Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви втора част от предизвикателството май 2023г.

Отзиви втора част от предизвикателството май 2023г.

Iveta Angelova

Здравейте, на 50 г съм, започнах да качвам по 1-2 кг на година от около 40 г, най-силно ги забелязах поради оставане в къщи – хоум офис и около нова година стигнах до 74, което за мен беше тотално невъзприемане. Имам хашимото и лупус от около 6-7 години. От 2021 се опитвам да се придържам към някои принципи за хранене с малко сладко и съчетание месо+салата, но не всичко на око е стриктно, това не бива да забравяме! Научих за Зоната и Кати, случайно, ненатрапчиво от една позната и се замислих за логиката в пропорциите, купих книгата и започнах сама полека да се старая да следвам таблицата, имах успех 2 кг. Продължих в това Предизвикателството за 21 дни, защото очаквах група съмишленици, разяснения от източника Кати и готово меню, което не съм следвала точно по дни, а комбинирах и избирах каквото искам от харесващите ми. Кати е абсолютно права, с предизвикателство се започва много по-лесно, подготвено е всичко, просто следвай)) днес съм 68.8 с видими резултати и сантиметри  Радвам се че съм част от тази мотивираща себе си и околните група! Доста работа ще има по вътрешните промени, защото те са залепнали пластове и не всичко се вижда от тук и трудно ще се разлистват, но началото е положено! Благодаря на всички за мотивацията, помощта и резултатите, които имаме всички! На Кати и екипа огромно благодаря за мотивацията, обясненията и всичките и старания да помогне на хората, които искат да си помогнат!  Желая успех на всички и прекрасни промени и вътрешни изменения, както в анализите така и в себе си

А за тандема Кати Искра – отделно благодаря с широка усмивка – вие сте Огън!

Рени Коларова-Кидикова

Здравейте, на 43 години съм. За зоната бях прочела преди около година, но чак сега реших да се включа в предизвикателството. От 18 годишна възраст до почти 30 + режима ми на хранене се състоеше в едно ядене на ден, основно вечер. По този начин балансирах с кг, докато в един момент не започнаха отклоненията в изследванията, с горна граница на МАТ антитела над 2000 и едно прекрасно силно изразено Хашимото. Да ми е честито!!! Единственото положително нещо от този период беше спирането на дългогодишно тютюнопушене от моя страна…. нооооо до там! Последва качване на кг. и подуване на корема. На 21 вия ден от това предизвикателство, се чувствам прекрасно. Няма подуване на корема и привидно има леко вталяване /решила съм на кантар все още да не се качвам/. Истината е, че нямам много излишни кг. За човек, който почти цял живот се е хранил с едно ядене на ден, най-голямото предизвикателство ми беше, да осъзная, че и с 4-5 хранения на ден, също се случват нещата и то доста по-здравословно. Смятам, да продължа да се храня по този начин. Дъщеря ми, която е на 21 години, също иска да опита с режима. Така че, сега аз ще бъда нейния ветропоказател в следващия месец. Истината, за всички нас е, че силата, желанието и волята се крият единствено и само вътре в самите нас. Само от нас зависи, дали искаме, да се хванем за косите и да се изправим, колкото и дълбоко, да си мислим, че сме пропаднали в проблемите. Само от нас зависи, да намерим и да изкараме наяве вътрешното си АЗ. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА! Благодаря за отделеното време, за хъса, който давате, за вдъхновението и за търпението. СТРАХОТНИ СТЕ!

Петя-и-Цвети Гладнишки

Здравейте Вълшебници!

Това беше място на много споделени знания, опит, преживявания и емоции. Наистина вълшебство, което трябва да се усети и преживее. С огромно удоволствие ще се включа и в следващото предизвикателство.

Безкрайни благодарности на Кати, момичетата от екипа и на всички Вас/Нас, които заедно вървим към осъзнаването, широките усмивки и здравето си!

Благодаря Ви!

Мирослава Добрева

Здравейте! Аз записах всичко важно, което исках да кажа във видеото си, но отново!

Казвам се Мирослава на 31 години, в момента съм в майчинство, но всъщност гледам и двамата си сина вкъщи, заради градински „екстри“.

Със зоната се запознах февруари, основно защото имах здравословни проблеми след втората си бременност. А в предизвикателствата съм от Март и не съм изпускала нито едно, поради простата причина, че тук в групата енергията е друга, някак си си по-нахъсан, мотивиран. Аз готвя за 3ма човека освен за себе си и когато си взема менюто, просто не трябва д а мисля излишно, а и нямам повод за саботаж.

За конкретното предизвикателство свалих 2 кг. От началoто на зоната съм свалила 10 кг, 11 см от ханша, 16 см от корема, 9 см от талия и 7 см от бедрото. Холестерола ми е в норма, свалих си и кръвната захар, макар че нямам проблем с нея. Но най – големия успех за мен е, че излязох от максимата – Всичко или нищо, дори да изляза от зоната за конкретно хранене, се връщам. А да изляза за тези 4 месеца ми се е случвало може би 3 или 4 пъти, просто ми харесва как се храня.

Да добавя ОТНОВО че кърмя все още, ям си между 13 и 15 блока и се чувствам много добре.

Сега ми остана да сваля кг, натрупани от емоционално хранене през годините, но зa пръв път нямам сложен краен срок – до лятото, за морето, за рожден ден и тн. Зоната е осъзнат избор, който Ви препоръчвам да направите за здравето си. Успех на всички!

Ирина Миланова

Водещ сътрудник

Здравейте, мили дами!

Виждам, че повечето споделят възрастта си, което със сигурност е важно, ще започна и аз с това. Почти на 56 години съм, с опит в дългогодишната битка с килограмите, които придобих постепенно, няколко години след раждането на децата.

Да започна с резултатите:

  1. Усещам промени в здравето си – вече се похвалих, че спя отлично – това ми беше голям проблем. На мястото на умората и сънливостта се появи тонус и настроение.
  2. В психологически план намерих „виновниците“ за излишните килограми –

храната, като емоционален заместител и компенсатор на лично неудовлетворение;

постоянно чувство на вина за пропиляно време за себе си.

  1. След 21 дни стриктно в Зоната се появи спокойствие, че не съм нарушител в хранителния режим, чувствам се сита без обичайния настървен апетит за пикантна солена храна.
  2. Чувствам се лека и тъничка, без да съм все още такава.

Промените в тялото направо ме изумяват!!!

Не съм очаквала такава промяна:

Свалени килограми 4;

от талията 6 см надолу;

от ханша – минус 4 см;

от бедрото – минус 3 см.

Видях на кантара цифричката 7, от което направи ми тупка сърцето.

Natalia Radushko

Добър ден на всички! Благодаря на Катина и нейния екип затова, че сте направили Зоната толкова достъпна и разбираема , дори и за децата. Ако позволите ще кача едно видео на сутришната ни закуска с детето ми. След три седмици наблюдения какво прави мама в кухнята, тя ми каза „Мамо и аз искам да съм в Зоната:)“ Без натиск, без вманиачаване преминаваме с цялото си семейство в Зоната. Разбира се, за мен правилата са по – строги:) Успешен и слънчев ден на всички!:)

Iliana Mihaylova

Здравейте и от мен! Казвам се Илияна, от Пловдив. За втори път се включвам в предизвикателство на Кати. От близо година следвам страницата на Кати, но ми се струваше доста сложно, ангажиращо и невъзможно за динамичния начин на живот, който заобикаля повечето от нас. Към днешна дата, след близо 4 месеца в Зоната съм минус 8 кг, много свалени сантиметри, от размер XL вече си купувам и М и най-важното – емоционалната промяна не може да се сравни с нищо друго. Не съм вярвала, че начинът на хранене може да ти повлияе на психиката, настроението и да се чувстваш удовлетворен от всичко, което правиш.

Благодаря на Кати и целия й екип за всичко и най-вече, че ми помогнаха да харесвам самата себе си

Naneva Valen Tina

Здравейте! Аз съм Валентина, август месец купих последната книга на Кати за подарък на моята любима майчица, на която и предстоеше операция на колянната става и трябваше да свали килограми. А аз също бях след 2ра бременност с доста останали наднормени…та аз започнах първа с изпробването на рецептите от книгата и сайта на Кати. Тъй като не живеем в България ми липсва българската кухня и така започнах!

До сега имам около 18-20кг. свалени, влизам в предизвикателствата на Кати, мотивирах и мама. И двете имаме много добри резултати!

Чувствам се лека, сита и доволна,че мога да си хапвам тестено,сладичко,готвено,шарено…разнообразно!

В това предизвикателство имам около 1,5-2кг. минус!

Продължавам с този начин на хранене,очаквам с нетърпение следващото предизвикателство с чинийки и психологическото такова!

Благодаря за всичко! Бог да е доволен от всички ви,че давате посоката и начина за здравословно хранене!Бъдете здрави и продължавайте да следвате тази мисия,защото още много хора имат нужда да поемат този път!

Krasimira Semova

Кати, чувствам се заредена с енергия. Новото, което въведох сега, бяха леките упражнения, които също помагат. Ще ги продължавам и след предизвикателството. С по 3 кг. надолу и за двамата с мъжа ми. Ще продължаваме да се храним така, защото не е толкова трудно, но е много полезно. Бъди здрава и продължавай да помагаш и мотивираш хората, които искат да се променят:)))

Gyulfinar Madjirova

Здравейте!

Аз съм на 43 години, вече 13 години живея и работя в Германия. Моите здравословни проблеми започнаха преди 5 години – нередовен цикъл, нарушения в съня, нощни изпотявания, горещи вълни и болки в гърба и кръста. Ходих по лекари и гинеколози, търсейки отговори и решения – всички казваха, “ предменопауза, хормонален дисбаланс, свиквай с новото си тяло”.

Януари 2022 беше последния ми цикъл. И така, вече година и повече, без капка цикъл, си мислех, “е, вече съм в менопауза”…………. Ииии ето, че тази седмица заветният ми цикъл отново ме навести

Признавам, че през тези три седмици имах някои подхлъзвания и не съм спазвала на сто процента. Всъщност, бях започнала през март, да се храня по зоната. Трябваше да поработя още върху организацията ми с кутийките за работа. Вече се справям по-добре Та така, определено виждам ползите на този режим – изчезнаха нощното изпотявате и горещите вълни, спя доста по-добре, цикълът ми дойде, генерално се чувствам по леко и изпълнена с енергия

Благодаря ти Кати, на теб и твоят екип! Страхотни сте!

Определено, ще вървя в тази посока

Бъдете живи и здрави, прегръщам ви силно

Darina Antonova

Здравейте, мили дами. След спирането на двугодишна химиотерапия, апетитът ми се увеличи стократно. Качих 20 килограма за година, а не съм спирала да ходя на групови тренировки (аеробика) два пъти в седмицата. И така до април месец. Тогава се реших да се запозная по отблизо със Зоната. Свалих 8 килограма, продължавам с тренировките, но вече към храната подхождам доста по отговорно. Всичко в предизвикателството беше полезно за мен. Продължавам уверено напред! Огромно благодаря!

Kristina Nikolova

Здравейте, казвам се Кристина на 31 год. Записах се в предизвикателство, защото исках да предизвикам себе си да бъда постоянна. Мислех, че няма да разбера нищо, но учудващо след видеата на Катина ми се стори някак забавно. През тези 21 дни, имах и дни, в който се хранех на око, защото бях навън и извън Зоната. Като цяло си избрах няколко рецепти, които много ми харесаха и ги повтарях често. Аз вече от доста време се опитвам да променя начина си на мислене, следвам програми и се интересувам от вътрешния си свят. През тези 21 дни успях да сваля 4 кг, нямам вече подут корем и толкова много желание за сладко, което за мен си е цяло постижение, но също така малко по малко се научих на постоянството, което ми беше така нужно. Знам, че 21 дни са нужни да превърнем дадено нещо в навик и смятам, че това ще бъде моя начин на хранене за напред.

Благодаря на Катина и на целия екип, които зорко следяха чинийките ни. Благодаря за забавните видеа с Искра, ако не друго поне ще направя „плочки“ от смях. Благодаря за многото стимулиращи вече отслабнали прекрасници, които споделиха историите си с нас. Бяхте прекрасни! Ще се видим в следващото предизвикателство! Хубав ден!

Dilyana Marinova

Добро утро,

Включих се не толкова за да свалям килограми , а за да се опитам да намаля порциите и да поддържам кръвната си захар постоянна. На 48 години в пред менопауза реших , че е време да се науча да се храня правилно и балансирано. Доволна съм, определено се чувствам доста по енергична и сита. Постоянния хормонален глад изчезна и като финал имам -2кг и няколко см свалени сантиметри.

Благодаря на Катина и целия екип

Цветомира Димитрова

Здравейте и от мен, Цвети на 35. Започнах предизвикателството заради инсулиновата резистентност, не съм правила изследвания, но усещам, че не съм вдигала кръвната захар оттогава  Килограмите за – 3, сантиметри не мерих, но си има свалени доста, усещам по дрехите! Спя много по-добре и имам енергия за много неща  Имам книжките на Кати за български ястия по зоната и си ги ползвах активно. Случва се да мръдна извън зоната, но като се кача на кантара и видя, че не ми е повлияло негативно още повече се мотивирам да съм в нея. Благодаря на Кати, екипа и и всички тук, че ни подкрепяха безрезервно! Пожелавам ви мотивацията да остане и след предизвикателството, за да сте здрави и щастливи

Jeni Vasileva

Здравейте и от мен! Включих се в предизвикателството не за да отслабна, защото принципно съм много слаба. Включих се защото имам проблеми със стомаха от години и си казах сега ето това е начина да променя храненето си. И с радост мога да споделя, че откакто се храня така съм пила само един път лекарства. Ще продължа със сигурност, защото ми се отразява много добре.

Vili Yzynova

Здравейте и Благодаря! Много съм доволна от себе си, че успяхте да ме върнете! Почти три килограма надолу. . Благодаря ви „зоната“. Имам и разлика в сантиметрите със сигурност (но не съм мерила сантиметри в началото, защото не вярвах че ще издържа до край да я спазвам). Започнах всеки ден, всеки ден да ходя до тоалетна, преди ми се случваше веднъж на седмица и това ме накара да повярвам в зоната.Зоната работи . Продължавам и вярвам, че лека, по – лека нещата ще се случат. Леко ми е. А също така преоткрих магазините, ходя в тези кътчета от тях, в който не ми се беше случвало там са вече моите продукти – беше ми много забавно.

Cveta Kostova

Здравейте! За мен Зоната е нещо съвсем ново. В началото бях напълно объркана от хаоса в хладилника и в главата ми. Сега вече нещата се нормализират и благодарение на примерните менюта, снимките и видеоклиповете промених тотално навиците си на хранене. Открих нови за мен вкусове.Няма го онзи глад за сладко след всяко ядене. Много ми помогнаха упражненията, заредени с цялата положителна енергия и усмивки! В края на миналата година паднах и си счупих раменната кост на дясната ръка. Разминах се без операция, само с обездвижване, но и до днес имам ограничени движения на тази ръка. Благодарение на упражненията, ставата вече е значително по-добре. За което огромно благодаря!

Emiliya Stoyanova

Водещ сътрудник

Здравейте , благодарности за Каи и екипът и. Добра и мотивираща работа вършите. За зоната чух през март 2023 когато един холистичен лекар ми откри ИР, омазняване на черен дроб, висока пикочна киселина. В менопауза съм от 3 години – напълнях с 10 кг и не ми се отдаваше да ги сваля. Този лекар ми препоръча зоната. През април след прочетени 3-4 книги за зоната започнах да се храня така- не стриктно. В интернет прочетох за предизвикателството и се записах. От началото на април досега съм свалила 3 кг но май и см- не съм се мерила. Искам да се запиша и в предизвикателството през юли. Благодаря за всичко.

Todorowa Aleeks

Водещ сътрудник

Здравейте! Благодаря на теб Кати и на целия екип за приятната атмосфера в групата, за предложеното меню, както и за тренировките – всичко беше страхотно!! Очакваме следващото предизвикателство с нетърпение!! Аз лично съм в Зоната от два месеца. Моя колежка ми показа страницата на Кати в facebook, намерих я след това и в Инстаграм и започнах да си приготвям по предложените рецепти, а след това и от сайта kakvodaqm.bg. Запознах се и с продуктите на EnerZone, започнах прием на Омега 3 и Полифеноли. Сега в предизвикателството започнах да правя и тренировките, които показахте и се чувствам прекрасно!! За тези два месеца свалих 5кг., чувствам се доста по- „леко“, по-енергична съм. Благодаря ви за това страхотно предизвикателство! Бъдете здрави! Разбира се нищо, че приключва предизвикателството продължавам със Зоната и тренировките

 

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.