попаднала, но скоро след това разбрах, че това е моето нещо. Започнах лека полека да се справям с домашните по-лесно и по-лесно. Благодаря ти за страхотните шамари, които ми биеше, за да мога да се размърдам. Благодаря ти много!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.