Предстоящи събития

Предстоящи събития:

Онлайн семинар на 11ти декември /събота/ с Катина и Валя в затворена фейсбук група

Темата – “Лесна подготовка за хранене по Зоната през седмицата” 

Цена – 19,90лв

Започва в 13:00 и приключва в 17:00 часа, като ще остане на запис и може да го гледате в удобно за вас време, неограничено. 

Ето какво ще правим: 

--->Ще приготвим пред вас храна за цялата седмица, само за няколко часа на живо, за да видите, че не е толкова сложно да си готвиш отслабващо, балансирано и вкусно меню :)

--->Ще обясняваме и ще ви даваме съвети и идеи, как да ви е лесно и практично да се организирате бързо с хранене по Зоната :)

--->Този семинар става както за начинаещи и незапознати със Зоната, така и за напреднали, защото винаги може да се научат нови неща :)

Нека се нахъсваме, организираме, мотивираме и да дадем всичко от себе си, за да ни е вкусно и лесно по Зоната! Нека да си докажем, че не е нужно да гладуваш, за да си в добра форма. И най-важното освен, че топим излишните килограми – оздравяваме! Чувството да се променяш и да видиш резултата от труда си е уникално! Не се колебай, а идвай с нас :) 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК И ВИЖТЕ ДАННИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО-ДОЛУ.

Форма за записване

* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.

Данни за плащане:

Централна Кооперативна Банка /ЦКБ/

IBAN: BG65CECB979010H6120100

Сума: 19,90 лв.

В полза на: Катина 2011 ЕООД

Основание: двете имена на участника + 2 цифри /пример Стоянка Димитрова 89/

Срок на заплащане: най-късно до 8-ми декември, за да може да се осчетоводи плащането и да ви добавим в затворената група

ВАЖНО!!!

Тези, които се запишат във формата и заплатят, задължително да изпратят снимка на платежното си, на имейл katinasb87@gmail.com . След 8-ми декември ще получат достъп до затворената фейсбук група, създадена специално за това приключение.

 

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай