Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО февруари 2020г

Отзиви от ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО февруари 2020г

12 March 2020

Антония Петрова

Близо 2 год. следя сайтове и групи за Зоната, но все си намирах някакви оправдания да започна сериозно. Много сложно ми изглеждаше всичко-сметки, блокове, грамажи…Но след Коледните празници миналата година, като се качих на кантара и видях 77.500кг. се разревах и реших, че трябва да помисля за себе си. Болки в стомаха и подут корем, главоболие, което ме съсипваше и от болка повръщах, събирах границите на кръвното, крампи в краката нощем. Обиколих всички лекари, за които се сетих + скенер на главата и тяхното мнение – здрава си, но обърни внимание на себе си, ме накараха да помисля сериозно. Един лекар дори ме попита – „Имате ли проблеми в семейството или работата?“, а аз нямам такива.
Разпечатах почти всички рецепти от сайта на Кати, купих книгите за Зоната. И в този момент дойде нейното Предизвикателство-без да се замисля се записах. В момента съм 73кг., т.е. 4,5 кг, а не съм гладна, нямам главоболие, крампи и подут корем. Започнах от 3 блока на закуска, сега ми стига 1 блок. Намествам се все още в Зоната, правя грешки, карам на око повечето време. Има какво още да се желае – иска ми се да стигна поне до 65кг., но съм много щастлива за шута който получих. Благодаря!

Ivelina Gospodinova

Мога много да пиша за диети не съм правила само на Аткинс. Сваляла съм по 37кг няколко пъти и пак се връщах към стоте. За ЗОНАТА бях чувала. За Предизвикателството до последния момент се чудих докато случайно във Варна се оказах пред банката в която трябваше да преведа парите-приех го като знак-влязох и пратих превод. И сега да си призная аз и дъщеря ни започнахме. В първите дни ме питаха пак на каква диета съм, че съм с кутии и аз отговарях автоматично Зоната, но преди няколко дни на този въпрос съзнателно или не отговорът беше-балансирано хранене-да за мен това не е диета, а начин на хранене за ЦЯЛ ЖИВОТ.

Всичките ми любими съчетания между храни, напитки и десерти можели да се ядът и заедно НО БАЛАНСИРАНИ. Как да се откажеш от тази ЗОНА? Макар и краткото време вече имам промяна в килограмите – 7.600кг съм от 05.02 до 27.02/с Хашимото съм от 2013/. Вече не си лягам с чорапи и ледени крака. Не съм казала нито веднъж – ГЛАДНА съм. За себе си съм избрала да се храня с това, което ми се яде, макар да са все рецепти в червено от сайта на Катина, ако се наложи някой ден ще премина и към зелените предложения. Веднъж вече писах, че единственото лошо е, че детето и то си избира какво да яде и винаги е различно от моето, а готвя и за съпруга ми. Работя без почивка точно от деня в който започнах Зоната. Имам и нощни всеки петък и събота, но се справям. Препоръчвам Зоната горещо и от сърце. Ядях преди големи количества и все гладна, имах съмнения, че тези блокове няма да ми стигат, но съм грешила. Забравих да споделя, че детето носи в училище обяд и следобедна закуска. Тя също си приготвя вече сама всичко. Гледа в сайта, тегли – заменя. Справя се чудесно…

Чапанови Христо-Вениела

Адмирации и от мен за тази идея. За миг не съжалявам, че се включих в предизвикателството. Направих го за да сваля килограми дори малко на шега. Резултатите са налице 4,5 кг. Аз спазвам менюто като войник, страшно ми харесва този начин на хранене и смятам да го спазвам занапред. Благодаря Кати за това, че успя да ме мотивираш да го правя. Желая здраве и успех на всички в тази група!

Nina Koleva

Била съм в Зоната преди около 2 години, свалих доста кг, но смея да твърдя, че може би не “навлязох” надълбоко в нея, в психическата нагласа, във вътрешното…Просто исках да сваля някакви килограми, спазвах я и резултатите не закъсняха…В един момент просто живота ми навлезе в по-различен етап, мъжа ми замина в чужбина,останах с детето сама…после се появи и варианта и ние с детето да заминем. Тази промяна ме отдалечи от Зоната, защото храната беше нещо като утеха за душевните ми дилеми и терзания…Аз започнах безразборното хранене, буквално понякога се тъпчех, не защото съм гладна , а за да нахраня уж душата си, да се утеша…

И ето че дойде момента, в който наистина напуснахме БГ и…ада започна на макс…Чипс, шоколади, полуфабрикати…рай за гладните ми очи и отчаяната душа…В един момент започнах да не мога да се наведа, не спях добре, адски ме болеше гърба…ревях и ядях…/като в рекламата / но не от кеф, а от безсилие и отчаяние. Една сутрин станах и реших, че трябва нещо да променя. Като си рових из Фейсбук видях в страничката на Кати за Предизвикателството през  и без колебание си казах …Това е!!! Спомних си колко леко ми беше, как се движех като перце, а защо го бях забравила?!

И сега отново завърнала се в Зоната, благодарение на Кати, на мотивиращите неща, с които ни нахъсва и разбира се на всички вас, аз отново се движа леко, отново се усмихвам и се “лекувам” дори само приготвяйки си чинията. С нетърпение чакам всеки нов ден, за да си приготвя нещо ново и вкусно, да си го хапна с кеф и да не чувствам вина, да не ми е тежко като стана от масата. Ще ви споделя и нещо друго, аз съм сладкар и ежеседмично ми се налага да правя торти и всякакви сладки,повярвайте, не съм се изкушила нито веднъж. Зоната за мен е Зоната ми на комфот-психически и физически. Аз съм по-продуктивна, по-подвижна, по-по-най. Благодарение на теб Кати, на способността ти да предадеш до край своя опит, усещания, емоции по пътя си до това, което си в момента. Много са хората като мен, доволни, че са се докоснали до личност като теб!Ти си уникална!!!

Gabriela Papadopova

С удоволствие ще споделя.
Преди да попадна в групата, си мислех, че Зоната е нещо сложно. Имам непоносимост към мерене, дори избягвам рецепти с грамажи. Не можех да си представя, че един месец ще меря и ще готвя така. Съчетано с липсата на време за готвене – съвсем.
В началото на предизвикателството мерех всичко, за да установя как изглежда 1 блок от нещо и да мога после да го преценявам „на око“. Издържах с меренето и точните рецепти някъде до към 10-тия ден. От там нататък вече беше “на око”. Постовете на Кати ми даваха увереност, на хората от групата – също. Виждах, как се променя тялото ми – придобих талия, коремът малко нещо се поприбра. Чувствам се много по-енергична, с по-добро настроение. Наспивам се по-добре. Мисля да продължа и занапред.
Благодаря на Кати и на всички вас!

Radostina Boyadzhiev

При мен промяната е в крачка първа за този месец и то предимно на духовно и емоционално ниво! Години наред се лутам в крайности! Ту ям много, ту спазвам диети драстични – отслабвам 5,6 кг и пак ги качвам! Зоната ми показа с първа крачка “баланс”! Видях, че постоянното мислене за храна, калории, вина и отказ да намеря време за себе си, за тялото и душата си води до крайности! Дребна, но много важна крачка напред ми донесе ти Катина и съм много благодарна! Започнах да се замислям отново на дълбоко и този път за самата мен, спрях да мисля само за калории и вина, намерих вкусни комбинации на баланс, радост че мога да хапвам без угризения и някой, който ме подбутна да съм активна в група от непознати хора!

Зоната е интересна, забавна, в никакъв случай скучна, опознаваш себе си, защото виждаш какво ти харесва, как сам да го комбинираш и да го нагодиш нез угризения за себе си! Не е рутина, не е скука! Сега ми остава само да се науча и на търпение за да постигна резултат! Иначе измерено в мерки съм минус плаващо кило и половина, но вярвам че и това ще се промени вбъдеще!
Благодаря на всички в групата за духа, позитивизма и страхотните рецепти!! Ще ми липсвате!

Камелия Алексиева

Здравейте! Знам за Зоната и за Кати от много години и следя сайта й, но все не започвах. Убедена бях, че това е правилния начин на хранене, но намирах причини да отлагам. Преди година бях на семинара на Кати в София и там разбрах, че проблемът е емоционален. Отне ми 1 година за да повярвам и да работя по изчистването на емоционалните ми блокажи! Предизвикателството дойде в точния за мен момент и сега се чувствам жизнена, енергична и изпълнена с оптимизъм, а минусовите килограми и сантиметри ще ми бъдат бонус! Благодаря от сърце, Кати, за всеотдайността ти, за съпричасността и готовността ти да помогнеш, да подкрепиш, дори в моментите, в които на теб самата ти беше трудно!!! БЛАГОДАРЯ

Диана Кръстева

Не обичам да готвя, но с удоволствие си хапвам лесните за мен неща. Имам резултати, минус 3 кг, не ми се яде по цял ден сладко, дори не се сещам. Когато се изкуша с нещо, не зоново, не се чувствам добре после, тежко ми е на стомаха. С една дума, чудесно е! Кати, ще се старая, да продължа. Радвам се, че и дъщеря ми се включи. Тя е много стриктна, семейството и също си хапва с удоволствие новите и ястия. Благодаря за организацията и преживяванията с групата!  Забравих да кажа, че имах проблеми със съня и тоалетната, които се изпариха!

Зоя Величкова

Здравейте, отдавна знам за Зоната и следя Кати 🙂 След раждането не свалих нищо и корема си седеше. Не мога да правя никакви рестрикции в храненето си, защото кърмя, а и нямам много време за спорт 🙂 Предизвикателството дойде в точния за мен момент и искам да ти благодаря Кати. За този месец не съм усетила никакви лишения, сглобявам храненето по Зоната и си гледам детето. Най-накрая кантара тръгна надолу. За този месец съм минус 3,5 кг и се чувствам прекрасно. Продължавам смело напред.

Силвия Иванова

Благодаря ти Кати! Благодаря, че ме прие в групата, благодаря за всичко което правиш за нас, за помощта да навлязла по на дълбоко в хранителния режим. Аз научих за групата от моята снаха, един невероятен земен човек. Тя също е член на тази група. Един ден на работа ме видя колко съм отчаяна и как ми се реве от тези килограми и така като знае през колко режима минах и колко опита направих да сваля няколко килограма ми предложи да опитам да стана член на групата. Успях да се включа и започнах да чета, да гледам клипчетата и да навлизам в зоната. Много съм щастлива и пълна с енергия. Никога не съм се хранила толкова разнообразно и не съм се чувствала толкова сита и лека. Свалила съм 3.700 от началото на режима и по 2 см. от обиколката на талията и ханша. Най съм щастлива, че от няколко дни кръвното се държи в нормални граници и не ми се налага да пия редовно хапчетата, а и сега на танците не ме болят краката, не тежат като пълни с олово и мога да изкарам цялата репетиция.

И преди съм опитвала с режима, имам и книгата Зоната прочетох я, но ми се видя толкова сложно. Съпруга ми също я прочете и каза, че това е начина да се храня и да вляза във форма, ама аз нали съм си аз просто не го послушах и му казах, че мъжете не разбират от тези неща и че ще опитам по друг начин и започнаха едни режими от режим в режим и все с по два, три килограма отгоре. Сега си взех и твоята книга Кате, започнах да я чета и много добре успявам да разбера всичко което искаш да ни кажеш чрез нея, има толкова неща, върху който не съм се замисляла и не съм си давала сметка. Сетих се и още нещо вече не ми се яде сладко, а преди ядях по един чер. шоколад на ден сега дори не се сещам за него. Ще продължа с режима и след предизвикателството, защото вече приготвянето на храната не ми отнема толкова време и ми харесва. Ще се подкрепяме с каката. Огромно, огромно благодаря Кате за всичко и ще чакам следващото предизвикателство да се включа и в него. Да включа и тренировките. Благодаря и на всички членове в групата. Доста неща научих от въпросите, коментарите и снимките. Пожелавам на всички много здраве, щастие, късмет и успех във всичко!!!!!!

Vanya Vacheva

Познавам Зоната от 2012 г. Убедена съм, че това е най-правилният начин на хранене. Но преди да се включа в това предизвикателство все не успявах да издържа повече от две седмици, винаги навикът ме връщаше при традиционното хранене с намерението да хапвам по малко, да се опитвам да балансирам… Сега, след като с мъжа ми се простихме с по няколко килограма и сантиметри (аз с 2.5 кг. и 4 см в талията, той с 5 кг. и 5-6 см. от обиколката на корема), със сигурност ще продължим. Заради ентусиазма и енергията, които имаме благодарение на Кати и нейното умение да мотивира и да задържи интереса ни, показвайки ни разнообразието на Зоновото хранене.
Благодаря ти много КАТИНА!

Albena Ivanova

„Зоната“ не е само храна, а и начин на мислене за мен..
Благодаря за вдъхновението, Кати. Желая ти само успехи.
На хората, които тепърва ще се запознават с това ще кажа : На верния път сте..
Опитвайте и не се отказвайте. Аз от личен опит знам, че „кръшкането „е част от пътят
Ноооо…. Но!!!
Не се отказвам за нищо на света. Някак си вярвам! Провокира ме ти, Кати. Не знам как, но успя. А, аз съм доста тегава :). Не става бързо, но чувствам промяната в главата си. Тялото ми също е доволно и се сърди, когато му дам да яде „лоши“ неща. Наказва ме. И така съвестта тутакси ми крещи да внимавам. Сдобряваме се и продължаваме…
С две думи :
Благодаря, Кати, момичета и момчета. Желая на всички, здраве и късмет!

Гергана Орманова

Зоната отдавна ме преследва мен, както вече бях писала, но никога не съм задълбавала в нея. Нямала съм до сега наднормено тегло, но все по някой излишен килограм, който ме дразни и може би затова не съм била сериозна. Но пък от друга страна още първия път, когато ми бяха разказали за Зоната с няколко думи ми се стори логично и сякаш съм усещала вътрешно, че това е НЕЩОТО. Сега съм свалила около 2 кг, въпреки че не винаги съм била в баланса. Чувствам се добре, енергична, въодушевена, нахъсана за много неща. Следя отдавна страницата на Кати уж заради Зоната, но всъщност тя ме грабна с друго… С нейния начин да представи нещата, опростения вариант на Зоната разбира се, но най- вече психологическата и емоционалната страна на живота изобщо. И всъщност за мен това е по-важното… тази духовната част и желанието за промяна и надграждане именно там, а другото е по-лесно. Благодаря ти Кати, че те има, че се търсиш и повличаш с теб и други хора. Не се отказвай, продължавай смело напред и бъди все по-осъзната…

Alis Dadurian

Благодаря ти за всичко. За мен наистина беше страхотно преживяване да съм в групата. Супер си ,Кати ! Продължавам да те следя и да следвам зоновото хранене с теб.

Наталия Николова

Кати :*, тъй като следя постовете ти от дълго време в голямата група книгата ми прозвуча много познато:) Ти умееш да влизаш под кожата на хората и да ги мотивираш да опитат. Не сваляш звезди и не даваш напразни обещания. Аз знам за Зоната от 20 години – след една жестока криза на дископатия, докторката, при която ходех на физиотерапия ми я препоръча. Чела съм книгата на Сиърс поне три пъти и не успях да я проумея. Благодарение на теб вече смятам блокове по етикети и почти механично търся с какво да изравнявам дадена храна. Лично на мен силно ми въздейства споделеното от личния ти опит. Книгата беше последната стъпка, която мотивира майка ми да опита Зоната и тя. Цитирам я: „авторката има много сладки изразчета“:) Аз, докато четях книгата, си дадох сметка, че макар да се считам за уравновесена, ще трябва да помисля по-сериозно върху психологическата страна на нещата. Не само за мен, а и за дъщеря ми, която тепърва влиза в пубертета и ни предстоят типичните за този период изпитания. Ще я препрочитам още много пъти, това е сигурно!!!Благодаря за всичко!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.