-
Необходими продукти:
2 яйца
Една голяма длан сирене / 112 г /
4 печени пиперки / 280 г / – ако са от буркан…по – големички 😉
Зехтин – 2 ч.л.
Малко пресен лук
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Пипера задушаваме в тигана с малко зехтин и пресен лук. Добавяме сиренето и подправките. След това преместваме в тавичка и заливаме с разбитите яйца. Изпичаме във фурната до зачервяване и готово 😉
За тези, които искат да знаят повече:
Целият миш-маш е за шест блока протеини / яйцата и сиренето /, шест блока мазнини / зехтина / и два блока въглехидрати / от пиперките /.


Как можете да си го хапнете?
Разделяте го на две и така получавате миш-маш за две големи хранения. Към всяко парче, обаче трябва да се добави още въглехидрат за да се балансира. Предлагам ви да си добавите филийка хляб “ Бонус “, “ Тонус “ или “ Вита “ и 100 г плод /ябълка, портокал, круша /. За по – стриктните – вместо филийка- още 100 г плод.
Да ви е вкусно 🙂