Необходими продукти:
Белтъците на 4 яйца
2 с.л. котидж сирене /60 г/
1 ч.л. зехтин
25 черешки за десерт или друг сезонен плод до 300 г /ябълка, портокал, пъпеш, малини, ягоди/
Начин на приготвяне:
Разбиваме белтъците и добавяме котидж сиренето и подправки на вкус. Изпичаме в тиган, намазан със зехтина и сервираме. Хапваме и накрая за десерт плода.
За тези, които искат да знаят повече:
Това са три блока протеини /белтъците и котиджа/, въглехидрати от плода и мазнини от зехтина.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря направо е супер вкусен. Можете да си добавите малка купичка таратор или зелена салата, като зехтина слагате в нея, а омлета изпичате в сух, незалепващ тиган.
Идея и снимка на Александрина от моята група. Благодаря и да ни е вкусно :* :* :*