Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Какво казват участниците в предизвикателството ни през ЯНУАРИ – III част

Какво казват участниците в предизвикателството ни през ЯНУАРИ – III част

SavinaStamova

Добро утро и от мен! За първи път съм в Зоната и за сега съм доволна, чувствам се добре, не усещам глад, не ми се яде сладко през повечето време  по-уверена съм и с повече самочувствие. С малко прегрешения по празници моят резултата е навсякъде по 3 – 3кг. и по 3 см. от обиколки. Благодаря на Кати, целият екип и всички в групата! Продължавам смело напред.

Диана Панайотова

Заедно с огромните благодарности ще споделя и резултатите си. Тегло – минус 4,600 кг, ханш – минус 12 см, талия – минус 11 см, бюст – минус 12 см, около коляното – минус 6см, бедрото – минус 7 см. За всички е ясно, че продължавам. Имам да свалям още само 55 кг, а и това вече ще е начин на хранене в моето семейство. За стопените сантиметри заслуга има и ElitsaIvanova, при която днес ще ми бъде 15 тия антицелулитен масаж и RoriFilipova, която вече 4 та година, три пъти седмично ме кара да надскачам себе си в басейна. Да не пропусна и Краси Атанасова, която е „виновна“  да се срещнем в Зоната. И накрая БЛАГОДАРЯ, КАТИ!

LyubomiraDamyanova

Здравейте, и аз съм за първи път и мога да споделя, че това е първото предизвикателство, в което и аз имам резултат – мисля че причината е свободата, която ти дава – нищо не е забранено. Аз като ми кажеха днес ще ядеш пиле, значи всичко друго ми се яде ама не и пиле. Страхотна си Кати, супер сте момичета. Иначе – 2 кг по-малко и по около 1.5-2см освен на корема където е около 4 – супер енергия, без нервност и без да съм гладна постоянно – благодаря и до скоро.

Ани Балчева

Здравейте! Зоната ме кара да се чувствам много добре, не ми се спи постоянно, не съм ленива, в добро настроение съм, хапвам хубава и балансирана храна, тоест грижа се за себе си, отделям си време, обичам се! Препоръчвам Зоната не само заради свалянето на килограми а заради прочистването на съзнанието от вредните навици и товари. Който опита веднъж да се грижи и да се отнася с уважение към себе си, резултатите идват много скоро!

RadostSlava

Добро утро на Кати, добро утро екип и най-вече добро утро, момичета (според мъжът ми, тази дума отдавна не е за мен и моите приятелки, но аз щедро си я самокомплиментирам редовно).

Моята история е сякаш много, много по-особена и различна, но едновременно с това и съвсем еднаква с десетки други и коментарът ми би бил просто „километричен“ за да напиша всичко, затова ще го опиша отделно, по-късно, за което моля за извинение! Но от сърце и душа съм разтърсена, какви невероятни български жени сте, не съм вярвала, че е възможно! Стотици индивидуалности, обединени от обща цел, от които наистина много научих! Със сигурност всеки е тук по различна причина и със свой си мотив, но желанието на всяка жена да отиде дори една идея по-близо към един наистина здравословен начин на живот, да се приближи към един смислен баланс не само в храненето, но и в общуването със себе си и околните, означава, че много хора вярват в доброто, искат и са, опитват се да са силни бойци в това забързано ежедневие и с така лекота успяват, браво, респект!!! Добрина, лекота, атмосфера на взаимопомощ, доверие и най-вече една непринудена откровеност и добронамереност с другите. Очевидно е, че много хора искат и са готови да помогнат и да подкрепят другите, дори и само с факта, че споделят (не само своите дълбоки вълнения, а дори една простичка снимка на чинийката си), че дават личен пример, а това е много зареждащо и вдъхновяващо! И все пак, „диригентът“, на тази симфония е УНИКАЛЕН, това е Кати! Няма как да си добър диригент, ако не си изстрадал всяка нота от творбата и ако нямаш твоето си разбиране за нейното звучене. И така, Кати ни кани в оркестъра, дава ни нотите, насоките, съветите и забележете свободата да се представим по нашия си начин и никой, не е наказан, че свири „фалшиво“ или че се е отклонил в някой грамаж. Тя вижда потенциала и посоката на развитие у хората и дава шанс на всеки. Благодаря, Кати, това за мен бяха и ще останат незабравими първи дни, защото ще съм „извънземно“ ако не продължа така! Ей, аз имам силното усещане, че ще преоткрия себе си и най-после имам желание и мотивация да го направя и много, ама много ви благодаря, на теб, на екипа и всички момичета, че правите този свят по-добър със своите мечти, амбиции и воля да ядем по-здравословно, да мислим по-чисто, и да сме добронамерени.

IankaAngelova

Здравейте прекрасна група! Следвам Кати от няколко години ,но чак сега се престраших да вляза в предизвикателството. Чувствам се прекрасно. Чувствам се лека.Изчезна подутината , спя спокойно, не мога да опиша колко много ползи имам от режима. Не съм се теглила, тъй като не обичам кантара, но по дрехите личи че нещата вървят в правилната посока. Много благодаря за позитивните емоции за подкрепата. Ще продължа да следвам режима, който мисля да стане мой начин на хранене, защото се чувствам прекрасно в него. Бъдете здрави и позитивни, обичайте себе си и всичко ще бъде на мястото си! Прекрасен и успешен ден на всички от мен!

MariaHristova-Kaneva

Здравейте! Това е първото ми предизвикателство. Свалени килограми – 2,5 кг. Чувствам се по-лека, по-бодра. Не ми се яде сладко и коремът ми е не е подут. Благодаря!

YonkaTodorova

Добро утро . Свалените килограми са 5 за 21 дни. Не съм се измервала в см. За първи път съм в предизвикателството и много ми хареса, разбира се няма да е последно. Радвам се, че се включих и ще продължа да се храня в зоната. Може би ще се повторя , но усещането за лекота и не преяла е нещо много хубаво. Благодаря на Кати и екипа и на всички в групата , който показаха опита си. С нетърпение чакам следващото предизвикателство през февруари. Успех на всички. До нови срещи.

ГЕРИ ТРУХЧЕВА

Добро утро, слънчеви момичета!

От както се помня винаги съм била на диети а резултата -ГЛАДНА, ПЪК ДЕБЕЛА. За зоната научих първо от доктора, който ме оперира преди 5год. Отидох на преглед и го помолих да ме посъветва,как да контролирам килограмите си. Отговорът беше БАЛАНС, Гери. Прочети за Зоната. Направих го. И започнаха мислите-Боже какви са тези мерки и теглилки-Не не, това не е за мен. Изглеждаше ми така сложно и далечно. И започнах пак по своему. А резултатът -Огромните 98 кг. След много чудене в последния момент реших да се включа в предизвикателството на Кати.

Здравей, Кати! С чисто сърце, усмивка на лицето и благодарност в сърцето, мога съвсем отговорно да кажа на всички ЩАСТЛИВА СЪМ ЧЕ СЕ ВКЛЮЧИХ В ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО и всеки който иска да промени и душата и тялото си-НАПРАВЕТЕ ГО ХОРА! В тази група те подкрепят,помагат, дори и да сбъркаш -казват давай напред няма нищо, обичаме се,съпричастни сме един към друг, позитивни сме и вярваме в доброто!Всеки има добринка и вяра в себе си, но понякога се изгубва и не може да я покаже. Винаги съм била усмихната и контактна ,но и аз като всички попадах в капаните на лошата енергия. Днес на 21-ят ден от предизвикателството се чувствам различен, по-весел,по-вярващ човек. Уча се да извличам доброто ,уча се да харесвам себе си и харесвам себе си-Да харесвам се.И вие се харесвайте.И така след това предизвикателство аз съм човек който желае промяна за себе си,чувствам се добре и съм с 5кг по-лека/не съм мерила сантиметри,но според мен е добър резултата. Прекрасна Кати -Едно ОГРОМНО благодаря. Очаквам следващото предизвикателство.

DanielaStancheva

Здравейте,

Дани съм и съм в Зоната от Септември, започнах за да поправя здравословното си състояние и да намеря начин да сваля килограми. Предизвикателствата са моята мотивация, енергията тук е страхотна. Сега когато съм минус 25 килограма и много сантиметри, мога да кажа че аз съм друг човек физически. В следващото предизвикателство ще търся начин да сваля товара си от душата, защото вече знам че Зоната е начина ми на хранене в живота, но не знаех че ще бъде пътя към така търсеното от мен спокойствие. Благодаря на всички. На екипа! И до нови срещи!!

LubkaYalnazova

Здравейте и от мен. За тези 21дни съм минус 5кг и по минус 6смв обиколките. Чувствам се добре и изпълнена с енергия. Радвам се най-вече, че правя нещо за мен, докато преди децата обичат това, мъжа друго, а за мен каквото дойде.

Петя Николаева НиколаеваНедева

Здравейте, прекрасни хора. За мен Зоната е чувство-чувство на удовлетвореност, комфорт и огромен стимул. Благодаря ти Кати за това преживяване. Нямам зашеметяващи резултати, (разболях се, после се учих кое, как да правя), затова няма да споделям цифри. Но тук се чувствах вълшебно- все едно съм се прибрала у дома, след дълго скитане. Тук е уютно, вкусно, споделено. Благодарна съм за всяка минута, която изживях тук.

КръстинаТаскова

Резултати:

-изгубени: 6,8кг.; 8,5см. в под гръдна обиколка; 11 см. в талия; 6,5см. в ханш и 4 см. в бедро

– намерени: желание да продължа!

Изключително стриктна и точна в грамовете, пропорциите и менюто!

Какво трябва още: да се науча да допускам грешчици, за да не се отказвам при провалите.

Успех на всички вас момичета! Сигурна съм, че един ден ще сме част от историите, които да мотивират другите и ще си правим с удоволствие снимки, всяка с нейните постижения.

DeniDimitrova

Вслушайте се в тялото си, ако сте готови за промяна сте на правилното място! Ако сте готови ДА ДАДЕТЕ МАЛКО от себе ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ДВОЙНО повече – ще се научите на постоянство, търпение, благодарност, себепознание и най – вече себеобичане, но само ако сте готови да видите отвъд външната обвивка! За мен предизвикателството беше още една стъпка към баланса на ума и тялото! БЛАГОДАРЯ!

ЖуПалазова

Добро утро и от мен, когато започнах Зоната си обещах да не се качвам на кантара. И така, 21 дни след това не знам колко кг съм, но се чувствам прекрасно! Понякога не тегля, защото често хапвам навън, но дори и на око комфорта е налице. Не задържам вода, корема ми не е надут, доволна и щастлива съм. Няма съмнение, че това е моят начин на хранене, надявам се във времето да паднат и излишните килограми, които не са много, дори съм убедена, че ще се случи, само трябва да запазя този хъс и мотивация. Едно голямо благодаря на всички.

ВеличкаБоянова

Здравейте,аз пък искам толкова много неща да напиша,толкова много мисли ми ‘вървят ‘ в главата,че…  Ще опитам да ги подредя.Влязох в Зоната само и единствено,за да отслабна и то с много предубеждения,че може и нищо да не се случи,но пък поне да опитам…А ТО КАКВО СТАНА, ЗАБРАВИХ ДА СЛЕДЯ ДАЛИ ОТСЛАБВАМ,защото това остана на по заден план.Осъзнах се,тлеещия в мен огън се запали,закипя нова сила и енергия в мен.Я виж ти,предишната,позаспала Вили се пробуди.Свърших куп неща,които бях ‘складирала за по нататък’,даже си купих спирала и червило.Започнах просто да ЖИВЕЯ. Кати,момичета-къде бяхте досега.Сигурно сте се спотайвали съвсем наблизо и само сте чакали удобен момент да се намесите. ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ. Щастлива съм,а думата за всичко ,което ме ‘заля’ е ОСЪЗНАВАНЕ.Имах нужда точно от това.ПРЕГРЪЩАМ ВИ! Кати,теб смятам да те ‘запазя’ завинаги!Та това е положение.ДО МНОГО СКОРО!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през МАРТ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.