Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Какво се случи с хората, които започнаха да се хранят по Зоната през ноември

Какво се случи с хората, които започнаха да се хранят по Зоната през ноември

17 December 2020

Tswetanka Tsenova

Здравейте, включването ми в групата е подарък от моята дъщеря, което се оказа един от най-сполучливите й подаръци към мен /освен внуците, разбира се/. В натовареното ми ежедневие се оправдавах, че все нямам време за себе си. Просто оправдание, защото ми беше по-лесно. Влизайки в групата, благодарение на взаимната подкрепа, успях да се погледна по по-различен начин. Повярвах си, че мога да се променя. И най-важното чувствам се много по-добре освен физически и психически. И не на последно място олекнах с 4 кг. /но все още си тежа на мястото/. Пожелавам си да продължа в същия дух. Поздрави. Благодаря ти Кати. Успех на всички.

 

Silvia Grudkova

За Зоната – съжалявам само, че загубих толкова време и не започнах по-рано този удивителен начин на хранене, който прави чудеса с физиката и психиката.

За групата и предизвикателството – дисциплиниращо и мотивиращо ми подейства. Особено се възхищавам на тези от вас, които си планират храненията за офиса/работното място и толкова изобретателно си подреждат кутийките с храна.

За Кати – никога не съм предполагала, че мога толкова да харесам човек, когото не познавам лично. Браво, момиче! За всеотдайността, за добрината, за умението деликатно да кажеш категорично НЕ, когато трябва. Имаш страхотен усет за маркетинг!

През този месец “незнайно” защо, често се сещах за началото на един известен роман -“Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно е нещастно по своему.” Има много общо с истории за “щастливо” успели да променят здравето си, начина си на живот. Вярвам, че след този месец в групата, с Кати и Зоната ще продължим успешно напред. Благодаря Ви!

 

Мария Пашева

Здравейте. При мен влизането в Зоната и това предизвикателство стана с помощта и подкрепата на майка ми и това беше най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Мотивирана и стриктна съм, но не и идеална. За този месец си позволих 2 сладки неща извън Зоната, но не се обвинявам. Не се изтеглих в началото и съжалявам за това, защото килограмите са 5 надолу от последното си тегло, което помня. Кантара вече не е враг, но не сме и много гъсти. Всяка вечер приготвям храната си за следващия ден в офиса и съм удовлетворена от себе си.:) Благодаря на всички за енергията, позитивизма и ще ми липсвате…

 

Ceci Simeonova

Благодарна съм, че чрез интернет срещнах Катето и се запознавам с начина на отслабване в Зоната. Участвах в психологическото предизвикателство през октомври и предизвикателството през ноември. Две уникални преживявания. За месец минус 5 кг и много сантиметри. Вече мога да облека дрехи, които ми бяха малки и мислех, че никога няма ми да станат. Чувствам се пълна с енергия. Прекрасно е всеки ден да те срещат, да ти казват, че изглеждаш чудесно и да те питат как си го постигнал. Вкусът ми се промени, много харесвам храната в Зоната. Аз, която страшно много обичам сладко и изяждах почти всяка вечер по 1 шоколад, не съм яла откакто участвам в предизвикателствата. Харесват ми десертите по Зоната и не изпитвам апетит за друго. Продължавам и в следващите предизвикателства. Енергията, които струи в групите от предизвикателствата ме зарежда и се чувствам щастлива. Много ми се иска в бъдеще да се срещна с други участници. Повярвайте в Зоната, за да бъдете здрави, енергични и щастливи!

 

 

Antonina Nikolova

Здравейте! След близо месец в Зоната се чувствам прекрасно, по-лека: и буквално (-4.5 кг) и преносно! Щастлива съм, вкусно ми е, не съм потисната, че съм на диета, а съм със съзнанието, че всичко, което приготвям и хапвам, е ЗДРАВЕ! Продължавам, искам да достигна желаното тегло и след това да премина към “зоната на око”, зная, че това трябва да се превърне в моя начин на живот!

Желая на всички ви здраве и сбъднати мечти, надявам се да се “срещнем” отново в следващото предизвикателство!

 

Milena Todorova

„Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им го прави осмислен.“ Джошуа Марин.

Предизвиках себе си за една промяна. Мисля, че ще бъде ползотворна в края на пътя. Мразя диетите, винаги съм си била закръглена и пухкава, ама никога не съм си давала зор да отслабвам. Е, след всичките лайфове на Кати и постовете й в “ Яж всичко и отслабвай с мен“ осъзнах, че трябва да мисля най-вече за себе си, защото, ако аз съм добре и удовлетворена от себе си и тези около мен ще са щастливи.

Мразя диетите, но това определено не е диета, а един много здравословен начин на живот. Чувствам се добре, енергична, жизнерадостна, осъзната.

И сега докато пиша осъзнавам колко съм упорита по принцип за всичко друго в живота, но не и в усилията към самата себе си. Така че, продължавам твърдо и решително, защото искам да подаря на себе сина себе си подобрена своя версия.

Благодаря, Кати, за всичко, което направи и правиш за нас, защото само добър човек с голямо сърце би давал своите знания и умения на другите така самоотвержено.

 

 

Росица Коджабашева

Ей това прави Зоната – дава енергия да чистиш и докато се усетиш, часът е 4 сутринта.

Сега сериозно – след точно този месец, не помня от колко години, отидох в любим магазин и можех да облека всяка дреха, даже ми бяха големи. Почувствах се победител.

През този месец се мерех веднъж седмично и установих, че стресът ме саботира.  В напрегната седмица не свалих нищо, нито в см, нито в кг, въпреки че бях стриктна. А в спокойни седмици усещам как дрехите ми стават широки.

Беше удоволствие да гледам красивите ви чинийки и да слушам Кати.  Благодаря на нея и на всички вас!

 

Живка Йорданова

Аз съм от тези, които бяха скептични към начинанието наречено Зона, неуверени, че ще мога да се справя с грамчетата и за психологическата промяна мислех, че не засяга мен. Но мина месец, който беше супер положителен за мен – кг има свалени, см има премахнати, но не това е най-важното, по-важно е как се чувствам, какво предавам на околните, какво е изписано на лицето ми. Абе, доволна съм, ще се включа и в следващото предизвикателство. Благодаря, Кати!

 

Светла Добрева

Здравейте хубави момичета и момчета! Бих искала аз също да споделя как се чувствам след това страхотно предизвикателство! Не стига че олекнах с 7 кг, но сантиметрите също намаляха! Чувствам се толкова енергична, че имам чувството, че ще литна! Много съм благодарна не само на Кати, но и на вас,че ми помагахте и ме подкрепяхте през цялото време! Благодаря ви и се надявам пак да бъдем тук заедно следващия път! Вече нямам търпение! Бъдете благословени!

 

Rositsa Gogova

Зоната е много приятен режим на хранене, а Кати заразява с ентусиазъм и го прави изключително интересен. Наистина може да се яде почти всичко, има много и вкусни готови предложения, приготвят се лесно и бързо. Кати дава и примери как може на заведение или на гости пак да се балансира. Когато съм се опитвала да пазя диета, мисълта, че нещо не мога да ям, не ми излизаше от главата. Психологическата страна ми е много интересна, разбутва психиката и провокира. С интерес гледам лайфовете и има много какво да си взема.

С радост установих, че без строго придържане и все още напасване, свалих и 2 килограма, които си ги влачех от новогодишните празници миналата година и мислех, че с възрастта така ще е.

Участието в предизвикателството е мотивиращо, енергията в групата е изключителна. Благодаря на всички за хубавите снимки, идеи и ентусиазъм. Успех и оставаме на пътя. Действаме!

Кати, радвам се, че попаднах в твоите предизвикателства и до нови срещи.

 

Рилко Беков

Като за последен ден на сегашното предизвикателство бих искал да споделя впечетленията от него. Първоначално бях записан от сестра ми и подходих с недоверие, но още с първите дни си промених мнението. За този месец съм свалил 7 кг, колана го закопчавам с две дупки по-назад. Видимо отслабна и корема и тялото като цяло. Промяната е доста забележителна. Почти спряха ежедневните проблеми със стомаха и другите неразположения от небалансираното и безразборно хранене. Чувствам се много по-добре от преди месец. Много съм благодарен на сестра ми която е участник в тези предизвикателства и вместо тя да си се запише за сегашното ме записа мен и отвори очите ми към по-доброто. Много благодаря и на Катина за това което прави. Бяха ми много полезни тези дни и определено ще продължа да ги следвам и за напред. Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!

 

Mariana Bogomilova

Добро утро! Малко късно се включвам, но да споделя и аз своите резултати и постижения. Сантиметрите и кг не са най-важното зная, но за някои хора са мотивиращи – при мен са 2,5 кг и по 4см от талия и от ханша. Като за талията съм особено щастлива, защото след две бременности с малка разлика това ми е зона кошмар. С дупе като Ники Минаж се преживявам, ама не и с корем на бременна амеба 🙂 Относно осъзнаването имам огромен напредък, разбрах причините за непреодолимото тъпчене в моменти на стрес.

Този път успях да преодолея инерцията и да изкарам предизвикателството докрай. За мен това беше второ предизвикателство, като първо завърши преждевременно, защото имах оправданието – сега съм с деца на море, после не съм си вкъщи. И този път бях на крачка да се откажа, защото в началото на предизвикателството бях с бронхит, затова и тренировки при мен нямаше…Ноо, успях..

Зоната за мен е уникален начин на хранене, който можеш да напасне според вкуса си, наличностите вкъщи и бюджета. Първата „диета“ може би, за която получавам такава огромна подкрепа и от мъжа си – пряк свидетел на това колко и какво ям и как се чувствам и изглеждам.  Няма подуване, умора, раздразнителност. Надявам се геройски да продължавам да поддържам баланса и през предстоящия празничен месец.

Благодаря ти, Кати! Благодаря прекрасни момичета (и момчета) за чудесната и мотивираща атмосфера! Ще се видим през януари! Светли и балансирани предстоящи празници!

 

Violeta Stoycheva

Със сигурност вече спите, зончовци. И на мен ми тежат клепачите. Но се сетих, че не съм отваряла Фейсбук… А с такова удоволствие си снимах вечерята! После се зачетох в прекрасните ви постове и буквално забравих, че трябва да пиша.

Позитивната енергия и груповата динамика са стимулът да се включа в ноемврийското предизвикателство. Те ме зареждат,  мотивират, предизвикват да продължавам да вървя към Себе си. Поех по този път през август – на един дъх, с вдъхновение и с убеденост, че това е моето място. Благодарна съм на Кати и Искра, че успяват да поддържат огънчето и да ме мотивират за физическа и духовна промяна! Физическата, макар и по-бавно, вече е видима. Едни 10-12 см „по-кратка“ обиколка на талията са „железен аргумент“. Но по-важното е, че Душата ми е пълна с удоволствия. И с любов! Пожелавам ви шепичка любов за всеки ден, прекрасни!

 

Сия Шехтанова

Здравейте, за първи път се включвам в предизвикателство. Чувствам се доволна от себе си, че се справих! Харесвам се повече, харесвам това, че отделях ежедневно време за себе си и своите нужди! Оцених колко е важна подкрепящата среда.

 

Parvoleta Krasteva

Здравейте приятели!

Още един месец изпълнен с прекрасни емоции, отлетя.

Благодаря на себе си, че записах и промених живота си във всичките му сфери – емоционално, психически и физически.

Благодаря на всички вас за енергията, с която ме зареждате всеки ден. Пожелавам на всички вас успехи във всичко, с което сте се захванали, много здраве и живот, изпълнен с щастливи моменти.

Благодаря ти Кати, за това че си светлинката (както ти казваш ) за много хора. Ти за мен си един мост, който прави преминаването много по-лесно за мен към новото. Благодаря ти от сърце. Очаквам с нетърпение продължението.

Обичам ви!

 

Валентина Алексиева

Искам да споделя с Вас, че от години не съм се чувствала толкова добре, както през последните два месеца.

През октомври си подарих психологическото предизвикателство, а веднага след това се записах и за ноемврийското.  От 27.09 започнах да се храня по Зоната, като в началото ми беше наистина трудно. За мен баланса в храненето и живота бяха много далечни, защото и в двете бях в крайност! В ежедневието контролиращата майка и съпруга, която няма време за себе си, а какво остава и за хубава храна. Преминах през всякакви режими, които ме докараха до много ограничения и чувство за вина! Но за щастие се появи – ТЯ, Катина, която влезе в живота ми и ме накара да осъзная, че за да си щастлив и доволен първо трябва да се обичаш и да се грижиш за себе си, а след това всичко около теб ще се промени! Групата ми помогна да се осъвършенствам в приготвянето на балансирана храна и да не забравям,че не съм сама в това начинание. Енергията и духа в нея са уникални.

Толкова е просто и лесно, защото цялата информация за Зоната ти е поднесена наготово!

За два месеца съм с 9 кг по-лека и освободена от много предразсъдъци и вътрешни убеждения!

Благодаря Ви за споделеното време и за силата, която ми дадохте за да направя живота си спокоен и щастлив.

 

Таня Пенева

Здравейте. Горда съм,  че направих стъпка лично за себе си. Благодаря на Кати и на всички в групата. Чувствам се прекрасно. Имам резултати и смело продължавам напред. Бъдете здрави и дерзайте. И всичко се получава. Пожелавам ви успех и топли и уютни предстоящи празници!

Очакват ви още стотици подобни коментари…

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, както и елетронната ми книга с традиционни български ястия

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Мечтаното тяло + перфектно здраве, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.