Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

III част отзиви на участници от предизвикателството през ЮЛИ

III част отзиви на участници от предизвикателството през ЮЛИ

09 August 2021

Димитринка Андонова

За периода от 25 дни, резултатът е 5 кг надолу, като малко съм прегрешавала с 2 парчета диня. Но съм амбицирана, ентусиазирана и най-вече сигурна, че това е най-лесния път за редуциране на кг. Още веднъж казвам, че не съм се хранила толкова разнообразно. Продължавам да се наслаждавам на режима хранителна стратегия. Още веднъж, благодаря ти Кати!

Надя Самарджиева

С малко закъснение (както винаги от мен). Почти 3 кг, 2-3 см надолу и продължавам да се храня в Зоната. Чувствам се по-лека, по-пъргава (за първи път се качих на стълба да си закача пердетата и то без да изпитвам страх) и по-енергична.

Благодарим ти, Кати! Благодаря и на всички, които сте в групата, за взаимната подкрепа, която си оказваме.

Tania Stoianova

Здравейте скъпи приятели на Зоната. Само да споделя със вас ,че за изминалите 21 дена не очаквах да постигна някакви резултати, защото се бях закотвила на едни килограми близо до 17.07. И си казах ами явно има застой някъкъв. Обаче днес като се изтеглих и премерих…ехаа… Стартитах 73,800 днес 71,900. Талия 89 – днес 84, ханш 105 – днес 102.

Доволна съм и много съм хепи днес. Пожелавам на всички ни да имаме все този устрем за добро и хубаво, а резултатите ще дойдат.

Благодаря ти, Кати,бъди наш пътеводител и наш учител все така неуморно! Благодаря от сърце! Хубаво лято на всички и до нови предизвикателства!

Ивелина Димитрова

Здравейте съмишленици по идея, и аз мога скромно да се похваля със свалени 4 кг за тези 21 дни, с това на моменти преяждане. Много благодаря на Кати, както и на всички вас, че сме съпричастни. Продължавам да ви следвам!!! Очаквам следващото включване да е скоро!

Albena Gencheva

Имате ли нужда от истинска промяна?

Категорично Отговора е Комбинацията – Хранене по Зоната и Катина Радева.

Казвам се Албена и се храня по Зоната от март месец, привлечена от резултатите на моя приятелка. Опитвала съм множество различни диети в миналото, в последствие различни “здравословни” режими на хранене, мислех, че знам много за храната и как се отслабва, защо се напълнява и т.н. Едно ми липсваше – след като знам толкова много, защо резултатите са ми винаги временни и всяка зима си връщам килограмите. Натоварващо бреме, болки в корема, напразни усилия от мен и близките ми и излишно похарчени пари. Да не говорим за ниското самочувствие и психологическото натоварване.

Признавам, че докато се разбере Зоната е натоварваща и сложна, отнема голяма част от личното ти време, но тук идва и ролята на Кати, която я прави бързо смилаема, интересна, забавна и така те въвлича в едно дългоочаквано пътешествие, където преоткриваш най-вече себе си, откъдето започва и Промяната или Пробуждането от един толкова дълъг сън.

Признавам също, че имам качеството да убеждавам и влияя по някакъв начин на обкръжението ми, но с храната никога не съм имала успех, а съм опитвала множество пъти да обяснявам колко са вредни боклуците на пазара. С огромна радост искам да споделя, че Кати и Зоната успяха да вдъхновят 10 човека около мен, някои от тях (като сестра ми) с изключително лоши и вредни хранителни навици, а това само по себе си е нещо огромно за мен.

Изпълнена с увереност и сигурност продължавам напред, защото аз открих моят начин да усещам Баланс с начина ми на хранене и поемане на отговорност на начина ми на мислене. Благодаря на всички хора около мен, които ми помагат всичко написано по-горе да бъде моята реалност! Обичам ви!

Пожелавам успех и постоянство на всички онези хора по Земята, които са готови за истинска промяна и лична трансформация.

Boriana Dimitrova

Здравейте! За първи път се включвам в Зоната. До сега спазвах една и съща диета, с която отслабвах бързо и след края на която качвах бързо – и така 6 години в омагьосан кръг…

Лесно се приспособявам към режими, но за първи път се чувствам добре, не се чувствам лишена от нещо и не броя дните до края, за да мога да изям нещо любимо. Като килограми свалих 4 кг за 21 дни, имам още поне 6 кг за сваляне, но след предизвикателството ще си продължа със Зоната и знам, че и тях ще сваля. Благодаря на Кати за подробно поднесената информация, мислех че никога няма да ги разбера тези блокове, а то било толкова лесно. Това предизвикателство е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си! Благодаря, Кати!

Maria Strundjeva

Здравейте, искам да благодаря специално на Кати за това предизвикателство, за начина по който поднася Зоната на разбираем и лесен език, за разнообразните менюта, за психологическата част, която ме накара да се замисля, за всичко което научих. За първи път се включвам в Зоната като от доста време следя Кати, но все мислех, че е много сложно, а то какво се оказа съвсем просто. Определено препоръчвам режима, защото всичко е балансирано и нищо не липсва.

Мария Коклева

В края на поредното предизвикателство за мен 4 по ред, аз за първи път се виждам с други очи. За първи път се гледам в огледалото без да се критикувам, обвинявам, а се усмихвам. Повярвах си след като в поредно предизвикателство виждам много хора, които съм мотивирала да се включат и много други ми пишат за септември. Някак си от другите си повярвах и видях промяната. За мен не е важно колко кг. Ще сваля и днес дали ще ми се случи едно хранене да е извън зоната, за мен е важно, че боря психическите си блокажи. Аз много пъти съм казвала, че аз бях убедена, че проблемът за тялото и кг ми е в главата. Сега виждам, колко много не съм се обичала, уважавала и ценяла. Колко ниска самооценка съм имала и с това тяло се криех от света. Дойде време да се покажа да спра да се самоунищожавам с диети, а да се обичам и да съм здрав със зоната отвътре навън. Зоната ме излекува. Продължавам.

Milena Trifonova

От 1 година следя страницата на Кати, но чак сега се престраших да пробвам. За мое голямо учудване резултатите се появиха много бързо. На втората седмица влязох в дрехи, в които много време не съм можела. Сънят ми се подобри значително. Вярвам, че това е правилния начин за хранене, защото не ни лишава от нищо и ни дава свобода. А и защото за мен не е важно просто да отслабна, а да го направя здравословно. На мен лично ми взима доста от времето, заради мисълта за всяко едно от тези 5 хранения, които се старая да са разнообразни, защото готвя и мия много съдове всеки ден и защото всичко меря, но вярвам, че когато добия рутина, всичко ще стане далеч по-лесно. (А и нека да си призная, че Девата в мен харесва реда и мерките) Искам и ще продължа напред със Зоната. Благодаря ти, Кати, че обясняваш всичко толкова просто, че ни вдъхваш увереност, че си толкова подкрепяща и разбираща. Желая на всички много здраве и още зашеметяващи постижения със Зоната.

Десислава Ночева

Здравейте!

От доста време следя ,,Зоната“, но за първи път съм истински в нея и в подобно предизвикателство. С две автоимунни заболявания съответно със драстични колебания в килограмите на 45 години. За първи път по време на ,,режим“ се чувствам не наказана и не различна от другите, хапвам всичко, просто балансирано и се чувствам прекрасно. Имам свалени сантиметри и килограми, но най важното е, че се чувствам емоционално добре. Силно вярвам, че ми предстоят още много добри неща и прекрасни вътрешни и външни трансформации. Благодаря на всички Ви за всичко споделено! Благодаря ти Кати!

Росица Манолова

Здравейте! Очаквах да ми спадне ентусиазма…ама не!?! Толкова добре се чувствам със себе си и със света! Добре нахранена, спокойна, усмихната, променена – за мен не е режим а се превръща в начин на живот !

Мислех си след първия път: „Разбрах принципа, научих се и мога да продължа сама. „И какво направих? Записвам се във всяко следващо предизвикателство. Научавам нещо ново, чувствам се все по-добре и това са най-добре изхарчените пари за самата мен! Намерих Кати, Зоната и групите и това е моето нещо за лично ползване! Уникална Катина Радева, уникални групи, уникални рецепти и храна и аз се чувствам уникално!

Подарете си това удоволствие !

Обичайте себе си, защото го заслужавате !

Teddy Teodora

Здравейте! Иска ми се да започна с огромната си благодарност към Кати, Краси Михтиев и всички прекрасни хора в групите на Кати! За зоната знам от доста години, когато случайно попаднах на сайта на Кати – какво да ям. Тогава се запознах с принципите и честичко си „открадвах“ идеи за ястия. Не бях стриктна, но усещах, че този начин на хранене е много близък до мен. Винаги съм се лутала между крайностите в диетите – ту съм болезнено стриктна, ту зарязвам всичко и го карам на принципа „Веднъж се живее“. Това винаги е пагубно както за физиката, така и за психиката. От началото на годината с Краси Михтиев решихме да направим нещо за себе си, а имено да се погрижим за физиката и психиката си. При мен за сега резултата като килограми не е впечатляващ, но отношението ми към всичко заобикалящо ме е коренно променено. Обожавам тялото си, не смятам храната за враг, спокойна съм и удовлетворена. Храня се бавно и осъзнато (нещо, което ми убягваше последните години). Равносметката – Чувствам се прекрасно със себе си!

Stefani Ivanova

Здравейте, това предизвикателство за мен беше първото, но със сигурност не и последното. То за мен беше по скоро за опознаване, осъзнаване и настройка към този нов начин на хранене. Искам да споделя и че един успех за мен е, че успях съвсем осъзнато и не на сила да спра кафето, което пиех със сто добавки, ту прясно мляко, което ми подува корема и ми се трупа страхотно в бедрата и корема. Ту с масло . Научих се да гледам на храната с любов и грижа и да отделям време за нея, въпреки десетките задачи в ежедневието. Благодаря на Кати и на всички вас за стимула и добрата енергия .

Бъдете здрави, вдъхновени и смирени. Хубави летни дни, група . Приказни сте!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.