Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Трета част отзиви от обновеното ни предизвикателство Януари 2023

Трета част отзиви от обновеното ни предизвикателство Януари 2023

Красимира Заранкова

Видях реклама и се записах на шега. Беше ми интересно какво ще ми е забранено този път да ям. Изненада – нищо не е забранено и моята водолейска душа намери рая. За тези 21 дни съм -1.5кг, но най-важното е, че детето ми, което от раждането има проблеми с изхождането, вече ги няма. Започнах на шега, от скука, без да зная какво е Зоната, а се оказа моето хранене. Не ми е проблем смятането на блоковете, а дори ми е интересно и забавно. Тъй като вкъщи не знаят, че се хранят зоново, гледам да готвя познатите им храни, но зонирани. За сега оплаквания няма и всичко се изяжда. За тези 21 дни лекувах болен мъж, гледах 2 болни деца от грип, но не се отказах. Лека-полека ще променя изцяло начина на хранене в семейството си, което ще ни донесе само ползи. Благодаря Кати, че създаде това уютно местенце.

VyaraChetrokova

От години не се престрашавах на Зоната, защото все ме плашеше частта с меренето и пресмятането. Пробвала съм ВСИЧКО друго! Това е първият начин на хранене, който искам и мога да продължа. 4кг надолу е моят резултат за тези 3 седмици.

Благодаря.

PenkaNacheva

Добро утро, много се радвам, че попаднах тук и сега във това предизвикателство. За мен е голямо постижение, че бях стриктна минусите са налице -4.Подобрих съня си и се научих да гледам на храната като лекарство!Благодаря

VeselinaAndonova

Добро утро! При мен резултатът е повече от задоволителен почти 2 килограма и по сантиметър два в обиколките, но на фона на това че имам да свалям 5-8 килограма резултата ми се струва повече от задоволителен като за 21 дни. Аз се включих в предизвикателството по скоро за мотивация и постигане на постоянство. Харесвам разнообразието в зоната, често се храня в червената зона, но вкуса започна лека полека да се променя. Групата ми действа много мотивиращо и за тези 21 дни съм била само няколко пъти извън зоната. Със сигурност ще се включвам в предстоящи групи, очаквам скоро и детокс предизвикателство, което ще ми се отрази добре също. Поздрави от мен и ще се виждаме пак!

Мира Петкова

Здравейте и от мен.

Включих се в зонатазаради моята приятелка, която ми каза „Мирче, още си млада, погрижи се за здравето си сега,за да не страдаш после. Моля прочети за зоната и Катина, включи се в януарското предизвикателство и после ще се чудиш, какво си чакала досега „. Е моята приятелка е много мъдър човек и реших да я послушам, колкото и твърда глава да съм…затова винаги ще съм и благодарна, защото това е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Аз съм със инсулинова резистентност и едни 20 килограма отгоре на нормата. На първо място ям всичко, което обичам, за целия си живот не съм яла толкова много зеленчуци, колкото за този един месец(започнах зоната от 26.12.22 )…Чувствам се много добре, имам свалени около 3 килограма и сантиметри също, не съм подута, енергична съм, някакси настроението ми е много положително, въпреки всички останали проблеми, които имам….Благодаря на Кати и екип за всичко, което правят, че ни зареждат с такава мотивация, че отговарят на всичките ни въпроси, че се раздават с такава енергия…. Ще отбележа за финал, че аз мразех да готвя, за този един месец в зоната, аз буквално се научих да готвя и не само, че се научих….ами и го правя с такъв мерак, че и мъжа ми се включи в зоната за подкрепа. Благодаря ви за всичко прекрасни хора! Радвайте се на здраве вие и семействата ви. Хубав и слънчев ден от мен.

Ирина Главинкова

Добро утро “зонови” герои!

Преди около 2 години закупих книгата на Кати, прочетох я на един път, но някак си тогава не усетих, че това е моето нещо. Лутах се и спазвах различни режими с много лишения. Да имаше резултат, но временен. Постоянно съобразяване КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕШ. Така живях да средата на октомври, когато изживях лична трагедия, която ме срина душевно и емоционално. Зарязах буквално всичко изпадайки в дупка, от която трудно се излиза …. Следя страницата на Кати както казах от 2 години и така буквално в последните дни на декември ми излезе реклама за предизвикателството през Януари. Усетих, че е време да направя нещо за мен. Както се казва нищо в този живот не се случва случайно. Нямах търпение да започнем. Искам да ви кажа, че не усетих кога минаха 21 дни. Даже ми е много тъжно, че свършва това предизвикателство. Ако някои ми беше казал, че ще ядеш толкова вкусна и разнообразна храна нямаше да му повярвам. За мен запознаването със Зоната е изключително откритие! Нито за миг не ми беше трудно и отегчително да меря всеки грам и да приготвям кутийки. Даже всеки ден очаквам с нетърпение новите неща, които трябва да приготвя. Всички във вкъщи все повече искат да опитват зонови неща, което е една лична победа за мен. Тук научих, че човек, когато иска може. Сами се стигнали до тук да не харесваме себе си и то защото е по-лесно да се оправдаваме най-вече с липса на време!!!! Е ето, че не само намерих време да сготвя необходимото, а го правя с огромно желание и удоволствие. Тук в групата се научих, че трябва първо ти да се обичаш и цениш с всичките си недостатъци, идеални хора няма. Тук видях много “зонови” герои постигнали невероятни резултати не само отслабнали, но оздравели психически и емоционално. Какво по-хубаво от това да ядеш всичко, без лишения и да се чувстваш невероятно. Постигнатото от мен не е много -2.700кг, -6см от обиколка на корема , -2см от обиколката на бедрата. Въпреки тези малко на брои дни /21/ наистина има видим резултат. Някак си вече килограмите спряха да имат значение за мен. Важното е, че се чувствам прекрасно и със сигурност няма да се откажа! Искам още веднъж да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Кати и на целият й екип за неимоверният им труд да ни поднесат цялата информация на така достъпен език и да ни надъхват психологически! Аз открих моето съкровище в тяхно лице и с нетърпение чакам новото предизвикателство. А на тези, които все още се чудят дали да се включат искам да кажа да не отлагат и минута повече, тъй като това е най-доброто нещо, което могат да направят за себе си и  близките си!

SlavaLeonidova

Добро утро и от мен, за зоната научих от моя колежка още преди 2 години. Тогава тя ми разказваше как си приготвя всичко, а на мен ми се видя ужасно трудно, но все пак реших да прочета нещичко и да опитам да се храня така. Постепенно започнах да се ровя и интересувам, докато не срещнах моя добра приятелка, която изглеждаше невероятно и с 30 кг по- слаба! Това ме накара да се заема сериозно със зоната и да започна моето ново начало с пълна промяна!

Сега след моите първи 21 дни в зоната, свалени 5 кг и 8 см от талията се чувствам окрилена и безкрайно щастлива! Продължавам напред, благодарение на вас и моята Еличка! Благодаря ви от сърце!

DayanaManuelyan

Здравейте! За първи път пробвам зоната с това предизвикателство. Свалих 2 кг и корема ми се прибра. Чувствах се добре през цялото време нахранена, без тежест и подуване на стомаха. Също и сърцебиенето ми намаля. Доволна съм и мисля да продължа да се храня така. Радвам се, че се включих!

MariaJeleva

Здравейте! В предизвикателствата на Кати съм от април 2020 и мога да кажа, че винаги тук е много хубаво, има добро и приятелско отношение, научава се много, а и имаш хъс да продължиш! Благодаря на Кати и екип за всеотдайността и за всичко, което правят, за да ни е добре със зоната! Благодаря ви, прекрасни момичета!

TanyaZografska-Dimitrova

Здравейте. За зоната ми сподели приятелка края на октомври 2022, когато физически и психически се чувствах много зле- бърнаут. Тогава се включих в тридневното предизвикателство с чинийките и толкова ми хареса, че на 4-тия ден ми липсваше и нямах търпение за следващото. Минах през едно психологическо предизвикателство и то е това, което ми помогна бързо да стъпя на краката си. От сегашните 21 дни резултатът е -2 кг, чувствам се много по-добре и определен това е началото. Благодаря на Кати и екипа й.

GerganaAtanasova – Dimitrova

Здравейте, аз разбрах за Зоната от фейсбук и то съвсем наскоро – към средата на декември. Разбрах, че е някакъв режим, който не ни ограничава много, много. Тогава Кати публикува една статия с моя приятелка, която не съм виждала от доста време. Много беше отслабнала, а се впечатли повече от това, че пиши, че тя се чувства много добре. Разбрах, че започва предизвикателство и веднага се включих. Така започнах да гледам клипчетата на Кати, която много достъпно поднася цялата информация за Зоната. Не мисля, че човек може да свикне и да научи всичко за 21 дни, но за мен е важното, че се постарах – спазват менютата, правих упражнения и мисля, че с времето наистина нещата ще започнат да се правят на око. Първата стъпка е направена, да започнеш нещо, което изисква време, което ми е много трудно да го намеря, но всеки ден готвех и си носиш кутиите на работа. Чувствам се добре, по-подвижна, не съм подута и разбирам, че ако искам да съм добре трябва да продължа! Отслабнах 4 кг (мислех, че ще са повече), но аз се чувствам по-лека от това. Чакам следващи инструкции.

Тони Бонбони

Добро утро, Зонки. Не искам да свършва това предизвикателство. Толкова ми е хубаво. Ще ми липсва да си снимам храната, да следя какво са си приготвили другите, да се нахъсваме. Но и големия бонус не се чудя какво да готвя всеки ден.

Следя отдавна Кати, но ме мотивира лайфа с Ани и Ади.

Осъзнах, че мога да намирам време да приготвям полезна храна на семейството си, да се храним 4 пъти с вкусна и правилна храна.

Най-големия бонус ми е, че мъжа ми разбра много бързо и той Зоната и е заедно с мен. Харесва ми храната, чувства се и той леко, и сутрин си чака закуската и да си вземе за работа следобедната закуска.

До тук съм свалила около 6кг, но имам още много много, но съм тук и за заболявания, така че тепърва ще следя какво се случва с мен.

Нямам търпение да се включа в следващото предизвикателство.

PetyaDimitrova

Привет Кати, благодаря за успешния старт на 2023г с това изключително силно предизвикателството. За мен беше много важна тази динамика на групата, да вляза в ритъм и да не се отпускам, да науча нови рецепти и да не забравям за себе си.

От това предизвикателство съм – 2 кг.,  изключително доволна и щастлива, меря по-стриктно, защото бях спряла на едни кг и не мърдах с месеци. Намерих си белтък в кутия… голямо търсене падна…

Благодаря!!! Благодаря!!! Благодаря!!!! Ти знаеш защо!

Анита Кръстева

Здравейте! Много се радвам, че се включих в това предизвикателство! Аз като повечето хора бях решила, че за новата година ще си подаря ново тяло. Имам да свалям 20кг. От 01.01. до днес съм -5кг. Това за мен е огромен успех, като не съм била стриктна. Осъзнах, че без истински да искаш промяната тя няма как да стане. Въпреки, че вкъщи не ме подкрепят и това преди ме смазваше и се отказвах бързо от всяка диета, сега това отношение ме мотивира. Решена съм да покажа какво мога да постигна със Зоната.

Благодаря на Кати и на целия екип! Страхотни сте! Аз продължавам смело напред с вас!

StilyanaStefanova

Правила съм много режими през последните 15г след като родих първото дете, качих над 30кг и никога не успях да се върна в тялото си. Преди 8 месеца родих 3то дете отново с дост качени килограми. Започнах зоната и просто енергията беше друга за мен това не е диета или режим а просто начин на хранене и то здравословен  не съм спазвала стриктно просто исках да науча основата и успях, и успях ме само аз но и цялото семейство се включва което е много по лесно много по приятно и чудесно за този период имам около 3-4 кг свалени но за мен това не е най-важното, най-важното е че пречупих стрият начин на хранене и започвам да успявам нов  Благодаря на KatinaRadeva KremenaHristova и всички тук.

 

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.