Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от предизвикателството ни НОЕМВРИ – част I

Отзиви от предизвикателството ни НОЕМВРИ – част I

09 December 2021

RalitsaVlaeva

Добро утро и от мен!

Случай научих от позната за зоната и за предизвикателствата. Преди 17г. с първата бременност качих 40кг, после свалих със втората бременност малко, но все с наднормено тегло. Преди две години открих Тиреоидит на Хашимото и от хормоните бам още 15 килца. Хвърлих всичко – хапчета хормони и започнах да търся начини с храната. Една програма за хранене, втора и все нещо куцаше.

Включвайки се в предизвикателството още с клипчетата ми се изясниха блоковете и в първата седмица вече сама сглобявах кутийките. Имам свалени 4кг, нямам оттоци, корема ми спадна, дрехите си ги усещам по друг начин. Понеже няма нищо случайно малко преди предизвикателството си намерих ендокринолог, с който мога да общувам. И навярно е комплексен резултата, но за месец и половина килограмите са общо 6, а TSH от 6.7 е на 2.6, а заедно с това чета и Корените на любовта – ръководство по семейни констелации. Но нито веднъж не направих едно упражнение. Ето този навик още имам да боря.

Благодаря на всички за подкрепата и мотивацията, за идеите и менютата! Чувствам се жизнена и мисля, че най-накрая намерих правилната пътека. Сега трябва само да вървя без да спирам!

Усмихната седмица, бъдете здрави!

Мариела Александрова

Добро утро! Споделям мнението на всички преди мен, че Зоната е лекота, енергия и здраве. Това е първо предизвикателство за мен и си благодаря, че се осмелих да се предизвикам и да се погрижа за себе си. Благодаря и на всичко вас, които помагате,мотивирате и създавате тази прекрасна атмосфера. Зоната и Кати привлякоха вниманието ми  с лайфа с Ивана, и се убедих, че ще бъда част от ноемврийското предизвикателство. Тук изненада дори и себе си, всъщност не ми беше трудно изобщо да се придържам в Зоната, не се чувствах като ограничена, открих нови вкусове и неща, които преди не бих пробвала дори сега ми станаха любими. Всичко е въпрос на гледна точка. Чисто времево ми беше трудно с три сравнително малки деца да отделям време да приготвям порциите си, но с повечко мотивация и там успях и се уверих, че начин има. Три седмици след началото на предизвикателството съм – 3кг и с по 6,7см надолу от обиколките на талията и корема. Доволна съм, продължавам напред, вярвайки, че съм на прав път! Благодаря, Кати! Благодаря на всички участници, че се учихме заедно! Успех на всеки, който вече е пожелал промяната и е тръгнал по пътя към нея!

Йорданка Иванова

Добро утро! Аз разбрах за зоната от лайфа с Ивана. Бях пробвала много режими, но все се провалях . Имам Хашимото и инсулинова резистентност, което допълнително усложнява нещата. Това ми е първото предизвикателство. Чувствам се доста по-добре физически. Свалих 10 см от талията, което е много голямо постижение за мен. Не съм била на 100 % стриктна. Но продължавам напред! Успех на всички и до скоро в следващото предизвикателство!

NeliMeserdzhieva-Gyurova

Добро утро и от мен! Благодаря за знанията, за това, че ни предавате информацията в разбираем вид и това не ме изплаши – бързо се ориентирах в блоковете, а никога не съм била от мислещите за храната в протеини, мазнини и въглехидрати  за тези 21 дни имам свалени кг, не вися вманиачено на кантара и не мога да кажа колко са – може би 2-3 кг, но усещам по дрехите, че липсват. Започвам отново да се харесвам в огледалото, не се чувствам гладна, не се чувствам ограничена в храната. Закуските са супер вкусни и вече и децата ми искат да закусват зоново, съпругът ми също започва да подпитва кое как се балансира – благодаря, Кати, целия екип, до нови предизвикателни срещи.

LidiqMileva

Добро утро на всички!Дано дам стимул на тези които са като мен с диабет!От 5 месеца лутане в показателите на кръвна захар!И сутрин 10-9!След втора седмица в предизвикателство 7-6 през целия ден!А си мислех,че новата терапия не действа!Защото смених преди 3 месеца основното лекарство!Като килограми 1.800-2кг, но като сантиметри цели 3 на талия и ханш по-малко!Това си е един размер по-долу и една дупка че и две на колана по-малко!Започнах да се харесвам в по-прибрани дрехи а не в широките дрехи!Продължавам напред!И за здравето си е и за суета!Всяка жена иска да изглежда добре!Нали?Особено на прага на 50г и влязла в климакса с хашимото и диабет!Желая на всички смело напред!Благодаря на вас и на Катето.Човек трябва да следва мечтите си.

Бъди До Мен

Добро утро!  Повече от година гледам успешни истории на всички тези жени, променили се чрез Зоната и специално, Кати. Най-накрая се решиш, дадох шанс на себе си и се записах в Ноемврийското предизвикателство и тези 21 дни бяха изключително полезни, такива вкусни рецепти, за миг не може да останеш гладен.  Чувствона ситост, бавно дъвчене, няма угризения и оправдания. Винаги има варианти! Продължавам смело напред и то с цялото семейство!  Не съм се теглила, но по дрехите… Чувствам се отлично! Благодаря отново и Успех на всички!

Павлина Дончовска

Добро утро! Аз никога не съм правила диети или опити да се храня по различен начин. Просто знаех, че не мога да отслабна(така си бях втълпила). Напълнях преди доста време в следствие на хормонално лечение. Двадесет килограма и с тях всички“екстри“, смачкано самочувствие,неувереност, исках да съм невидима и т. н. Случайно ми попадна информация за Зоната. Стана ми интересно и започнах да се задълбавам в нея. Така попаднах и на теб Кати. Разбира се бях впечатлена. Повярвах си, че мога да се справя и ето ме тук, благодарение на вас. След тези 21дни съм с 6 кг по-лека,но не само олекнала тялом, олекнала е и душата. Ще продължа напред. Чувствам се добре. Много Ви благодаря! Благодаря Ви за вашият труд и усилия да ни накарате да си повярваме.

HristinaPedikova

Здравейте на всички. За 21 дена съм 3 кг. надолу, минус 3 см. на ханш, талия и бедра, и малко повече на ръцете. Залитам повече в червената зона, не обичам много млечни и може би, ако се придържах повече към зелената част от таблицата, резултатите щяха да са по-добри. Въпреки това съм доволна, продължавам зоната и мисля да се включа и в следващото предизвикателство през януари.

RadkaKrastanova

Добро утро,мили дами! Сформира се уникално позитивна, креативна и подкрепяща група! Ние жените винаги сме имали,имаме и ще имаме нужда от нашата си компания,клуб,група или каквото е там.

Благодарение на този начин на хранене,видях зя себе си,че някъде по трасето на живота съм позабравила за себе си и тялото ми отговори подобаващо. Сега знам,че има „преди и след“ Зоната. Аз трудно свалям кг,но все още съм около 2,5 и 3 надолу,но както казва зълва ми,съм останала наполовина. Не е точно така,но промяна има. Не бързам,важното е,че вече нищо не ме боли по тялото,имам енергия,която плашещо беше изчезнала,преди не спях нормално,сега ми трябва будилник сутрин….накратко :открих нов свят.

И като си помисля,че това беше единствената книга за диети, която не съм прочела. Гледах я в книжарниците и си казвах: още една от всичките!

Ще ми липсват снимките с чинийките. Може би ще се запиша отново. Но ако не се видим пак желая на всички от всичко,което си пожелаете по много!

SvetlanaPaunova

Здравейте!За тези 21 дни съм свалила 3-4 килограма.Решила съм да следвам съветите и да не се тегля за напред. Трудно е да се отървеш от старите си навици.Решила съм да продължа напред.Харесвам се и така,но водещо ми е здравето.Търся трайна промяна. Чувствам се много добре.Благодаря за съветите и всеотдайността.Работя и по блокажите.Пожелавам успех на всички.

Мая Иванова

Здравейте, това е първото ми предизвикателство. Започнах зоната на 20.09.2021 до днес съм по лека с 10 килограма. Много съм доволна, пълна с енергия чувствам се отлично.Благодаря на Кати  за това предизвикателство. Чакам с нетърпение семинара. Успех на всички ,това е вече моят начин на живот!

NadqIvanova

Здравейте и аз бях за първи път в Зоната свалих 4 килограма за 21 дни. Искам да изкажа благодарности към абсолютно всички.Много беше весело,надъхващо и най-вече стимул.Продължавам напред и мисля в м. януари отново да продължа с вас предизвикателството.

VerjiniyaIetisher

Здравейте! За първи път съм зоната. Започнах предизвикателството, за да мога с лекота да я живея, тъй като не всичко ми беше ясно. И не сгреших. След последната ми диета с йо-йо ефект информацията за зоната сама дойде при мен и аз просто я грабнах. Смятам, че най-накрая съм на правилно ти място и с правилните хора. За 21 дни съм с – 3 кг. См ми малко варират. Решена съм да продължа. Благодаря за стройната организация, за интересния подход и вкусните рецепти ! Успех на всички!

Анета Куманова

Здравейте, и аз съм новите в отбора. Радвам се, че открих Кати, и тя ме провокира да чета още по темата, поръчах книгата и с огромно удоволствие се включих в предизвикателството. Чувствам се чудесно, изпълнена с енергия, сякаш мога са преобърна света. Правя си кутийките, хапвам, усмихвам се и отслабвам. Не съм се теглилки, но мисля че поне 2 кг съм надолу и по няколко см, дрехите го показват. Няма подутина корем, няма запек и сутрин почти нямам нужда от кафе, просто се събуждам отпочинала и супер свежа и бодра. Успях да „заразя“ още две приятелки и сега си споделяме коя какво сготви, заедно се пазим от изкушения. Зоната е моят начин на живот, и очаквам с нетърпение следващото предизвикателство!

MariaKuyumdzhieva

Здравейте. Правя за първи път зоната и за 21 дни съм -2 кг. Усещам се по-енергична, изчезна и подутият корем. За първи път усещам ,че наистина съм попаднала на правилния начин на хранене и виждам най важното резултати. Мисля да продължа и занапред така да се храня. Благодаря на целия екип и всички от групата.

MarielaPetkova

За пръв път се храня и по зоната. За момента съм -3 за 21 дни, но не мисля че това е най-важното. Аз лична за себе си осъзнах че при мен храненето е емоционално. Затова последните 3 дни се храня в зоната, но на око и си позволявам прегрешения. Идеята ми е и се получава за сега – да се наблюдавам, в определени ситуации към какви храни посягам и да работя върху това. Мисля да продължа така още няколко дни и след това отново с кантарчето, че и кила има за сваляне.

Това е първото ми, но не и последното ми предизвикателство. Тези 21 дни ми помогнаха да осъзная доста неща и за храната и за себе си.

Благодаря Ви прекрасни за грижите към нас, за всеотдайността и за подкрепата.

До нови срещи.

RujkaRadkova

Добър вечер и от мен. За втори път бях в предизвикателството. С вроден сърдечен порок съм и тежка форма на анемия. В следствие на лечението необходимо за сърцето се получи дисбаланс на хормони на щитовидната жлеза. Постигнах невероятните медицински показатели: хормони TSH и FT4, захар, холестерол и хемоглобин вече са в норма. Сърцето все по-често влиза в ритъм. От 14 таблетки сутрин и 9 вечер сега са 4 и 3. За сегашното предизвикателство 1кг и по два см, а общо за пет месеца 10 кг и 8 см. Благодаря на екипа, който се грижи за нас. Бъдете здрави и благословени. До нови срещи.

MagdalenaPetrova

Първо благодаря на Вас и целият ви екип и на всички в групата страхотни сте. Аз съм много доволна имам и страхотни резултати 5кг надолу. Не съм се мерила и съжалявам за това. Вие помагате много,но трябва и от другата страна да има желание и воля. Хубавите работи стават бавно. Това не диета “ Зоната” е единствено нещо което ще ви помогне. Страхотно се чувствам. Благодаря.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЯНУАРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.