Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Втора част отзиви от предизвикателството ни през ЯНУАРИ

Втора част отзиви от предизвикателството ни през ЯНУАРИ

Мари Костова

Здравей, Кати! Много съм доволна от това предизвикателство! Благодаря на теб и екипа ти за изготвените менюта, които много улесняват живота!  Резултатите са невероятни! Свалени килограми 5 Зоната е невероятна. Много ми харесва, защото освен че не гладуваш и си хапваш каквото ти е кеф според настроението ти дава една лекота и много енергия! Енергията в групата е прекрасна и като гледа човек тези хиляди чинийки и се мотивира още повече! Продължавам в зоната до постигане на моята цел! Хиляди прегръдки и целувки! Продължавай да правиш това което може, а именно да мотивираш и да осъзнаваш хората че могат да постигнат всичко което пожелаят! Благодаря и на момичета с техните истории! Възхищавам им се от сърце! Бъдете здрави и благословени!

JulianaBoshnakova

Здравейте!За първи път съм в предизвикателство на Кати. Започвам да се уча,да ям балансирано и полезно.Има храни които никога не съм си помисля да ги ям,а сега са ми ежедневие.Не съм стриктна по грамове, но за тези 21 дни само веднъж наруших със сладко,което е голям напредък.Записах се с идеята да сваля кг. натрупани през годините,но сега съм повече да продължа този начин на хранене.

AnnaCvetanova

Добро утро. Радвам се че бях в това предизвикателство, научих много неща и със сигурност ще участвам в следващото. Първото нещо което усетих още на втория ден е повече енергия, нямаше подуване на стомаха, отоците бяха по малко и в момента съм 4 кг на долу. Зоната ще е моят начин на живот!

Благодаря на Кати.

На всички в прекрасната група, пожелавам успех в желаната промяна. Бъдете здрави!

MinaApostolova

Здравейте, аз съм Мина на почти 45.

Започнах предизвикателството с голяма надежда, уморена от опити диета след диета. Качих 10 кг преди две години за много кратък период. Навлязох рязко в пред менопауза и за няколко месеца от 60 на 70.

Не съм стъпвала на кантара нито като започнах нито сега ще стъпя, ще го направя когато се почувствам готова, за да не загубя отново надежда…знам че има малка промяна в см., но и знам че при мен ще е бавно! Аз продължавам и живот и здраве в следващото предизвикателство ще кача и снимки и резултати.

Но искам да споделя най-важното!

Аз започнах с дъщеричката си, която е на 10 и беше

доста пухкава, притеснителна, комплексирана, нервна, тъжна, плачеща на моменти. Неща разкъсващи сърцето на всяка майка.

Е при нея промяната е УАУ! Детето ми е щастливо, усмихнато, благодарно! Очичките и блестят. Мамо, нали така ще продължим, нали мамо!!!!

Няма по-голяма радост за мен! Сега говори само за морето. Чака го с нетърпение!

Ние двете продължаваме смело напред!

Чакаме с нетърпение следващото предизвикателство!

БЛАГОДАРИМ, КАТИ!

От сърце ти желаем здраве и сбъднатост!

Благодаря.

ЯницаПеева-Данаилова

Здравейте за първи път съм м зоната и моите кг са -2, см не съм мерила но си признавам че и аз съгрешавах. Но тук за първи път не ме вълнуват кг ,а това че спрях да мисля за тях и се научих да се харесвам и приемам такава каквато съм ,а за мен това е по-голямото постижение! Благодаря на Кати и на всички красиви дами в това предизвикателство.

П. Р-К.

Така отдавна с голямо нетърпение чакам такъв пост. Здравейте прекрасни и зареждащи хора. Аз ще направя едно голямо признание и обобщение…..Бях започнала да ям от нерви също и да пия повечко алкохол вечер, пак от нерви, с цел да се успокоявам от напрежение,стрес, яд на нещата,които не ми се получават въпреки старанието ми….опитваме с мъжа ми за второ дете година,без успех ,и това си изкарвах с ядене и чашка ракийка вечер ,знаех ,че трябва да променя целия си начин на живот,  клише, но казах си от нова година почвам някакъв режим. Бях се спряла на съвсем друг режим от реклами в интернет, не знаех нищо за зоната и точно в момента, в който търсех другата страница да се запиша излезе това предизвикателство и просто натиснах него. Сега почвам с отзива….още на третия ден…да – Третия! Започнах да говоря на нашите и колежките с какво грешни навици и представи за света живеят, чувствах, че за първи път правя нещо наистина значимо, чувствах се по-красива жизнена,силна ,усещах, че това е моят начин. И преди съм била на режими,изготвят ми го,захвърлят ми готови менюта и точка и се почва едно лутане  – „О сега нямам картоф,значи не мога да готвя това, какво да правя сега?“ Тук много ме кефи свободата да избираш да заменяш,сам да сглобяваш храната и а снимките ме накараха да я правя и привлекателна,което никога не бях правила за себе си, а направих за вас и установих, че е не по-малко важно и за мен самата. Умишлено прегреших 2 пъти и си признавам,че ще го правя и за напред….така се подсещам, че е мой избор, а никой не ме е заставил,припомням си колко добре съм се чувствала преди това и не бленувам за нереални вкусни неща,които уж ми трябват, а после без вина и угризения продължавам все едно нищо не е било. На това се научих тук! Било страшно полезно да си позволиш да паднеш с цел да вървиш по-дълго после в правилния път и това да е плюс за теб, а не грешка.  За тези 20 дни съм – 6 кг, което за мен беше шокиращо много и съм страшно мотивирана още повече имам и много сантиметри най фрапиращата ми цифра е талия – 7 см. За това огромно БЛАГОДАРЯ на Кати и всички вас! Страхотни сте, продължете! Толкова позитивизъм съм си заредила от това предизвикателство,че вярвам,че благодарение на вас и него и двете чертички ще видя скоро! Пожелавам ви успех и за напред,и да бъдете щастливи със себе си и в мир със себе си.

MayaMilkova

Добро утро!Радвам се че в последния момент успях да се включа в това невероятно приключение наречено Зоната! Макар че цялото предизвикателство за мен мина под знака на Ковид карантината бях се заредила с необходимите продукти и успявах да се справя,като комбинирах дадените програми и готовите менюта от сайта,без това да ми създаде проблем.С интерес следях публикациите и се вслушвах във всяка дума от лайфовете,където откривах себе си и грешките,които осъзнах че съм допуснала, без да помисля поне малко.Истински катарзис и най-вече, успях да се почувствам добре в своята кожа.Успях да сваля 4 кг и то защото моето дете ме накара да се кача на кантара, иначе нямах такова желание, корема не ми е подут ,чувствам се лека и заредена с енергия.Че има още какво да се работи е факт,но се надявам да успея да постигна целта си.Благодаря на екипа на и на Кати която винаги ме зарежда с положителни емоции! Успех на всички пожелавам много минуси.

Мариана Димитрова

Добро утро, групичка! Някак останах разочарована, че не мога да си покажа тази сутрин чинийката! Като знам в началото колко ми тежеше това висене в кухнята, снимане, качване на снимки… А като видях пък таблицата първоначално…., на път бях да се откажа от всичко! Останах в групата благодарение на Ивелина Кръстева, която ме увери, че е много лесно, и че ще се справя. Не ми липсваше желание да доведа нещата докрай, защото въпреки първоначалния шок, не се отказвам лесно, особено като виждам резултати при толкова много хора. Разделих се с 4 кг и още толкова сантиметри в талията. Чувствам се по-лека, отоците по краката ми спаднаха. Започна да ми става забавно готвенето в Зоната. Заразих с ентусиазма си и малкия си син. Снощи той приготвя храната. Продължаваме напред и БЛАГОДАРЯ на всички, че бяхме заедно.

ElenaNikolova

Добро утро,прекрасни хора!Моята равносметка е:Енергия,енергия и пак енергия ПОЗИТИВНА!Повече от година следя страничката на Кати. Пак от толкова време имам и книгата.Но едва сега дойде момента да започна промяната.И резултата е налице.А той е че вече се храня,редовно,спряха болките в стомаха,усмихвам се повече,и лошото ми настроение изчезна,дано е завинаги.Не се тегля и меря,но с времето и това ще си дойде на мястото.Благодаря на всички за подкрепата и доброто отношение.Бъдете здрави, успешни и удивителни!И предайте нататък!

PetyaTatarova

Здравейте! Благодаря на Кати, на нейния екип и на всички вас за подкрепата в това ново за мен начинание. Щастлива съм, че намерих правилния път благодарение на вас и ще направя всичко възможно да продължа да го следвам. Чувствам се млада, по- лека и пълна с енергия. Приемам този начин на хранене като моя нов стил на живот и път към оздравяването ми, а свалените килограми като бонус към това. Днес съм по-лека с 5кг и съм много щастлива!

Благодаря още веднъж на Кати за споделените знания и за куража който ни вдъхна по време на това предизвикателство!

Пожелавам здраве и успех на всички!

Смело напред!

MarietaVoykova

Добро утро, когато започнах коремът ми беше огромен след раждането, и исках да го сваля. Другото което е, че бях страшно изнервена, на моменти трябваше да дишам дълбоко, за да се успокоя малко, все ми беше сънливо,тежко,лошо,изморено. Но още първият ден усетих разликата. Сега съм много спокойна,весела,доволна,щастлива. Килограмите са -2, но сантиметрите са много честно казано, изобщо не искам да се връщам към стария си начин на живот, така се чувствам много добре, и много искам да благодаря на Кати, че прави чудеса с хората.

CvetiVelikova

Здравейте! Предизвикателството е начина човек да започне. Ето тук разбира всичко и как се прави. Подкрепата винаги е от полза, а тук е в изобилие. За всеки, решил да направи промяна, да бъде сред себеподобни е половината от успеха! Аз вече спя. Перисталтиката ми влезе в час. Изобщо не съм усетила глад , а как ми вкара организация с готвенето и яденето… супер! Намалих сериозно емоционалното хранене, тук имам още много работа. Благодаря за идеите,за споделените истории, за подкрепата! А относно килограмите, не съм се теглила, само не опъвам така панталоните. Изпращам много позитивна енергия на всички и до лятото- плажни тела!

Маги Кирова

Здравейте на всички,здравей прекрасна Кати,за пръв път съм в предизвикателството,свалих 4.5 кг не се отказвам и продължавам напред.Имам много блокажи и много родови програми някои са мои а други вековни назад по рода,от година и нещо работя по тях ,имам осъзнаване смятам че ще се справя. Чувствам се прекрасно. Благодаря ти Кати !

ПеневиПеневиПеневи

Здравейте на всички. Благодаря за възможността да бъда част от това предизвикателство. Днес съм с 3 кг. по – лека , по – щастлива и с променено мислене.

Много ми хареса този начин на хранене и ще продължа. Очаквам с нетърпение новото предизвикателство през м февруари.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през МАРТ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.