Предстоящи събития

Предстоящи събития:

Дата Място на събитието Описание
     

 

   

Априлско онлайн предизвикателство за извайване на тяло до лятото! 

Започва на 1.04.2020 г и свършва на 1.05.2020 г 

ХРАНЕНЕ + 15 минутни видео тренировки за домашни условия

Каква е цената? 

Цена 40 лв. за целия месец, т.е. малко повече от 1лв на ден за вашето здраве и увереност!

Тези, които се запишат ще получат достъп до затворена фейсбук група, създадена специално за това приключение.

На 27ми март участниците ще бъдат добавени в нея, тогава ще им бъдат предоставени готово седмично меню /за всички едно и също/, както и кратки видеа, чрез които ще ви ориентирам и обясня съвсем просто основата на Зоната и как може да си заменяте продукти от менюто, ако не харесвате нещо.

Тренировките са съвсем кратки и леки, за лесно изпълнение в дома ви. Всеки ден ще бъдат качени в групата, сами ще преценяте в коя част от деня да ги изпълните.

Всеки от нас, в някоя сфера от живота си има нужда от поправка, има нужда от стимул, от побутване, от благоприятна среда, от силна мотивация за да постигне своя успех! Атмосферата гарантирам ще бъде положителна, надъхваща и мотивираща!

Идеята ми е да ви дам лек старт /шут ;) / и да спрете да отлагате така мечтаното тяло! Да поставите себе си на първо място пред хилядите други задачки. Ако вие не сте здрави, удовлетворени и щастливи, какво друго може да е по – важно от това?

От вас ще се иска само да изпълнявате, да се наслаждавате на вкусната храна и да качвате всеки ден по една снимка на ваше зоново хранене в тайната ни група. Аз ще ви наблюдавам и ще ви мотивирам, като знаете добре, аз не харесвам крайности, самообвинения, не се искат абсолютни перфектности, а най – вече искам да ви отворя съзнанието за ново мислене – готово за промяна!

Може да се запишете сега на лично съобщение в страницата ни във фейсбук, записването става с 2 имена и зодията ви тук. След като сте се записали най – късно до 2 дни ще получите подробности и начин за плащане! Става и за хора, които вече разбират от Зоната, но имат нужда от обща мотивация и стимул!

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай

Един примерен ден в Зоната! Опитайте!

Дневно примерно меню за един ден в Зоната, може да изглежда много различно, но това е една идея, която е с по - простички продукти и по - лесни за приготвяне..:)