Книгата

Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

19.90 лв.Купи

Рейтинг:

Автор: Катина
Дата на издаване: 2020 г

Тази книга е написана, благодарение на хилядите споделени ваши истории, обобщени и анализирани от мен. Тази откровеност и всичко толкова лично споделено в нея, докосва и трансформира, защото намира корена на вашите проблеми. 

Книгата е уникална, прочитането й носи много нови отворени вратички за вас – както към трайна промяна на вашата фигура отвън, така и към трайна промяна отвътре. Защото само ако действате в двете посоки, може да достигнете до траен успех!


За проблема с храната идва на помощ Зоната! 

Това е начин на хранене, известен вече по целия свят, изучава се в училища, университети, доказано лекува възпаленията в тялото и чисти всички излишни мазнини. Благодарение на това хранене, се нормализира кръвната захар, балансират се хормоните в тялото ни. Както знаете, хормоните контролират всички жизнени процеси и балансът им е изключително нужен на тялото – може да служи като лекарство!
Представям Зоната по един по-различен и опростен начин, с примери и разяснения. Обяснявам и метода „на око“ – т.е. как лесно да се справите в ежедневието с балансирането на храната. Пропуснала съм всякакви сложни термини и медицински анализи.
Трябва да се научим да слушаме тялото си, да променим по естествен начин вкуса си, без да го насилваме със забрани и лишения. 

 Към книгата има приложение - таблица по Зоната, за лесно стартиране.

 Ще намерите и ТОП 10 на традиционни български рецепти, превърнати в зонови (т.е.балансирани “на око”). 

 Ще намерите стартиращи, лесни рецепти в Зоната и примерното им съчетаване :) 

 Ще намерите много от вашите успехи и неуспехи, за да се учите от тях и да се мотивирате!

 

За другата част от проблема отслабване/оздравяване на помощ идва ОСЪЗНАВАНЕТО! 

Храната е инструментът, чрез който сваляме излишните си килограми. Има едно голямо НО, което всички пропускат - без да открием вътрешните си блокажи, грешните си убеждения, страховете, които ни карат лесно и бързо да се отказваме, промяната ни няма как да бъде ТРАЙНА! Истинските ваши истории в книгата ще ви накарат да се замислите, да се намерите и, най-важното, да УСПЕЕТЕ да излезете от омагьосания кръг диета-безразборно хранене-диета!


Как да поръчам книгата?

Бърза поръчка по телефона

0878 55 04 72 - позвънете и затворете. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.


Форма за стандартна поръчка

Моля, попълнете формата за да завършите вашата поръчка
Доставките се извършват със СПИДИ Яж всичко и отслабвай!

гр./с.
кв./жк
ул./бул.

Начин на плащане

Наложен платеж - Заплащането е възможно единствено в брой.


Цена

Единична цена:

19.90 лв.


* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.