Предстоящи събития

Предстоящи събития:

Промяната ОТВЪТРЕ - НАВЪН – психологическо предизвикателство през ОКТОМВРИ 

Започва на 1 октомври – 14 октомври 2020 г. Като записи на всички видеа, интервюта на отслабнали, постове и коментари ще останат още месец след 14ти октоври, за да може и по-заетите да наваксат.

Цена 99 лв. 

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Форма за записване

* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.


Какво представлява:  

  • Това е първото по рода си създадено психологическо предизвикателство за търсене на причините да сте в тези килограми/ в това състояние. Обичайно, това което правим е само да променяме храненето си, но да продължим да мислим и живеем с блокажите си и по стария начин. Запомнете – без промяна в мисленето и цялостна вътрешна трансформация, това което правите е само временно да се насилвате да ядете здравословна храна и така много бързо и лесно се отказвате и сте непостоянни! Да, храната е инструментът, чрез който сваляме излишните си килограми. Има едно голямо НО, което всички пропускат - без да открием вътрешните си блокажи, грешните си убеждения, страховете, които ни карат лесно и бързо да се отказваме, промяната ни няма как да бъде ТРАЙНА! Истинските ваши истории през годините много ми помогнаха да разбера, че трябва работа по себе си, паралелно с храната и тогава тялото се променя! Трябва да се търсим, да се намираме, да се обичаме, за да УСПЕЕМ да излезем от омагьосания кръг диета-безразборно хранене-диета!

В какво се състои и как протича това предизвикателство?  

  • След като се запишете, ще получите имейл с начин на плащане автоматично. Когато заплатите, ще ви добавя дни преди да започне предизвикателството в затворена фейсбук група, която е само за вас и записаните. Позитивна, мотивираща, топла атмосфера, в която си помагаме и заедно вървим по пътя към целите си, което много помага затова да действаме! Знаете, средата е от огромно значение, ако искате промяна! Предизвикателството е разделено на 2 части: 

ПЪРВА ЧАСТ – от 1ви до 7ми октомври темата е тялото ни, блокажите ни, грешни убеждения, отваряне на съзнанието, че е възможна промяната, как да се приемаме и обичаме такива, каквито сме и т.н... 

  • Ще имате записани видеа/интервюта с вече отслабнали хора, с техните истински истории – как са успели, трудностите им, кога и защо са искали да се откажат, как са продължили, каква е била средата им, какво обичат да хапват и др.  
  • Ще имате записани видеа от мен с разсъждения, примери, идеи, начини да се справите с тези пречки, които ви спъват по пътя към мечтаното тяло – без значение дали става дума за здраво тяло или изящно такова. 
  • Ще имате домашни, които да пишете, защото само тогава има истинска промяна! 

ВТОРА ЧАСТ – 8ми до 14ти октомври темите са – как функционира живота, според моите лични осъзнавания и трансформации, как да разбираме и разчитаме знаците си, как да работим по себе си, да променяме цялостно виждането и гледната си точка, къде имаме нужда от баланс и т.н…

Дълбаем навътре за да трансформираме наистина, а не просто да знаем някаква нова информация...Книги, филми, психолози, семинари навсякъде и все пак на много хора им е трудна промяната, защото следват на готово някакви съвети, а не търсят в себе си тяхната истина! Аз това, което ще правя е да ви карам да дълбаете, да търсите вашия път, да действате различно, да намирате собствените си бариери срещу това, което искате! 

  • Ще има записани клипчета за всеки ден от мен на дълбоки теми + домашни и лайфове, за да анализираме, споделяме и да се мотивираме за нови действия :)
  • Вярвам, че всеки човек ако иска да е щастлив трябва да живее осъзнато, а съм убедена, че тялото ТРАЙНО не може да се промени, без да си променяте успоредно и мислите, емоциите и убежденията! Затова е и това онлайн предизвикателство, подарете си ПРОМЯНА! 

 

 

 

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай