Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Втора порция отзиви за предизвикателството септември 2022

Втора порция отзиви за предизвикателството септември 2022

SilvinaKenderova

Благодаря на всички от групата за споделеното! За мен се оказа точният момент, в който се включих и започнах(1 септември). Никога не съм се хранила толкова разнообразно и с усещането, че давам най-доброто на тялото си. Зоната ме мотивира да се завърна към най-доброто от себе си на много нива. Напълно осъзнавам, че това е едва началото на дългия път на завръщането или откриването на най-добрата ми версия. Искам да бъде начинът ми на хранене и живот! Мотивите ми са предимно здравословни причини, но току виж съм събудила и позаспалата си женственост.  Благодаря!

RumyanaNikolova

От една година съм с инсулинова резистентност и прием на лекарства, заради високия инсулин. Толкова се бях изморила от недоспиването, от ежедневното главоболие, от липсата на каквато и да е енергия или желание за социализация. Беше ми омръзнало постоянно от главата ми да тече вода без физически усилия. Чувствах се нещастна, когато ми отстъпваха място на опашката в магазина или в градския транспорт, защото си мислят, че съм бременна и то след стриктно спазван кето режим с месеци.

Когато стартирах 21-дневното предизвикателство през септември, на своя глава реших да спра лекарствата за високия инсулин и да се впусна с пълна вяра и търпение. За този кратък период спазвах отдадено храненето по Зоната и тя ми се отблагодари със следното:

– Започнах да се наспивам и да се събуждам бодра

– Енергията ми се повиши многократно и вече не припадам на дивана в 21:00 вечерта, а съм активна и дейна до полунощ. Нещо, което беше немислимо преди това за мен.

– Спря изпотяването на главата ми

– Главоболието изчезна

– Имам страхотно настроение и желание да се срещам с приятели

– Станах по-спокойна и добра в отношенията с любимите същества от семейството ми

– Дрехите ми са по-широки, по-лека съм, но не съм се теглила на кантар. В началото измерих обиколките си с метър, но все още не искам да ги меря отново

– С мъжа ми заедно започнахме Зоната по менютата на Кати и той за 21 дни е свалил 5 кг (от начални 121). Той се претегля всеки ден и всеки ден си повтаря и си вярва, че отслабва.

Септемврийското предизвикателство бе страхотен начин за първоначално въвеждане и прохождане в Зоната. Готовите менюта от Кати, с изчислени блокове и обяснени грамажи, с вкусни рецепти са лесни за приготвяне. Екипът и, който отговаряше на всякакви въпроси и ни подкрепяше, и съветваше при всяка споделена снимка на храната, бяха изключително полезни за мен в този нов начин на живот.

Никога не е късно да си подариш промяна и тя да бъде началото на нов и по-добър живот за теб и близките ти, защото го заслужаваме. Заслужаваш го и ти!

Миглена Симионова

Здравейте!

Много пъти съм се опитвала да се задържа за повече от няколко дни в Зоната, но безуспешно….участието в това предизвикателство ми даде стимул, придобих повече воля и 21 дни бях да не казвам супер стриктна, но се придържах изцяло към основните правила – резултатът е -4кг и много повече лекота, физически комфорт и енергия! Нямам намерение да се отказвам, току що си поръчах и книгата и продължавам само така напред! Очаквам с нетърпение и следващото такова предизвикателство! На всички- успех, не се отказвайте!

TsonkaIvanova

Здравей те и от мен !Не зная от къде да започна но точно преди две години Кати и Зоната се появиха в живота ми точно на време когато тялото ми крещеше да спра с тезi диети и гладувания та точно тогава ми изскочи заглавието Яж всичко и отслабвай с мен и се зачудих възможно ли е това въобще и реших да пробвам (спомням си синът ми ми викаше отначало „Леле това не са ли мъжки порции…“ – демек големи, ами това е Зоната хапваш балансирано даваш на тялото си необходимото количество храна на често и то ти отвръща с благодарности, че се грижиш за него и че е здраво а бонуса са свалените см и кг.А Кати и екип и групите който създава са Уааау най-готините без осъждане, без обвинения – само положителна енергия лъха и това те кара да не спреш а да продължиш.Респект и едно Голямо Благодаря и до скоро отново това си е моят начин на живот!

AdiMihaylovaNew

Здравейте и от мен!

Искам преди всичко да благодаря на Катина и на нейния екип за времето и усилията, които ни отделиха, за да намерим нашата собствена зона на баланс.

Преди няколко месеца ми откриха диабет и стойностите ми бяха 21 единици захар. За тези три седмици кръвната ми захар не надвишава 8 единици. За първи път от много време имам енергия и сила. Като килограми съм свалила 5кг. За мен по-важното е, че се чувствам добре и знам че с времето, зоната и постоянството още по-доброто предстои.

Благодаря ти, Катина, че си създала тази общност на позитивност, толерантност и приемане. Най-важните неща за една истински добра и трайна промяна.

Пожелавам на всички да стигнат до мястото на което искат да бъдат и винаги да обичат себе си.

Хрис Тина

Здравейте! Моето търсене на здравето, психическо и физическо, започна преди години. Минах през лекарства, билки, добавки, гъби, витамини, минерали, отричане на храни, ограничаване на продукти. Търсех постоянно подходящ спорт, здравословни рецепти. В чантата си винаги имах болкоуспокояващи таблетки за спазми в коремната област и вечно главоболие. И ето на, Катина ми се появяваше навсякъде. Но тия нейни рецепти съдържаха всякакви неща, от които половината бях зачеркнала. Никакви ядки, никакво брашно, тези плодове не, онези зеленчуци ужас. Спомням си, че един два пъти й задавах въпроси за замяна на продукти, от които сега ми е смешно, като понаучила кое какво е в Зоната. В първите месеци на тази година най-накрая седнах да попрочета повече, да гледам клипчета и… открих – истинско богатство от вкусове и енергия! За невероятно кратко време изчезнаха колики и подуване на стомаха, спряха постоянните ми отоци сутрин и вечер. Изчезнаха едни 2 кг още в първата седмица в зоната, като идеята ми изобщо не е била свързана с килограми. Увеличих блоковете и мазнинките, за да не свалям повече. Косата и ноктите ми най-накрая станаха нормални и здрави. Мои по-сериозни здравословни проблеми започнаха да се повлияват и съм обнадеждена, че ще ги преборя. Благодаря много на всички в групата за позитивното и мило отношение. Благодаря на теб, Кати, за подаръка. Приех го като шанс, като подадена добра ръка в точния момент – знак, че съм на прав път. Предизвикателството ти ме направи по-уверена и спокойна в Зоната. Чакам те с нетърпение на срещата в Стара Загора. Ииии… продължавам да готвя вълшебства.

InkaIvanova

Щастлива съм, че се включих в това предизвикателство. Моите килограми също са 5-6 надолу, както и обиколките, което много ме радва, защото времето застудя, и трудно ще си вляза в зимните дрехи. Енергията и тонуса ми също са повишени и се чувствам добре, най-вече от факта че мога да си хапвам всичко, което обичам, стига да е в разумно количество и правилната комбинация. Благодаря на всички за вниманието, за търпението, за напътствията, за насърчаването, за идеите и вдъхновението. Определено ще ми липсвате! Бъдете здрави, успех и дерзайте

LoraGerasimova

Призовавам всеки човек да опита Зоната, но не с някой друг, а с Кати тя освен, че ти поднася цялата информация разбираемо вместо да се луташ, а да схванеш смисъла и да започнеш и да си кажеш, а не било чак толкова трудно, но и ти бръква в душичката с психологическите си лайфове и ти разбираш къде имаш програма, къде са ти заседнали емоциите и са направили защитна бариера от килограми.Всеки път, когато се включа в предизвикателство се зареждам с горивото, което ме тласка напред и ми дава сили във всичко!

Целувки на всички и до скоро виждане.

VanyaStrahinova

Здравейте!

Много се радвам, че се присъединих към предизвикателството. Лекар съм. Наясно съм, че храната е лекарство. Знам, че първо трябва да оздравееш за да отслабнеш. Да изхвърлиш целия товар. Радвам се, че започнах Зоната. Не ми беше трудно, защото аз приблизително се хранех по тоя начин, но едва сега си дадох сметка за количеството, което съм изяждала.

И резултатите не закъсняха. Олекнах, почти нямам глад за въглехидрати. Отслабнала съм около 4 кг, но общо намалих обема и нося дрехите с един номер по-малко. Не ми отичат краката. Имам повече енергия и вече върша повече неща. Движа се по-леко.

С нетърпение чакам психологическото предизвикателство, защото знам, че там е проблемът. Знам, че мога да се справя и с нетърпение чакам това пътешествие към мен!

Ети Тодорова

За всички, които са 50+, искам да кажа: Спокойно, нещата се случват, макар и по-бавно. Важно е само да не се отчайвате и отказвате. Аз почвах, спирах, пак почвах, докато не се записах на предизвикателството на 01.04.2020г . Оттогава около 13 кг, свалени, много сантиметри, нов гардероб, и най-важното по-малко отоци, хормонален баланс, добри мед.резултати и анемия в норма. Изводът ми е, че сама без подкрепата на Кати и нейните предизвикателства НЕ става! Силата на енергията в групата е голяма и не я подценявайте, така че не пропускайте предизвикателствата – НО отдайте се изцяло и от сърце. Това е подарък, както обичам да казвам- от мен – за мен. На точното място сте, само решете истински, че искате промяната и тя ще случи, ако вие положите нужните усилия и воля. За пореден път благодаря, на Кати, за всичко което прави за нас! За мен, ти си съвременен будител!Бъди благословена, Катина Радева!

PenkaGendova

Здравейте и от мен! Знам за Зоната отдавна и следя страничката на Кати, но така и не намирах сили да започна. За нова година дъщеря ми ми подари книгата. Прочетох ,я реших да се включа , но ни трясна ковид . Сега на 1 септември си казах, че няма за кога да отлагам и се пуснахме смело със съпруга ми в предизвикателството На 58 години съм, с високо кръвно. След ковид въпреки увеличените дози на лекарствата кръвното ми не падаше под 150/90. Започнах режима и след първата седмица кръвното закова 120/ 80. Сънят ми се подобри . Голям бонус беше, че съпругът ми спря да хърка.Свалила съм 4 килограма, а той 5 и влязохме в дрехи, които не сме могли да облечем две години. Чувствам се много по жизнена.  Много съм благодарна на Ивето за сърчицата срещу чинийките ми. Тя ми е стимул да продължавам напред. Благодаря на целия ви екип. Нямам търпение за следващото предизвикателство.

DianaDatsova

Здравейте! Много съм щастлива и доволна, че се включих в това предизвикателство. От години имам книги за Зоната, но само ги разлиствах от време на време. Благодаря на Катина за увлекателното и разбираемо поднасяне на информацията, за вкусните и лесни рецепти, за съветите и подкрепата. Мислех че е трудно да се храниш по Зоната, но с готовите менюта беше много лесно и забавно. За тези 21 дни съм -4 кг и изпълнена с енергия. Продължавам.

MarietaMraskova

Здравейте и от мен.

В „Зоната“ съм от три месеца и смятам,че открих последното парче от пъзела.Спортувам от две години, но ефекта не беше задоволителен, защото когато си наруша храненето, всичко се променяше. Отивах в залата и само се оплаквах,че нещо не ми е наред,бях подута и нещастна.

По-щастлива, по-мотивирана, по-спокойна не съм се чувствала.

Нямам думи да опиша как се чувствам сега и летя от щастие.

Разделих се с 6 кг. , който постоянно качвах, защото все ми писваше от лишения.

Обичам,обожавам сладко и тестени изделия и във всеки режим трябваше да притъпявам желанието си към въглехидрати.

И когато се появеше следващото предизвикателство в живота,започвах да злоупотребявам с храната и така в един постоянен кръговрат.

Не готвех,това ме напрягаше. Даже не знам как съм съществувала и какво съм яла преди.

Сега готвя постоянно, дори по 3,4 ястия или десерти всяка вечер.

Постоянно черпя хората около мен с вкусната храна, която си приготвям.

/По вкусна храна не съм яла в живота си/

Обяснявам и разпространявам „Зоната“ и искам да помогна на хората да решат проблема, който аз имам от години/всъщност цял живот/.

Все не се харесвах,все имах коремче …,а сега съм щастлива.

Фактът, че ям любимите неща и изглеждам все по добре ме мотивира.

През последните няколко месеца постоянно ми задават въпроси какво правя, какво се случва с мен.

Отговора е че намерих моята „ЗОНА“ на комфорт и щастие.

Огромно БЛАГОДАРЯ на Katina Radeva за това, което прави и за мотивацията, която ни дава.

RenetaTodorova

Здравейте! Това беше първото ми предизвикателство.Дълго време проучвах, четох, чудих се и все не можех да се реша . Всичко ми изглеждаше много сложно с тия блокове а за грамажите да не говорим 4гр, 17гр.В последния момент реших да се включа на 01.09 и съм безкрайно щастлива и мотивирана. След като изгледах видеата и започнах предизвикателството установих , че окото лъже . Когато събрах грамчетата от рецептите на Кати в една чиния се получаваше една доста голяма и засищаща порция. Тук се научих да закусвам, разбрах кои са ми грешките.Преди гладувах и дебелеех, а сега преяждам и слабея.С една дума това предизвикателство е магия. Така на магия за 21 дни свалих 3кг. За мен са голямо постижение от 4 години не ми се беше случвало.Благодаря ти Кати, прекрасна си, много всеотдайна, искрена и добър психолог! Очаквам с нетърпение следващото предизвикателство.

Дени Стоянова

Благодаря Катина, при мен проблемът бяха хормоните на 37 години съм , но съм в ранна менопауза вълните бяха ужасни непоносими. Още първата седмица спряха и въобще на са се появявали до днес.Определено се свих на сантиметри и определено Зоната става моя начин на живот и пътя да се радвам на живота. БЛАГОДАРЯ от сърце!

NellyIvanova

Това е второто ми предизвикателство, ако не броим безплатното тридневно предизвикателство.

От юни до сега – 8 кг .

Като трябва да призная, че чат-пат ми се случва да изляза от зоната с някоя биричка или чаша вино, но храненето ми е поне 80% зоново.

За мен по-важното е, че повярвах. Че съм постоянна. Че се чувствам щастлива. Пълна съм с енергия. Открих и причината за всичките тези излишни килограми. Започнах да се грижа и за себе си.’Be nice to yourself’ за мен вече е верую.

Катина, ти си върхът, че поднасяш цялата тази информация с такава лекота!

Когато взех участие в първото предизвикателство, през юли, сигурно ще ви се стори смешно, но на всеки лайф на Кати, аз си поплаквах. Слушах и разбирах по нещо за себе си, което изобщо и не бях подозирала.

С две думи, колкото и да звучи клиширано – Кати, ти си велика жена!

Промени и променяш не само фигурата ми, но живота ми.

Благодаря! И за вдъхновението. И за импулса, от който имах нужда.

BilianaAnakieva

Кати и Екип,  хиляди Благодарности!

За мен беше 2 предизвикателство и отново оставам много доволна.

Свалила съм сантиметри и доста съм се по прибрала в талия, ханш, крака. В дрехите ми определено се чувствам по добре. Не съм се мерила на килограми. На ясно съм че е процес и съм си дала цялото време,  от което имам нужда. По природа не контролирам нищо а обичам да живея в потока чрез сърцето си. Всичко което си приготвям го хапвам с огромно желание, научила съм много нови рецепти от Кати и Екип, замествам това което нямам и готово – Воала, получава се прекрасна храна.

Благодаря ви от сърце.

Благодаря и на момичетата които отговаряха на въпросите ми и на цялата група. Благодаря ви отново.

DesislavaRadoeva

Здравейте, Кати, всички от екипа и всички предизвикани участници!

Аз съм новак в Зоната и при мен с влизането в това предизвикателство всичко се получи като във фразата „Де го чукаш, де се пука“, т.е. подготвях се за едно, а всъщност се случи и това, но и много повече. Конкретно – влязох с нагласата, че ще получа една стабилна структура/план под формата на рецепти и съвети и хоп, като с магическа пръчица, ще (ми) се решат всички проблеми с килограмите, и с тази във ФИЗИЧЕСКИ план (си мислех аз!) магия, наречена „Септемврийско предизвикателство“ ще дойде така чаканата промяна и едни фантастични резултати само посредством едно научаване да си готвя/приготвям определени чинийки/блюда и да си усъвършенствам математическите умения.

В живота по принцип съм човек, който обича структурата, обича ритуалите, дори рутината понякога/често, знанието кога-какво-как да се направи, това ми дава спокойствие, увереност и сигурност. Затова бях сигурна, че това предизвикателство е 100% за мен. Не обичам изненадите, напрягат ме в повечето случаи, предпочитам да знам винаги какво ме очаква. С това предизвикателство разбрах, че това не е точно така. Просто сега се случи абсолютно неусетно, някак като от самосебе си и без „Юхууу! Изненадаааааа!“ от страна на Катина. Бавно, деликатно, без натрапване, без начукване на канчета, последователно и методично, изненадващо, но без фанфари. Респект за таланта ти в това, което правиш, Кати!

В това предизвикателство очаквах като един папагал да си клъвна всичката информация, да си я запомня като метод, да си запиша рецептите, да ги изпробвам и след 21 дни просто да си продължа нататък сама с тефтера и записките, и книгите. Всичко поднесено на тепсия, супер, перфектно, Кати я следя отдавна, много я харесвам, лятото си купих последната й книга, готвя си с кеф и редовно вече от рецептите, какво ми трябва повече?

Не си спомням точно в кой момент се случи, но престанах толкова да взирам поглед в храната (макар стриктно да си следвах Зоната), а започнах все повече да вниквам в думите, които е написала под дневните публикации Кати и лайфовете да гледам по няколко пъти – като рибка на кукичка ме закачиха всички думи за промяната отвътре навън, за това колко съвършена машина е човешкото тяло, за това, че душата е неизменна част от тази машина, за това колко е измамна, понякога и коварна думата „трябва“. И в един момент се почувствах като да съм попаднала на друг остров, а не на този, към който бях тръгнала (остров, постлан с рецепти, чинийки и някакви вманиачени обитатели, сред които и аз) – на този се оказа по-цветно, по-слънчево, всичко така искрено и сърдечно (с всички споделени истории в това число) и процъфтяването се случва толкова хубаво, когато се започне от правилното място – не чинията, а душата и сърцето. Въобще не го очаквах, обаче ме нацели право там. Пак казвам – не знам наистина в кой момент точно ми обърна представите и погледа навътре, Кати, но ти благодаря от цялото си сърце за тази перспектива и подарък!

Откакто съм в предизвикателството, започнах да глезя повече себе си, започнах да си позволявам повече неща – повече време за мен, повече срещи с приятелки, по-малко „какво ще кажат хората“, повече движение, по-малко работа, по-хубава и качествена храна, повече, повече, повече хубавини за мен, най-близкото ми същество на този свят.

Започнах да се опознавам наново, харесва ми това пътуване.

Не съм се теглила, не съм се мерила, нямам намерение да го правя до към Коледа поне. А тогава, просто като подарък, може и да се изтегля, вярвам, че това ще е един хубав подарък. Сега не ме интересуват стрелки. Чувствам се лека като перце в момента и няма да позволя на някакъв си кантар да ми разваля вътрешните усещания и хармония.

Благодаря ви, Кати и Екип, надявам се да се срещнем отново!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.