Предстоящи събития

Предстоящи събития:

Онлайн предизвикателство – започни Зоната през АВГУСТ с нас! 

Започва на 1 август 2020 г – 31 август 2020 г

Включва:

  • Затворена фейсбук група, само на заплатилите обучението. Потизитивна, мотивираща, топла атмосфера, в която си помагаме и заедно вървим по пътя към целите си, което супер помага затова да действаме!  
  • Балансирани, сметнати зонови менюта, дават се всяка седмица, като към тях има задължителни за гледане кратки видеа, в които обяснявам как да замествате дадена храна, какви продукти да предпочитате и всичко нужно, за да стартирате...
  • Видео тренировки за домашни условия – лесни, достъпни, кратки и най-вече забавни с Искра, която е треньорка. Даваме ви линкове за тях и може да ги гледате и изпълнявате, когато искате или имате възможност. 
  • 1 лайф на седмицата в затворената група, свързан с отговори на въпросите ви и с психологическата част на отслабването

Цена 50 лв. за целия месец.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Форма за записване

* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.

Тези, които се запишат ще получат достъп до затворената фейсбук група, създадена специално за това приключение.

На 27ми юли участниците ще бъдат добавени в нея, тогава ще им бъдат предоставени готово седмично меню /за всички едно и също/, както и кратките видеа. Всеки от нас, в някоя сфера от живота си има нужда от поправка, има нужда от стимул, от побутване, от благоприятна среда, от силна мотивация за да постигне своя успех! Атмосферата гарантирам, че е уникална, надъхваща и мотивираща!

Идеята ми е да ви дам лек старт /шут ;) / и да спрете да отлагате така мечтаното тяло! Да поставите себе си на първо място пред хилядите други задачки. Ако вие не сте здрави, удовлетворени и щастливи, какво друго може да е по – важно от това?

От вас ще се иска само да изпълнявате, да се наслаждавате на вкусната храна и да качвате всеки ден по една снимка на ваше зоново хранене в тайната ни група. Аз ще ви наблюдавам и ще ви мотивирам, като знаете добре, аз не харесвам крайности, самообвинения, не се искат абсолютни перфектности, а най – вече искам да ви отворя съзнанието за ново мислене – готово за промяна!

Хиляди преминаха през тези предизвикателства и започнаха своята промяна с ново тяло, свалени килограми и ново мислене за себе си, може да прочетете отзиви от предишни предизвикателства ТУК и много други в сайта секция БЛОГ

 

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай