Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Първа част отзиви от МАРАТОН за МОТИВАЦИЯ февруари 2022

Първа част отзиви от МАРАТОН за МОТИВАЦИЯ февруари 2022

Стела Стойчева

Кати, прекрасно е това, което правиш! Съчетаваш толкова много техники, психология и други алтернативи, засягаш толкова различни проблеми, даваш толкова много отговори и насоки – поставяш една здрава основа, чрез която всеки има много по-широк поглед върху състоянието и проблемите си. След това предизвикателство всеки от нас вече има много по-ясна представа в какво и къде има нужда да задълбае и да поработи повечко, да прочете и да потърси още информация по съответната тема.

На мен лично предизвикателството ми дойде в много тежък период от живота и успя да ми вдъхне сили и увереност, че мога да се справя. То ме научи, че можем с всичко да се справим, но само ако вътре в нас имаме стабилност и сигурност, която сами сме изградили. Благодаря ти от сърце!

Относно начина ти на изказване и т.н. – не променяй нищо, защото точно така успяваш да достигнеш до всички, независимо кой от къде е и какво е изучавал. Това си е дарба, да можеш да обясняваш разбираемо и с примери, достъпни за всички.

VeselinaAtanasova

Благодаря много, Кати! Бях в предизвикателството отвътре-навън,във всички маратони,в предизвикателствата с чинийки. Много ми харесва,много хубави групи, много научих,много промених, много осъзнах и пак ще се запиша в следващите, защото има какво още да осъзнавам и променям. Групите са невероятни, неповторими и уникални. Много благодаря. Искам да кажа на всички хора,който търсят промяна да се запишат.

AlbenaBoyanova

Чудесен маратон за себепознание и трансформация. Колкото и да си мисли човек, че се е изградил като личност със знания, уроци принципи, морал и дисциплина, винаги може да научи нови навици и да види друга гледна точка.

Това обучение е чисто НЛП (Невролингвистично програмиране), аз лично така го приех, с удоволствие преминах през това да отработя ограничаващи вярвания, родови заложени навици, агресия и автоагресия, преминах през обидата и разбрах защо я приемам….

Научени ли сме да даваме и получаваме? Знаем ли как да почиваме и да се радваме? И още много теми в необятния свят на психологията. Да започнеш промяна отвътре-навън е верния път за баланса в живота на всеки. Смятам, че съм минала една крачка напред, което си е голямо постижение. Групите, които Кати създава са генератор на силна енергия, която помага за трансформацията на тези, които искат промяна в живота си. Благодаря за чудесния маратон, това е един хубав подарък, който човек може да си подари.

Не се колебайте, запишете се нека животът да е по-добър!

Марина Спасова

Здравей, Кати! Това предизвикателство беше невероятно, разтърсващо и себе опознаващо за мен самата. Започнах да се наблюдавам и да мисля преди да кажа и направя нещо импулсивно.Също осъзнах че мога да променя само себе си и никой друг. Благодаря ти, че ми помогна да започна да се опознава каква съм отвътре. С нетърпение очаквам продължението през април. Благодаря.

Sonya Asenova

Кати, много ти благодаря за това, което правиш за нас! Ако трябва да съм честна след маратона се чувствам още по-объркана, но знам, че за да се подреди нещо първо трябва да се разбърка добре. Знам, че съм на правилното място и от мен зависи да продължа по пътя, всеки ден с малки крачки. За много от нещата, които преди са минавали покрай мен, сега се чувствам по-осъзната. За мен лично най-разтърсващо беше видеото за радостта от живота. Там открих много блокажи в себе си. Благодаря на момичетата за откровенията в клипчетата, а на Кати и на всички участници в групата благодаря за прекрасната енергия.Бъдете здрави и щастливи!  Кати, вече ми действаш пристрастяващо.

MirislavaTurbic

Тези маратони, те хващат като вълна и с всичка сила те блъскат в някой ъгъл на душата ти, на дълбокото, и почваме да ровим и да изваждаме на живо. Кати, благодаря ти, че ни водиш по пътя към нас самите. Животът ми никога няма да бъде същия след тези твои предизвикателства. Обичам се и се наслаждавам на живота такъв какъвто е, без да се опитвам да го въртя на пръста си.Благодаря ти,  благодаря и на всички вас, който споделяте и разказвате своите истории. Страхотни хора са се събрали и за това става толкова хубаво.

InesSlavova

Здравейте! На първо място: Кати, благодаря ти от сърце, че правиш това за всички нас! Благодаря! Вече в няколко предизвикателства участвах и всеки път е различно и интересно.

Но не това е важното, а това че успяваш да ни подтикнеш към размисли за нашето минало, за родовата ни наследеност, да ни дадеш посока, в която ние да се търсим и да отработваме бъговете си.

Всички ние се променяме така или иначе, защото животът ни повтаря едно и също докато не го разберем най-сетне. Защо да не потърсим и да видим от къде идва и защо имаме нужда да го преживяваме, да си вземем поуката и да продължим напред. И още нещо – не е само до храната, аз се храня в зоната от 3 години, но пак има неща, които незнам защо ги правя напук на себе си. Ето затова, хора, запишете се в следващото предизвикателство, за да се търсите и ще ви олекне не само тялото, но и душата. Защото душата тежи много, когато вътре в нас не е разчистено. Почистете душата си със следващото предизвикателство! Стъпка по стъпка се получава! Хубав ден.

MegiJordanova

Какво ми даде този маратон? Светлина. Има неща, които знаеш, но не искаш да признаеш, има неща, които знаеш, но не можеш да достигнеш. Когато някой ти го каже ей тъй в нищото най-общата реакция е да се обидиш. Но тук още със записването си ние вече сме променили нагласите си и тези неща са по-лесни за смилане и поглъщане. И става по-лесно да си ги следим.

DesislavaSokolova

Благодаря за новото ми АЗ, КАТИ! Чувствам се съвсем като нов човек! Това предизвикателство дойде за мен в точния момент, след години въртене в омагьосан кръг на диети, отслабване и връщане на същите килограми, че и повече. Научих се да се обичам, научих, че за всичко случващо се с мен и около мен съм отговорна аз. Колкото и да не ми се понрави всичко. Приех се такава, каквато съм и мрънкаща, и контролираща, и изискваща, и отлагаща, но въпреки всичко прекрасна. И сега ми е някак по-леко. Почувствах се и значима, защото в живота ми преди маратона все си мислех, че другите хора са по-интересни, по-вълнуващи, а себе си възприемах като скучна. Но и това мое мислене се преобърна, защото в началото при писането на домашни си казвах, е кой го интересувам точно аз, какво като пиша нещо, надали някой ще го прочете. Но по принцип съм отговорен човек и понеже Кати казваше, пишете домашните, много е важно и аз се престраших. Излязох от комфорта си и го направих. Огромно удоволствие почувствах, когато получих харесвания на моите коментари. А когато получих отговор и от Кати на едно мое домашно, е няма такова щастие хора! Имах чувството, че имам крила и ще полетя. Огромен стимул бяхте всички Вие момичета за мен! Благодаря на всички Ви от цялото си сърце и от дъното на душата си! Беше ми леко тъжно и мъчно, че цялото това приключение приключва. Но после си спомних една мисъл на Кати /много често вече я използвам/ Аз не се отказвам, просто продължавам! И реших, че няма да тъгувам, просто се записах за Предизвикателството за месец Март и ще продължавам да се записвам за всичко, защото сте ми нужни, със съветите, с клиповете, с мотивацията, с всичко! Нужни сте ми да знам, че съм част от Вас! ОБИЧАМ ВИ! Това е най-хубавото нещо в целия ми живот, което съм правила за себе си! БЛАГОДАРЯ!

RozalinaKamburova

Прекрасна Кати благодаря отново за прекрасното предизвикателство. До сега съм участвала само е предизвикателства с чинийки и очаквах с нетърпение и товамного усилия си положила, много старание. За мен всичко беше ново и изключително полезно. В съзнанието ми изникнаха неща, за които не се бях замисляла. Ще си пускам клиповете и лайфовете доста пъти за да осмисля всичко казано. Също много ми помагат коментарите на другите жени под постовете. Изключително са ми полезни да прочита историите и преживяванията и на другите. Припознах се в доста такива. РАДВАМ се че бях от този маратон и въобще съм най-щастлива че те срещнах. Помогна ми не само да отслабена а и да променя начина си на мислене, начина си на хранене и най-вече да хапвам здравословно. Продължавам да те следвам а ти продължавай в същия дух да си толкова лъчезарна, да помагаш на такива като нас неориентирани и търсещи промяна жени и мъже.

Емилия Александрова

Кати, започвам с огромна благодарност към теб и към всички в групата! Към всички други, които не са се докоснали все още до теб- в тези предизвикателства ще се сприятелите със себе си, ще си свалите маските и ще се видите в огледалото, така както досега не ви се е случвало.

Ще се научите да се приемате, обичате и харесвате. Да виждате,преценявате и осъзнавате и най-вече да поемате отговорност за себе си и действията си и да си съберете душата и тялото на едно място, защото едно е да го знаете на теория, друго е

да го приложите на практика и трето да оцените резултата. За мен беше истински полезно да бръкна в най-закътаните черни дупки в мен, да ги изкарам на светло, да ги приема и разбера. Научих се да се виждам и отстрани и да се хващам. Но това е процес, който си изисква стъпките и постоянството. А групата е с толкова позитивна енергия, че няма начин да не се случват нещата!

Павлина Дончовска

Благодаря ти Кати, за човешкият начин, по който ни поднасяш цялата тази информация. Личният ти пример за мен беше най-важното нещо, което ми даде увереност да вървя напред(просто имах подобна ситуация преди дни). Благодаря на теб, на момичетата от групата и на себе си, че взех правилното решение да бъда 21 дни с вас!

VictoriaDaskalova – Vasileva

Благодаря ти, Кати!

Благодаря на целия ти екип!

Благодаря на всички участници!

Без всеки от вас нищо нямаше да е същото!

Толкова много неща, които правя по инерция, осъзнах, че мога да променя, мога да контролирам, мога да спра. Вече вървя към моите цели с малки крачки. Имам дълъг път, но семенцето е посято. Промяната е процес и всички ние вече го започнахме…

С нетърпение очаквам следващата ни среща!

DobrinkaIvanova

Благодаря ти, Кати, за целия вложен труд и желание да ни помагаш! Въпреки, че сравнително отскоро съм в Зоната и въпреки, че се движа със сериозно закъснение в Маратона, ти ме накара да обърна поглед навътре в душата си, да се разровя в миналото си, да сменя ракурса и това вече дава първите резултати- осъзнаване на причинно-следствени връзки, погрешни схващания, „бъгове“, както ти ги наричаш. Още съм в началото на своите осъзнаване и трансформация, имам още много работа, дано да успея, но нали казват, че началото е най-трудно. Благодаря ти за този шанс! Бъди здрава, ти и семейството ти, успявай и сбъдвай!

ValentinaBlase

Почувствах се като човек, който пътува към себе си. Трябва ми време за да открия отговорите на въпросите, които се надигнаха в мен. На моменти се чувствах объркана, на моменти вдъхновена, но винаги и на правилното място. Ще продължа и в следващото предизвикателство! Благодаря, както са казали мъдрите хора: „Учителят идва, когато ученикът е готов.“

Ако и вие искате промяна, запишете се ТУК и вижте подробно какво включва маратона:

https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

Променете модела на мислене и трансформирайте себе си…

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.