Предстоящи събития

Предстоящи събития:

Онлайн предизвикателство – започни Зоната през ЮНИ с мен! 

Започва на 1.06.2020 г – 30.06.2020 г

Включва:

  • Затворена фейсбук група, само на заплатилите обучението. Потизитивна, мотивираща, топла атмосфера, в която си помагаме и заедно вървим по пътя към целите си!  
  • Балансирани, сметнати зонови менюта, дават се всяка седмица, като към тях има задължителни за гледане кратки видеа, в които обяснявам как да замествате дадена храна, какви продукти да предпочитате и т.н...
  • Видео тренировки за домашни условия – лесни, достъпни, кратки и най-вече забавни с Искра, която е треньорка. Даваме ви линкове за тях и може да ги гледате и изпълнявате, когато искате или имате възможност. 
  • 1 лайф на седмицата в затворената група, свързан с отговори на въпросите ви и с психологическата част на отслабването

Цена 50 лв. за целия месец.

Тези, които се запишат ще получат достъп до затворената фейсбук група, създадена специално за това приключение.

На 27ми май участниците ще бъдат добавени в нея, тогава ще им бъдат предоставени готово седмично меню /за всички едно и също/, както и кратките видеа. Всеки от нас, в някоя сфера от живота си има нужда от поправка, има нужда от стимул, от побутване, от благоприятна среда, от силна мотивация за да постигне своя успех! Атмосферата гарантирам, че е положителна, надъхваща и мотивираща!

Идеята ми е да ви дам лек старт /шут ;) / и да спрете да отлагате така мечтаното тяло! Да поставите себе си на първо място пред хилядите други задачки. Ако вие не сте здрави, удовлетворени и щастливи, какво друго може да е по – важно от това?

От вас ще се иска само да изпълнявате, да се наслаждавате на вкусната храна и да качвате всеки ден по една снимка на ваше зоново хранене в тайната ни група. Аз ще ви наблюдавам и ще ви мотивирам, като знаете добре, аз не харесвам крайности, самообвинения, не се искат абсолютни перфектности, а най – вече искам да ви отворя съзнанието за ново мислене – готово за промяна!

Може да се запишете сега на лично съобщение в страницата ни във фейсбук Яж всичко и отслабвай с мен Катина, записването става с 2 имена и зодията ви тук. След като сте се записали най – късно до 2 дни ще получите подробности и начин за плащане! Става и за хора, които вече разбират от Зоната, но имат нужда от обща мотивация и стимул!

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай