Предстоящи събития

Предстоящи събития: 
“Маратон за мотивация с интервюта на отслабнали и много работа по вътрешните пречки за постигане на здраво и красиво тяло”
Започва на 5 февруари и завършва на 26 февруари 2022г. 
Трайното отслабване включва както промяна в храненето, така и доста промяна в начина на мислене и приемане на самите себе си, за съжаление никой не обръща внимание на втората част от отслабването и затова често хората бързо се самосаботират и не достигат до целите си…


Редовна цена 69 лв. за 21 дни мотивация :)
Какво ще съдържа маратонът:
Затворена фейсбук група, само за заплатилите обучението. Позитивна, мотивираща, топла атмосфера, в която си помагаме и заедно вървим по пътя към целите си, което много помага, затова да действаме с лекота и да се променяме
Интервюта на вече отслабнали/оздравели от Зоната реални хора. Видеа, в които споделят историите си, мотивират ви, разказват как те са постигнали целта си, някои от тях споделят рецепти, идеи, снимки. Възможност да попитате интервюираните, след като ги изгледате и да им споделите нещо. 
Домашни и задачки, които са много важни, за да търсим дълбоко причините за вашите излишни килограми/болежки. Да намираме невидимите тайни, които обикновено крием от самите себе си. За да започне нашето преобразяване, трябва първо да започне разплитане на причинно-следствените връзки, т.е. защо са се натрупали тези излишни килограми. 
Лайфове с мен на живо, които остават после на запис. Може да питате и дискутирате всичко, което ви интересува. 
21 дни заедно по пътя на промяната. Всичко гледате в удобно за вас време в затворената група, няма да има ограничения във времето, ще са ви нужни час, час и нещо да отделяте за себе си, ако с нещо не се справите на деня, ще довършвате когато имате възможност! 


*Бонус - видеа от предишен маратон - заснети видеа с мен, в които обяснявам какви са най-честите грешки. Защо хората сякаш се самосаботират. Как влияе средата, как да се свържете с тялото си и да го заобичате. 

За кои хора е този маратон? 
*За всички - за новобранци в Зоната или за старши, за хора, които още изобщо не са започнали. 
*За хора, които непрекъснато повтарят едни и същи сценарии. Започват за кратко супер мотивирани, след това желанието им намалява и постепенно се завръщат в изходна позиция.
*За хора, на които им е писнало да се чувстват провалени, за това че не са успели да са постоянни, с това да променят храненето си и да си обръщат внимание.
*За хора, които търсят мотивация, защото не намират мотивирани и действащи близки хора около тях. 
*За хора, които са отчаяни, които сякаш не вярват, че е възможно да отслабнат. 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК И ВИЖТЕ ДАННИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО-ДОЛУ.

Форма за записване

* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.

Данни за плащане:

Централна Кооперативна Банка /ЦКБ/

IBAN: BG65CECB979010H6120100

Сума: 69,00 лв.

В полза на: Катина 2011 ЕООД

Основание: двете имена на участника + 2 цифри /пример Стоянка Димитрова 89/

Краен срок на заплащане:  1-ви февруари, не отлагайте за последния момент :)

ВАЖНО!!!

Тези, които се запишат във формата и заплатят, задължително да изпратят снимка на платежното си, на имейл katinasb87@gmail.com . Най-късно на 2-ри февруари ще получат достъп до затворената фейсбук група, създадена специално за това приключение.

Докато сте със старото мислене за себе си, за отношението си към храната, с грешните убеждения и възприятия, тялото много трудно може да смени трайно формата си. Трябва ни много работа по вътрешните ни пречки и саботажи, за да излезем завинаги от този омагьосан кръг.  

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай