Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви от „Вътрешно пренареждане“ март 2024

Отзиви от „Вътрешно пренареждане“ март 2024

Елена Стойчева-Русева

Здравейте и от мен!

Бих искала да благодаря от сърце на Кати за перфектно поднесената информация. Аз съм човек, който не обича да се снима, да се показва и привлича внимание.

Освен предизвикателството, чета и много книги за личностно развитие, търся отговори, анализирам. Това предизвикателство определено ми даде отговори защо хората са такива каквито са. За всичко си има причина.

Благодарение на това предизвикателство претърпях голяма трансформация. Всички колеги ми казват, че има голяма промяна в мен. Дори миналата седмица имахме вътрешно фирмено обучение, при което имах повода да изляза от зоната си на комфорт и получих искрените поздравления на колегите, които ме погледнаха с други очи.

Определено съм по-спокойно, уча се да не критикувам хората около мен, а се старая да ги разбирам и приемам, че аз самата не мога да променя някой ако той сам не го поиска.

А за енергията в групата – нямам думи да опиша колко много ми помогнаха вашите коментари, всичко споделено от сърце. В много от споделеното от вас откривах себе си, все едно някой е описал моите мисли и чувства…

БЛАГОДАРЯ КАТИ, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!

Бъдете здрави, усмихнати, позитивни, вдъхновяващи, обичаши, обичани и щастливи!

 

Dilyana Ymbolova

БлагоДаря ти Кате! БлагоДаря и на твое екип, за цялата всеотдайност, която ни подарихте! Лично на мен ми беше много полезно и лечебно, това предизвикателство. Успях да разбера, че емоцията не винаги ни е приятел. Научих се на отсядане на действия и постъпки. Разбрах, че е време за промяна и тя да е в услуга на мен. Пълно завъртане. И Благодарение на твойте лекции, осъзнах колко много съм живяла в заблуда. Заблуда и то за моя сметка. Ама сега вече не е така. Взех решения, които до сега съм отлагала. Осъзнах, че съображенията и премълчаването, за да не нараниш някого, не работи в моя полза. БлагоДаря, за помощта и информацията която ни подари. Бъди Благословена!

 

Teodora Karaboneva

Кати, благодаря от сърце на теб и целия ти екип за позитивизма, любовта, невероятната енергия, която блика от душите ви! Благодаря и на всички участници в групата! Взех си наистина много! Смених гледната си точка за доста неща, разбрах, че трябва да търся извора на енергията си ВЪТРЕ В МЕН, а не навън! Осъзнах, че какво говорят хората и изискват от мен е това, което ТЕ ИСКАТ, а от мен се очаква да поставя лични граници ( нещо, което преди предизвикателството беше непостижимо за мен), а аз трябва първо да се допитам до моето вътрешно аз как се чувствам в дадена ситуация и дали трябва да откликна на чуждото мнение със съгласие ( винаги така съм правила преди, все в помощ на другите) или да се запитам аз реално какво искам и какво чувствам! За негодуванието ми към родителите ми и близки приятели, осъзнах, че това, което са ми дали е това, на което са били способни към дадения момент, благодарих и се изправям в нова вътрешна енергия! Започвам да пиша писма, за да изчистя още блокажи, затварям стари врати, в очакване да се отворят нови! Излязох много пъти от зоната си на комфорт с това предизвикателство и продължавам в същия дух! Най-накрая наистина разбрах, че за да има промяна, във всеки един аспект от живота ми, не само външния вид, аз лично трябва да посея семето вътре в себе си, а не да чакам, че някой друг ще ми помогне, ще ме спаси, ще действа вместо мен! Най-общо казано, РАЗБРАХ, ЧЕ АЗ ЛИЧНО ТРЯБВА ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА МОЯ ЖИВОТ И ДА ИЗБЕРА НА ПЪРВО МЯСТО СЕБЕ СИ, ЗА ДА СЪМ ПЪЛНА С ЕНЕРГИЯ И ДА ИМА КАКВО ДА ДАМ И НА ДРУГИТЕ! Всички думи ще са малко, да изразя огромните промени, които настъпиха на емоционално и душевно ниво вътре в мен! Задвижих процес, който не съм си и помисляла, че съществува! Чувствам се изпълнена с енергия за опознаване на себе си и много вътрешна работа! Благодаря!

 

Albena Gencheva

Благодаря от сърце на Кати и целия екип за отдадеността, любовта и всичко, което правите.

Може да се каже, че от Април 2021 участвам във всички психологически предизвикателства на Кати и винаги успявам да чуя нещо ново или да чуя нещо по различен начин. Първото предизвикателство ми подейства като цунами. Проглеждане.

Пробуждането не е събитие, а по-скоро процес.

От време на време трябва просто да спрем и да си дадем сметка, да си припомним някои основни неща, да чуем отново неща, които “смятаме, че знаем”, да изровим някои прости истини, които са се заровили дълбоко в нас. Понякога дори и “пробудените” попадат в капана на ежедневието.

Дадох си сметка колко кардинално съм се променила за последните три години. Как реагирам коренно различно на много ситуации само чрез промяна на гледната ми точка.

Част от моята промяна се дължи в следното: Очакванията към другите, самоосъжданията, самобичуването ако нещо не направя според очакванията на другите, спокойно заявяване на моите слабости, приемане прекалено лично на всекидневно ситуации, многобройни обвинения, да довършвам нещата до край, да не отлагам, а при дошла възможност да действам на момента.

Работа активно върху критикуването, приемането и смирението. Все повече осъзнавам какво наистина значи безусловната любов.

Всички тези копчета, Кати винаги успява да натисне по един или друг начин.

Ще чакам с нетърпение следващото предизвикателство през юни. Обичам те, Кати  продължавай да светиш така силно

 

Maria Grigorova

Здравейте, Кати и прекрасен екип. Хиляди благодарности за положения труд по това предизвикателство. Искам също да благодаря от сърце на всички, които намериха смелост и благородство да ни помогнат като споделиха своите истории!!!

За мен това преживяване беше начало на едно по-дълбоко разбиране на това, през което съм преминала и което води към саморазрушителни поведения. Успях да открия страха, който се е наслагвал с години наред по време на постоянните промени и местения в чужди страни, прекалено голямата отговорност, с която съм се нагърбвала, и какви са били последиците от това. И започнах да откривам начини да се преборя.

Открих друга страна на живота изпълнена с повече весели и леки моменти, и много грижа за себе си! И удоволствието да се обичаш и да си отделяш внимание. Има още много неща, по които трябва да работя и с нетърпение очаквам следващите предизвикателства.

До скоро и все напред!

 

Диляна Томова

Искрени благодарности за това предизвикателство!За първи път се включвам в психологическо предизвикателство, но със сигурност няма да е за последен. Отворих си очите за много неща, които до момента не виждах или просто не исках да видя. Вече се хващам как в дадени ситуации реагирам по различен начин и това ми харесва! Продължавам напред по-уверена, но имам още много работа. Началото е поставено!Кати много ти благодаря за всички предизвикателства,които правиш за мен са от голяма полза! Аз ще продължавам да те препоръчвам на всички мои приятелки,които имат нужда от твоите прекрасни неща , които правиш и които са от голяма важност!

 

Victoria Tekilyanova

Благодаря на Катина и на целия екип за полезното съдържание! Благодаря за споделените истории!

Чудесно е, че всичко тук остава, за да можем да се връщаме към него, да четем и слушаме отново и да си взимаме нови поуки.

Това ми е второ психологическо предизвикателство, наистина съвсем различно от първото. Не мога да кажа, че много неща съм отработила, аз не бих казала, че имам и някакви грандиозни проблеми за оправяне. Напротив, харесвам си живота, щастлива съм. И все пак, променям възприятията си за ситуациите, наблюдавам се как реагирам и търся причини защо. Наистина е много освобождаващо да си способен да погледнеш нещата от друг ъгъл, надявам се по-често да успявам в това.

В това предизвикателство наистина осъзнах, че обвиненията, които имам към други мои близки, се коренят в обвинения към родителите ми. Тук имам какво да работя, написах писмо, поставих началото…

Много ми харесаха енергийните практики. Поставям си цел за следващия месец да правя медитацията всеки ден. Ще опитам и да продължавам да записвам постиженията си.

Такова предизвикателство би било полезно за всеки, готов да отвори съзнанието си. Не е необходимо да си в житейска криза, за да потърсиш промяна на възприятията. Не е необходимо да си с наднормено тегло или болен, за да си вземеш поука от историята на някой отслабнал и оздравял. Напротив, нека работим превантивно за нашето физическо и душевно здраве и благополучие, за да не ни се налага да изстрадаме всеки урок в живота.

Отново благодарности на всички хора тук. Благодаря и на себе си, че се включих .

 

Симона Стоянова

Здравей, слънчева Катина!

Предизвикателството беше много полезно, пълноценно и вълнуващо.

През дните на предизвикателството и след него разбира се, поглеждайки отстрани намирам, че съм станала по-спокойна, изслушваща и търпелива, и по-малко контролираща.  Пиша вечер нещата, които съм успяла да направя през деня и осъзнавам, че се справям с малки ситни крачки с набелязаните цели. Опитвам се да желая любов на минимум двама случайни души през деня, което ме изпълва с повече любов и към мен самата.

Когато има по-напрегнати ситуации или непредвидени такива, се опитвам да гледам през друга гледна точка и извлека урока от ситуацията. Още ми е трудно да работя върху родствените връзки, но се опитва да ровя из мен и да намирам ситуации, за да работя върху тях. Това от мен, чакам с нетърпение следващото предизвикателство.

Пожелавам само положителни емоции и до скоро.

 

Галя Стефанова

Кати и екип много ви благодаря!

За първи път се включвам в предизвикателство и честно нямах големи очаквания, казах си, че ще опитам, какво толкова, но сега се радвам много, защото всички видеа и споделяния в групата много ми въздействаха и разтърсиха. Кати ти успя да бръкнеш толкова надълбоко в мен и да изкараш толкова подтиснати неща. Изкараха ме от комфорта, погледнах по друг начин на всичко около мен. Знам, че имам още много да работя, но съм много благодарна на всички за енергията и подкрепата. Така разбрах, че не съм сама и това много ми помогна да започна да поставям себе си на първо място, да не правя всичко, защото трябва, а да се науча да казвам не. Огромно Благодаря! Прегръщам ви и до следващото предизвикателство!

 

Kristina Panova

Здравей Кати,

искрено ти благодаря за всичко.

Много ми помогна да осмисля и разбера какви грешки допускам. Имам много върху какво да работя.

В началото на годината си казах, че това е годината, в която искам да направя много промени със себе си и благодарение на това предизвикателство виждам че съм на прав път и нещата се получават. Промяната идва с малки стъпки, но с много наслада и радост.

И най-вече без напрежение и голяма лекота.

Бъдете здрави.

Хубав и усмихнат ден.

 

маргарита еремиева

Здравейте! Предизвикателство вътрешно пренареждане е първо за мен, затова когато започнах в началото имах смесени чувства и очаквания. Оказа се, че това е нещото, от което съм имала нужда – да погледна на себе си от друг ъгъл. Взех много от предизвикателството, защото изпълнявах всички домашни, което е една от важните цели на пренареждането. Всички клипчета със споделяния ме докоснаха, припознах се в някои от историите. Що се отнася до практиките, които Елвира сподели – непрекъснато ги правя, дори вчера на няколко пъти повторих някои от тях, защото имах представяне, за което се притеснявах страшно много. Оказва се, че имам много блокажи, за които винаги съм знаела, че са голям товар в живота ми, но сега се чувствам готова да работя по тях. В този ред на мисли – Кати, лайфа на който сподели за твоят баща и затова как трябва да пуснем душите на близките си да преминат, а не да ги задържаме, буквално ме разтърси. За мен това е много тежка тема, дори сега когато пиша не мога да спра сълзите си – страхувам се, че тази емоция не мога да контролирам. И да, права си – заради подредения ми живот, хаосът е навсякъде около мен. Като се замислих близо 90% от близките ми са подвластни на хаоса, но затова са до мен и ги обичам безкрайно! Благодаря на теб и твоят неуморен екип! С нетърпение очаквах новите задачки. Хора, не отлагайте промяната, предизвиквайте се, стремете се да създадете своята най-добра версия! Очаквам месеца юни с новите ни срещи! Благодаря и на всички участници в групата – толкова мили, отговорни и зареждащи!

 

 

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.