Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от Маратон за мотивация и събуждане на желанието за промяна – февруари 2021

Отзиви от Маратон за мотивация и събуждане на желанието за промяна – февруари 2021

GerganaMircheva

Аз мога да кажа за себе си първо,че това са безценни уроци и примери,това са едни от най-разумно похарчените пари за самата мен и това изобщо не се измерва със сумата,това,което ти ми даде Кати,няма цена!

Благодаря,че успя да ме накараш да помисля за вътрешното ми аз и да започна да работя над това.Всеки ден ми е по осъзнат,по-хубав,наблюдавам все повече и работя повече за мен,което със сигурност ще се отрази и на семейната среда и близките ми!

Гледната точка е на път да се промени!

Надявам се някога да се видим на живо,да се запознаем и тогава отново да ти БЛАГОДАРЯ!

Бъди здрава и сбъдвай…

ViktoriyaTuccio

Кате, благодаря много за тези 21 дена във това психологическо предизвикателство отключих много скрити чувства във себе си. Ще ми е нужно още няколко пъти за да мога напълно да започна да разблокирам нещата но това определено е невероятно начало на една промяна за цялото ми семейство. Със голямо удоволствие пак съм във групата и март месец и като че ли без тебе и твоите напътствия ще се чувствам много изгубена и ще се лутам във живота ми … ти като че ли стана голяма част от мене и моето ежедневие със всичката информация която непрекъснато ни споделяш и ни насърчаваш сами да вникнем в себе си ….

Благодаря ти,Катенце и на целия ти екип за всичко от дъното на душата ми … вие правите чудеса и доказвате на хората който жадуват за вътрешна и външна промяна че невъзможни неща няма …. искрени благодарности!!! Бъдете здрави и благословени и всички смело напред !!!! Обичам ви!

EvgeniyaIvanovaMladenova

Благодаря, Кати, за този маратон.

От много дълго време се себеопознавам, чета такава литература, гледам филми, следя и твоите постове, не само заради храната, но най-вече, заради темите, които засягаш. Искам да споделя, че в тези 21 дни, научих толкова много неща, „открехнаха“ ми се толкова много врати, буквално ми се отвориха очите за толкова дълго търсени от мен отговори на мои терзания, колкото не съм получила за тези години на личностно себеопознаване. С нетърпение чакам следващия психологически маратон. Ти за мен се появи като точния Учител, в правилното време. Аз бях готова и получих изключително много. Желая ти успехи и продължавай да правиш това, което очевидно е твоето призвание! Изпращам ти цялата си любов  и живот и здраве, като се прибера в България с огромно желание бих искала да те познавам на живо!

 

RalitsaShushneva

Огромно благодаря за всичко, на което ни научи. Мисля, че с това предизвикателство сложих началото на една много дълга промяна за мен. Определено се чувствам различно, една идея по-осъзнато. Дори след само две предизвикателства аз вече виждам разлика в мен и не само аз, но и околните. Свалените килограмите са само бонус към всичко, което ни учи Кати. Благодаря ти за всеотдайността, отделеното време и предоставените емоции. Продължавай все така да ни зареждаш с ентусиазъм и да ни мотивираш, че можем да се развиваме и да станем по осъзнати!

 

ElinaDimitrova

Благодаря за всичко, което научих през тези 21 дни! Радвам се, че се включих в това предизвикателство!

За себе си успях да открия двете най-големи емоционални препятствия в живота си! Започнах да работя върху осъзнаването си, да гледам и чета материали за това. Вярвам силно, че ще знам много скоро, как е най-добре да постъпвам за да поставям себе и желанията си на първо място. Вярвам и, че ще приема и преодолея страховете си!

До нови срещи!

SofiyaGeorgieva

Благодаря за пореден път, Кати! Като се замисля, че се записах в твоите групи с идеята просто да сваля няколко излишни килограма, а то какво стана… Без да очаквам, попаднах на място, където тотално преобърнах възприятията си за всичко и всички около мен, както и за мен самата… Отворих очи и видях Света около себе си, такъв какъвто всъщност е, но някак ми е убягвал до сега… Информацията и насоките, които ни поднасяш, са безценни и най-важното синтезирани и опростени. С нетърпение чакам продължението и задълбаването по-навътре, сигурна съм, че имаш още много с какво да ни изненадаш! Тези предизвикателства, особено психологическите, са най-смислената инвестиция в себе си, която аз до момента съм правила в живота си! Какво по-хубаво може да направи човек за себе си от това да прогледне и да започне да се осъзнава.

Огромно Благодаря и до скоро!

Анелия П.

Здравейте! Това предизвикателство беше за мен повече от уникално!!!

Всяка сутрин се събуждах с такова желание и ентусиазъм.

Нямах търпение да изгледам историята на всички вас, които сте успели да повярвате в себе си и сте сбъднали мечтите си! Нетърпеливо чаках всяка поставена задача от Кати и гледах всяко нейно видео с огромен интерес! Бях постоянна, бях изпълнителна и най-вече правех го с желание! Бях напълно искрена със себе си и с вас! Благодаря за споделеното на всички участници! Невероятно изживяване! Благодаря и на Кати, че е до нас и ни дава нужното, за да успеем! Ще ми липсвате, но след седмица поемам в новото предизвикателство! До скоро.

Тоци Боци

Благодаря за този маратон от сърце.

В Зоната съм от доста време, но нещата са ми в застой – ту влизам ту излизам имам много излишни килограми все се чудех какво се случва защо се саботирам, защо не успявам да се справя с килограмите.

Е, мили хора, тук получих част от отговорите благодарение на насоките и помощта на Кати и групата.

Благодаря с цялата си душа и сърце за тези 21 дни изпълнени с много емоции , осъзнаване и работа сега сами напред по пътя.

росицаславова

Беше невероятно преживяване и истинско предизвикателство за мен.Кати, ти си страхотен мотиватор и вдъхновител.Промени изцяло нагласата ми, не само към храната, но към самата мен.Благодарение на задачите, успях, да отворя кътаната в мен дълги години кутия на Пандора и да извадя и пусна навън наслоените в мен тревожност, страхове и най- вече чувството, че аз не заслужавам, да съм слаба и че многото ми килограми са ми закодирани.Днес се събуждам с ентусиазъм, да посрещна новия ден и да продължа по пътя, който ни показа Катина.Имам страхотна енергия и смея, да твърдя, че за краткото време, в което се храня балансирано, само 20 дни, имам вече намаляване на обиколките ми, макар и минимално.Този маратон ме обнови и вътрешно.Ставам все по- уверена и с лекота заявявам себе си.Все още съм в началото и понякога се съмнявам, че ще успея, да постигна целта си, но бързо спирам тези негативни мисли и следвам насоките на Кати. С удоволствие ще продължа и в мартенското предизвикателство, защото ми трябва подкрепа все още.

Много съм щастлива, че участвах в този маратон и че срещнах толкова много прекрасни хора, макар и виртуално.Благодаря и на Вас, както за подкрепата, така и за страхотната атмосфера, която създадохме заедно.Обичам Ви и желая на всички, да успеете, да се трансформирате.Още веднъж огромно благодаря на всички вас и на Катина!

SilviyaStoyanova

Благодаря на Кати! Благодаря и на цялата група. За мен това предизвикателство беше ново и много различно от предишните, много полезно, научих нови неща за себе си. Продължавам напред.

Успех на всички и бъдете здрави!

NadyaGrigorova

Какво да кажа…. пак съм разтърсена от емоции и откровения, пред мене си! Осъзнавам, колко още има да отработвам! И това предизвикателство ми показа, колко успели хора има, постигнали равновесие, постигнали цели и мечти! Пак ще гледам, ще чета и ще пиша, аз не се намирам! Имам още много работа! Благодаря, до нови срещи на всички!

GerganaRadeva

Много отрезвяващи 21 дни.

Последният човек, за когото доскоро се сещах, бях аз. Схванах формулата, видях се къде съм. Събудих се.

Многото работа тепърва предстои. Готова съм.

Сърдечно благодаря!

MirislavaTurbic

Това предизвикателство ме научи да се опозная и да се погледна с други очи, тук срешнах самата себе си и се запитах, ти искаш ли да си това което виждаш или искаш промяна. С вас и Катина поех по един друг път, имам много да уча и да се осъзнавам, но това е възможно най-доброто начало;  благодаря на всички аз се припознах в много ваши истории и се учих от споделеното!

KerankaKostowa

Благодаря на Кати от сърце! 21 дни изпълнени с много емоция, много споделени истории, които докосват и те карат да се замислиш. Открих много блокажи в себе си, достигнах до дълбини, които съм скрила толкова вътре в себе си, че дори не знаех , че са там. Пътят ще е дълъг, но вече имам посока. Хиляди благодарности! Чакам следващото психологическо предизвикателство с нетърпение.

ElviraChindzheva

Скъпа,  Кати, ти си една енциклопедия за вътрешен мир и спокойствие. След тези 21 дни и това предизвикателство осъзнах, че храната е само част от процеса на отслабване. Ако не обичаш себе си, не си в мир със себе си, то колкото и стриктно да се храниш не е гаранция, че ще отслабнеш. Наистина всичко е в главите ни. Благодаря ти с цялото си сърце за всички отговори, насоки, подкрепа и помощ. Ти промени живота ми! Няма го вече това момиче, което постоянно се критикува, обвинява и крие от света. Сега вече живота е прекрасен и очаквам всеки ден с нетърпение, за да сбъдвам мечтите и целите си. Ти си ангел, пратен на земята, за да помага на хората да живеят живота, който искат и заслужават. Хиляди пъти „БЛАГОДАРЯ“! Обичам те!

 

Запишете се ТУК и вижте подробно какво включва маратона:

https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

 

Променете модела на мислене и трансформирайте себе си…

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.