Предстоящи събития

Предстоящи събития:

Започни с нас Зоната с готови менюта през ЯНУАРИ – заедно се учим и мотивираме!  

Започва на 2 януари завършва на 31 януари 2020 г. 

Започнете новата година по нов начин! Нека още от началото да започнете трайната промяна и 2021 г да бъде за вас различна и ползотворна! 

Цена 50 лв. 

Включва:

  • Затворена фейсбук група, само на заплатилите обучението. Потизитивна, мотивираща, топла атмосфера, в която си помагаме и заедно вървим по пътя към целите си, което супер помага затова да действаме!  
  • Балансирани, сметнати зонови менюта, дават се всяка седмица, като към тях има задължителни за гледане кратки видеа, в които обяснявам как да замествате дадена храна, какви продукти да предпочитате и всичко нужно, за да стартирате...
  • Видео тренировки за домашни условия – лесни, достъпни, кратки и най-вече забавни с Искра, която е треньорка. Даваме ви линкове за тях и може да ги гледате и изпълнявате, когато искате или имате възможност. 
  • 1 лайф на седмицата в затворената група, свързан с отговори на въпросите ви и с психологическата част на отслабването.

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Форма за записване

* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.

Тези, които се запишат ще получат достъп до затворената фейсбук група, създадена специално за това приключение.

На 28ми декември участниците, които са заплатили, ще бъдат добавени в тази група, тогава ще им бъдат предоставени:

*готово седмично меню за първата седмица, за подготовка /за всички едно и също/

*кратките обучителни видеа, видеа за Зоната и продуктите, които използваме.

Всеки от нас, в някоя сфера от живота си има нужда от поправка, има нужда от стимул, от побутване, от благоприятна среда, от силна мотивация, за да постигне своя успех! Атмосферата гарантирам, че е уникална, надъхваща и мотивираща!

Идеята ми е да ви дам лек старт и да спрете да отлагате така мечтаното тяло! Да поставите себе си на първо място пред хилядите други задачки.

Ако вие не сте здрави, удовлетворени и щастливи, какво друго може да е по – важно от това?

От вас ще се иска само да изпълнявате, да се наслаждавате на вкусната храна и да качвате всеки ден по една снимка на ваше зоново хранене в тайната ни група. Аз ще ви наблюдавам и ще ви мотивирам, като знаете добре, аз не харесвам крайности, обвинения, не се искат абсолютни перфектности, най – вече искам да ви отворя съзнанието за ново мислене – готово за промяна!

 

 

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай

Какво да пазарувам?

Какво да пазарувам, за да се храня в Зоната? Кое, от къде пазарувате, кои са най-добрите продукти? Кои протеини да купя?