Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

10 June 2021

Валя Георгиева

Здравейте,

аз съм за първи път в подобно предизвикателство. Чувствам се заредена, пълна с енергия и още по-голямо желание за промяна. Знам, че това е началото на моя нов живот. Повече от сигурна съм, че ще продължа със ЗОНАТА, защото макар и за 21 дена усещам промяната и то не само във мерни единици, а те са: талия – минус 10 см, ханш- минус 7 см, бедро- минус 6 см и минус 6 кг. Чувствам се лека, жизнена и изпълнена с живот и вяра. Благодаря на Кати за достъпната информация, за хъса, с който зарежда и за средата, която създаде. Благодаря и на всички Вас за приятната атмосфера, в която се чувствах страхотно. Бъдете здрави, успешни и не спирайте да се откривате!

Terri Kisóva

Здравейте и от мен, искам да споделя, че през този период осъзнах, че дори и по-малки количества храна могат да заситят човек, стига да са комбинирани в правилните пропорции. Аз също започнах да имам повече енергия след храната и в същото време рецептите бяха истински вкусни и приятни за приготвяне! Със сигурност бих продължила да следвам Зоната и за напред. Радвам се че бях част от групичката!

Kremena Acheva

Здравейте, това е 1-вото ми предизвикателство, много добре се чувствах с рецептите и даже нямах търпение да отварям следващата страничка, за да видя какво ни е подготвила Кати. Имах проблем между следобедното хранене и вечерята, огладнявах. Явно следобяд трябва да ям 2 блока. Килограмите са 2 надолу, талия – 4 см. Мисля да продължа придържайки се към това меню и с нетърпение чакам следващото предизвикателство! Благодаря, Кати, благодаря и на всички тук, за това, че бяхме 21дни заедно.

Ina Damianova

Здравейте на всички и честит 24 май!

Благодаря на Катина  за това, че ни води така търпеливо по пътя към самите себе си,  през споделянето на личният и опит с нас! Благодаря и на чудесната безотказна група от жени, на която пожелавам успех и това да всеки да задържи промяната в себе си и това да бъде само едно начало! Желая ви прекрасен ден на всички Зонови момичета и момчета :))

Nevena Donceva

Здравейте и от мен – Невена. Аз съм ужасно, ама ужасно много доволна от постигнатото с вас, Кати и зоната. Не съм свалила кой знае колко 1.5 кг, по 1 см от талия, ханш и бедра, 3 см от гърди и под гръдна обиколка, но се чувствам прекрасно в тялото си. Няма отоци, няма подуване на стомаха, няма киселини, къркорене на червата, перфектна перисталтика каквато нямах от поне 15 години. Чувствам се лека и свежа и продължавам напред с промяната вътрешна и външна. За мен психологическата част е много важна, защото имам да работя доста, но ежедневно гледам и чета постовете на Кати и стъпка по стъпка ще вървя напред. Благодаря на всички!

Elitsa Koleva

Здравейте групичка и Честит празник! Приех това предизвикателство заради здравето ми, заради любопитството ми и заради мен самата. Постигнаха неща за които мислех че не мога, от 3 години съм на хормонално лечение и кантара вместо нагоре рязко тръгна надолу. Благодаря ти Кати, помогна ми да си върна вярата в мен, разбрах че мога да смъквам килограми и да се чувствам превъзходно. Научих че освен храната, ако балансирам и себе си, живота ми предоставя и други изненади. Сега нямам търпение да си пусна изследванията и да видя резултатите им. Благодаря ви, групичка, за постовете и подкрепата. Благодаря и на себе си че направих това предизвикателство. Ще продължавам сега сама в Зоната, но ще очаквам пак да сме заедно в ново 21 дневно предизвикателство. Благодаря ви.

Nevena Dimova

Здравейте, зонковци! За първи път се впускам в такова предизвикателство и никак не съжалявам. Свалените килограми са само 3, но явно съм свалила доста сантиметри щом успявам да се вмъкна в панталони, които преди 3 седмици никак не можех да закопчая. Как се чувствам след 21 дена? Чувствам се толкова добре, презаредена, с нетърпение очакваща следващия ден, за да си приготвя любимите зонови ястия. Нещото, което успях да променя за това време е, че приготвям храна и за себе си, а не само за съпруга и детето ми. Стана ясно, че нямам тяхната подкрепа, но аз започнах промяната и ще се опитам постепенно да променям и тях, за да се хранят здравословно. Благодаря на Кати, защото чрез нейната страничка във фейсбук се запознах със Зоната. Кати, желая ти здраве и все така да продължаваш да вдъхновява много хора! А на вас, зонковци, успех и не се отказвайте! До нови срещи!

Sabina Valcheva

Здравейте!

Аз се премерих и претеглих в началото, сега не съм. Смятам да изчакам още с метъра и кантара, който ще взема назаем, защото никога не съм имала. Съдя по дрехите си. Не усещам някаква промяна в обиколки или кг, но пък вярвам, че ще се изненадам приятно. При мен в миналото само с щрак се получаваха нещата. От десетина години стават бавно. Вярвам, че ефект ще има. Голяма стъпка за мен е, че започнах да закусвам и да се старая да се храня редовно. Това винаги ми е било проблем. Цял ден мога да не сложа хапка в устата си, за сметка на вечерята. Та, променям начина на живот. Важното е, че се чувствам прекрасно, не се събуждам вечер по няколко пъти, спя си блажено, сутрин заставайки пред огледалото не виждам торбички по очите и нямам онзи недоспал, измъчен вид. Заредена съм с енергия и се радвам, че повярвах на Кати и предизвикателството! Благодаря от сърце за пътя на положителната промяна! Дерзайте и бъдете щастливи!

Violeta Dancheva

Здравейте, за първи път участвам в предизвикателство. Макар че повече от година следвам Катина. Беше учудващо лесно и достъпно. Следвах менютата. Е, понякога беше и малко на око. Отслабнах с около 1,5 кг, размерите с един см. Но не това за мен е най -важното. Балансирах кръвната захар и сега се движи около 5,5. А това най -много ме радва и стимулира да продължа с режима. Започнах и с упражненията, които също са достъпни, лесни и забавно поднесени. Надявам се след месеци да покажа вече съществени резултати и в отслабването. Ще препоръчам режима на приятелки, които имат нужда да свалят кг. Благодаря на Катина за това, което прави.

Teodora Petkova

Здравейте! Това ми е първото предизвикателство в което се включвам. Все още се лутам и ми е трудно понякога, но вярвам че с постоянство ще успея. Първите две седмица бях много стриктна и тогава видях резултатите, сега малко се опитвам да замествам с др. храни и може да пообърквам нещата. Но важното е че направих първата крачка. Сега съм с 3кг. по лека, започнах да овладявам емоциите си и продължавам напред. Радвам се че бях с вас и до нови срещи.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Milena Kojuharova-Ninova

Здравейте мили хора, за мен беше забавно да участвам в предизвикателството на Кати. Чувствам се много по-добре. Цял живот страдам от проблеми, свързвани с подуване след хранене и тежест в корема и доста още храносмилателни проблеми. Нито един лекар не можа да ми помогне, всички просто ми казват – „Ами тя и жена ми е така“?! Сега съм добре и почти нямам проблеми при хранене, дори и когато не съм в зоната. Не съм отслабнала, там трябва продължителност и стриктно спазване, това ми е ясно. Но винаги, когато мога ще се придържам към зоната. Поздравления на всички и успех! Много целувки на Кати-страхотен мотиватор!

Antoniq Koleva

Здравейте! Това ми е първо предизвикателство в което съм .Много съм щастлива, че бях с толкова прекрасни и добри хора – едно голямо Благодаря. Кати, на теб искам да кажа едно много се радвам че си час от моя живот. Бъди здрава и все така всеотдайна и мила. За мен беше важно не да сваля а да се науча да имам време за себе си да не се тегля постоянно и да закусвам. Другото важно нещо е че захарта ми е в норма от 6.4 сега е 5.6.Започнах март 67кг. Днес се качих и съм 58кг. Благодаря на Зоната че я има ще продължавам да се храня така и ще чакам нови приключения. Бъдете Благословени!

Sevil Babucheva

Здравейте, и аз съм от новите в зоната. За 21 дена успях да сваля 4 кг, но ма вид все едно са повече. Чувствам се супер енергична, в добро настроение, без главоболия от „падна ми захарта“, като цяло само позитиви мога да кажа за режима. Определено работя да го направя мое ежедневие, част от моя живот и начин на хранене. Благодаря, на цялата група за изминалите три седмици, всички бяхте страхотни!!!

Ivanka Lekova

Честит празник, българи! От вчера се опитвам да кача нова клипче, но в планината интернета липсва.

Аз съм в зоната от 5 месеца и за мен това вече е начин на живот. Бях си поставила цел 10 кг за 3 месеца и я изпълних. След това близо месец и половина кантара си направи почивка, но пак започна да слиза надолу.  Енергия, здраве, самочувствие това е Зоната за мен! Благодаря на Кати и нейният екип и на всички нас. Продължаваме с увереност и самочувствие напред!

Ivaylo Nina Toshevi

Здравейте, Момичета и Момичета.

Аз съм безкрайно доволна от себе си.

Това е моето 4-то предизвикателство (2 психологически и две с чинийки, както го наричам).

Аз нямах, много килограми за смъкване, но усещах, че имам нещо в мен, нещо, което ме спираше, нещо, което ме блокираше.

И тогава се появи Кати с първото психологическо, през февруари. И тогава започна трансформацията – и външно и вътрешно.

Свалих излишните 5 кг, които бях качила за 4 години, след една семейна драма.

Благодаря на всички за подкрепата, на Кати, която ме научи, не само да слушам, но и да чувам, Благодаря, Кати!!!

Чакам с нетърпение следващото предизвикателство!!!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съответно подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.