Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви за предизвикателството септември 2022 – част 3

Отзиви за предизвикателството септември 2022 – част 3

DenicaStankova

Здравейте! Аз много трудно измислям какво точно да кажа за да не изглеждам скучна и безинтересна и от цялото това чудене ще взема да забравя най-важното, затова започвам сбито и подред.

Първо благодаря, че бях част от нещо толкова интересно и полезно. Не помня в кой момент разбрах, че може и да отпаднеш ако не се постараеш да си изпълнителен към всички предизвикателства, които Кати поставя и си казах, “Аз ще съм първата отпаднала!” Всеки ден да снимам, да качвам, да приготвям поне 4 хранения, че и да си нося в работата…няма да издържа!, но се оказа че можах и даже ми беше лесно и интересно.

Очаквах в работата да ми се подиграват, но срещнах голяма подкрепа. И сега нещо интересно, като във всеки женски колектив, веднага поискаха и те като мен да се хранят. Започнах да разказвам всичко което бях разбрала, казвах и показвах какво си готвя. Обявявах всеки сантиметър надолу и всеки грам, НО аз успявах , а те не. И тогава разбрах-тайната е групата. Тайната за успеха е в клипчетата, които гледах няколко пъти, във всеки пост, който четях сутрин, във психологическите лайфове. Във това, че да успееш, трябва съзнателно да направиш първата крачка-да приемеш предизвикателството! А не стихийно като с всички милион и една диети, които съм започвала и спирала или свършвала и после накъде…

Пак се отплеснах.

Резултатите, които постигнах, не са колосални, но са прекрасно начало. 4 килограма, 7 см от талията и по 3 см от бедрата. Няма да покажа сега снимки, защото още не личи, но няма да забравя да се похваля като му дойде времето.

И да не ставам досадна ще ви кажа: Вече ми липсвате група! Стискам палци на всеки да е здрав, щастлив и в хармония със себе си и с околните. Очаквам следващите предизвикателства с нетърпение и интерес. До скоро.
StoikaNaneva

Изминаха неусетно тези 21 дни с толкова хубава енергия….Какво да напиша….Чувствам се добре! Чувствам се удовлетворена, че отделям всеки ден време за себе си да приготвя храната си и после да я изям с удоволствие, а не бързайки и обвинявайки се, време, което всеки заслужава! С 2 малки деца е трудно да, но ако чакам да стане по-лесно никога няма да се случи! Спя по-добре, усещам се по-лека не само като кг, а и като енергия, няма го ежедневното подуване! Все още кг не са много, които съм свалила, около 5 са, но някои дрехи усещам по различен начин и обиколките намаляват със сигурност! А всичко е толкова вкусно, наистина, няма по-хубаво чувство от това да си подаряваш здраве! Това е зоната за мен! Ще успея!

Венелина Коритарева

Здравейте и от мен макар и по късно . Преди известно време си купих книгата на Кати “Яж всичко и отслабвай! Имах желание да променя начина си на хранене и съответно и здравословното си състояние. Исках да дам пример и на другите вкъщи. Все четях, правих някои неща …но не бях постоянна. Включих се в предизвикателството и нещата станаха много по лесно. Благодаря на Кати и на целия екип за приятната обстановка, за лекотата с която се случват нещата. Сега имам много повече енергия и се чувствам много по добре! Обичам положителната среда ,тя помага за всичко.! Най много ми харесва че си хапвам всичко каквото ми се поиска ,само трябва да го балансирам! Пожелавам на всички:БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Христина Кундурджиева

Включих се в последния момент в предизвикателството и ми изглеждаше трудно, и сложно. Оказа се обаче, че не е точно така поне за мен. Признавам си, че като наредих първата чинийката се зачудих „това как ще ми стигне да се нахраня“. Не само, че ми стига, а понякога и ми е много. Чувствам се наистина прекрасно! Успях да намаля с по 4см. обиколката на талията,ханша и бедрата и да сваля 2кг., Но ги усещам все едно са двойно повече. Предизвикателството свърши, но аз продължавам с намерението Зоната да се превърне в начин на хранене не само днес, а за винаги. Благодаря за вдъхновението на всички и най-вече на Кати и Ивето.

Тереза Манолова

Здравейте и от мен! Аз се казвам Тереза и съм от Бургас. За първи път участвам в предизвикателството с чинийки и съм просто възхитена. Реших да започна Зоната, заради това, че помага за поддържането на хормоналния баланс и спомага за изчистване на организма от възпаленията. За 21 дни успях да се справя със здравословните си проблеми, а като бонус- минус 5 кг. За пореден път си доказах, че позитивното мислене, освобождаването от негативните емоции, преодоляването на стереотипиите е много важно за успешно справяне с нашите цели. Рецептите са просто превъзходни и ми станаха любими. Нямам търпение за следващите предизвикателства. Благодаря Кати, затова, че имах възможността да се погрижа за тялото си, да променя хранителните си навици към по-добро и да ме заредиш с много позитивна енергия, за да продължа напред. Благодаря, Катина! Продължавай да вдъхновяваш и помагаш!

NikolAngelova

Здравейте и от мен, малко късно се включвам. При мен за 21 дни резултата е – 5 кг. Родих на 02.07 и за съжаление отключих лека форма на инсулинова резистентност след бременността! На 20-ти се направих изследвания и бяха перфектни! Освен свалените килограми инсулиновата ми резистентност в момента не съществува. Продължавам, защото имам да свалям още доста килограми, а и по-добре не съм се чувствала! Адмирации Кати и всички, които споделяте своя опит и резултати! Вие променяте живота на хората!

Бистра Кирчева

От дете някак си знам че всичко на този свят си има причина, колкото и да не я виждаме или разбираме, или просто още да не сме я открили!

На пръв поглед някой ще каже Какво е Зоната, поредната диета… Не е така!

Като човек опитал доста диети, и начини за намаляване на теглото си, ще кажа че Зоната не е диета, не е и нещо временно. Ако наистина си опитал Зоната, ако си „изял“ поне едно парче от нея, поднесено от Кати, вече ще знаеш това, колкото и да не го разбираш в началото! Ще искаш още едно и още едно!

Така се чувствам аз откакто опитах, искам да знам и да разбера, и да видя повече…

Година и 4 месеца в Зоната, над 20 кг свалени, 4 размера по малки дрехи, отхвърлени хапчета за кръвно, спокоен сън, стремеж към душевен мир, търсене на истинското аз, по-добра версия на себе си, и още много…

И вярвам че и още много предстои!

Затова това е вече моят начин на живот!

Да можеш да виждаш и чуваш себе си истински, затова оставам тук.

Благодаря ти Кати, без теб все още щях да съм една изгубена душа.

Очаквам с нетърпение психологическото предизвикателство.

AntoniqKoleva

Здравейте, прекрасни.

Аз съм Антония на 34год.

В тази Приказка съм от 1гд.6м.

Кати Обичам те,ти ми показа че Животът е прекрасен,научи ме да вярвам в себе си, да се усмихвам, да продължа напред дори и да ми е трудно.

Просто живота ми се промени на 360 градуса.

Промених мисленето си,това беше много важно за мен да се справя с психологическата час, там е ключа към успеха.

Храната е само малка час,всичко е в главата ни.

Но Кати успя да ми покаже как се прави и успях.

Чувствам се жива и много щастлива.

Успех на всички и не се отказвайте.

Марин Стоянов

Здравейте, казвам се Марин на 49г. За първи път съм в Зоната.

Стартирах със 139кг сега 22 дни по-късно съм 6кг надолу, но не са само килограмите а като цяло се чувствам по-добре и усещам много повече енергия в мен, което е голям стимул да продължавам така. В зоната съм бил 90% от времето и имах само няколко малки прегрешения.

Пожелавам успех на всички.

Дарина Петкова

Привет и от мен! За пръв път участвам в предизвикателство и от 1 септември започнах Зоната. За този начин на хранене знам много отдавна, преди 3 години щях да започвам, купих си везна, четох, изучавах, но ми се стори доста досадно това с тегленето. Сега разбирам, че тогава не съм стигнала до същността на Зоната истински. Кати следвам от няколко месеца и тя ме вдъхнови за нов порив, сега се забавлявам и приготвям с любов храната си. Всеки път се вълнувам какъв нов кулинарен шедьовър ще сътворя от сайта или менютата от предизвикателството-всичко е толкова вкусно. Щастлива съм, че започнах защото дълги години се боря с Хашимото и ИР и килограми разбира се, бунтувах се и не исках да ходя на ендокринолог, защото всеки път чувах „ще увеличим дозата на Л-тироксина или глюкофаж“, от които естествено имах странични ефекти. За мен тялото е синхронизирана и уникална съвкупност от всички органи и е необходимо да се разглежда като едно цяло, уверена съм, че може да се лекува само, важното е да му дадем шанс и се грижим с любов за него. а лекарите с конвенционална медицина не търсят първопричината, лекуват само симптомите. Мисля, че намерих моя начин за лечение и удовлетворение и ще продължа. След тези 21 дни се чувствам по-лека и енергична, ходя километри и не ме боли кръста, нито колената, . По мое усмотрение спрях да пия глюкофаж, вярвам при следващо изследване инсулина ще бъде в норма, по натам смело заявявам, че ще нулирам и приема на Л-тироксин. Благодаря на Кати и всички вас за ентусиазма и вярата, с които продължавам. Зоната е уникална, както можем да бъдем уникални и здрави всички чрез нея.

VioletaYovcheva

Здравейте и от мен! За първи път съм в предизвикателството и Зоната изобщо, струваше ми се трудно, но след като гледах няколко клипчета на Кати, осъзнах, че мога да се справя. До преди 10г бях с нормално тегло, но след много лични проблеми и здравословни постепенно качих близо 40кг. Сдобих се с ИР, кръвно, ставни болки и умора, както и с депресия. През годините съм пробвала разни диети, но нищо не беше точно за мен. В Зоната ми харесва това, че мога да си хапвам всичко по правилния начин. Резултатът ми от тези 21 дни е -3кг и между 3-7см обиколки. Разликата в усещанията обаче е по-интересна, чувствам се лека и изпълнена с позитивизъм, вървя със самочувствие на свалени 30кг. Много съм мотивирана да продължавам и нямам търпение да видя какво ще се случи, гледам на Зоната като начин на хранене, а не само като средство за сваляне на кг. Много съм благодарна на Кати и екипа за този тласък в правилната посока. Клипчетата с упражнения също много ми помогнаха за прибирането на корема. Имам да работя по психологическата част, защото още не мога да открия своите блокажи, но и това ще стане. Нямам срок и цел за кг, с постоянство мисля, че нещата ще се случват. Целувки от мен и се надявам един ден с гордост да покажа резултатите си и да разкажа историята си, за да вдъхновя някого, точно както всички прекрасни дами вдъхновяват мен. П.С: Сега се опитвам да помогна на майка ми да последва Зоната и да намери себе си. Успех на всички.

DilqnaSimeonova

Здравейте, казвам се Диляна на 32г, майка на 2 породени момчета на 4 и 2 години.

За зоната, както повечето хора, зная от години… ужасно трудно ми се струваше всичко. В последните няколко месеца често ми излизаха на стената истории, рецепти и др. от страницата на Кати. Изведнъж открих и себе си там някъде. Започнах да чувам тялото си и установих, че доста често след като хапна само тестено започва да ме наболява стомаха. Реших се да се запиша на предизвикателството този месец, въпреки скептицизма на хора около мен.

Та.. Хора и аз се преоткрих, аз започнах да закусвам, да ям плодове всеки ден, да опитвам нови вкусове.. Еми страхотно се чувствам. Свалила съм 2 кг за тези 21 дни и см, но най- важното е че не усещам болка в стомаха.

Мисля, че ще успея да се храня по този начин и за напред!

Поздрави на всички!  Бъдете здрави и продължавайте да сте в Зоната.

EleonoraTopalova

Отзив беше първото нещо, което възникна в главата ми в края на първото предизвикателство за мен преди точно година. Бях толкова изумена, щастлива и доволна,че разбрах тая „сложна“ зона,че постигнах резултати,че се чувствах добре и ми се искаше да го изкрещя на целия свят!

Благодарна съм от цялото си сърце ,че попаднах в света на Катина,който е изпълнен с страшно подкрепяща среда и супер позитивни хора!

Не бих се колебала и вече успешно препоръчвам предизвикателствата на мои близки и приятели. Защото това ,което получаваме в 21 дни е основа, познание и стремеж да продължим и задълбочим пребиваването си в зоната !

Аз съм със свалени 22 кг,аз съм без болести и болежки ,а мили хора цял живот живеех с метаболитен синдром и инсулинова резистентност! Сега летя! Обич и признателност за всичко дадено ми тук !

DianaIvanova

След година и 9м. в Зоната, 27кг. свалени и много вътрешни осъзнавания, не мога да спра да благодаря за срещата ми с Кати. Тя е моя „гуру“, моя учител и пътеводител, моята светлина и моя провокатор. Обичам те много!

ZvezdelinaNedelcheva

Здравейте и от мен!

Моето първо предизвикателство беше през месец май.От тогава с мен се случи това, което и при повечето участващи – подобрен сън, повече енергия, повече желание за движение.При мен изчезнаха ужасният рефлукс, киселините, нощният задух. Но най- изненадващо беше, че псориазисът ми се повлия изключително добре! След толкова години мъка, чак ме е страх да го кажа, но към днешна дата, по-голямата част от засегнатите места, вече са здрави и са само белег! Може би само тези, които имат това заболяване ще разберат някой, който се радва, че има белези! Но да – аз вече имам само белези!

Благодарностите към Катина и екипът й винаги ще са малко! За цялото търпение, за отзивчивостта, за това, че не се отказват, за вечните усмивки – сърдечно благодаря! Това, че съм част от цялата тази енергия е неоценимо и силно вдъхновяващо! Благодаря за мотивацията, за добрият тон и за това, че всеки път надграждате това, което ни показвате!

Искам да кажа нещо на тези, за които това е първото предизвикателство: независимо от причините, които са ви довели тук, знайте, че това е правилното място! Ако сега се чудите дали си струва, дали ще успеете, дали да продължите – просто си дайте шанс!Не се отказвайте! Не е нито страшно, нито толкова трудно, колкото изглежда! Ние имаме още много да учим, но за да се научим, не трябва да се отказваме! Нали знаете – животът обича смелите!

И накрая да споделя нещо, което ме направи много щастлива точно днес. Преди пет месеца започнах това предизвикателство, най- вече защото имам да свалям много килограми (другите неща, които описах, са ми бонус). Всеки има някаква представа за резултата, който иска да постигне. И понеже аз още се лутам, пробвам, уча се, криввам, връщам се, правя грандиозни изчисления, после меря на око….Кантарът показва едно, аз не му вярвам, защото не виждам това, което искам, но пък си се кефя тайничко…И всеки ден си мисля, как скоро ще ме срещне някой познат, който не ме е виждал от известно време и ще каже заветното:“Леле, ама ти си отслабнала!“ И ето днес, не някой друг, а мъжът ми, който ме вижда всеки ден, взе че ей така, без причина, ми вика:

„Мецанке, ама ти наистина си отслабнала!“…..Не знам, за някой може да е смешно, но аз съм ЩАСТЛИВА!!И още повече нахъсана!

Бъдете щастливи и вие! Бъдете здрави!

Успех на всички!

Аз ще продължавам да ви следвам!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.