-
Необходими продукти:
Средно голямо парче сурово червено цвекло / 125 г /
Един морков / 130 г /
3 – 4 кисели краставички / 150 г /
Стръкче зелен лук
2 яйца / сварени /
За соса – 2 с.л. мека извараот Лидъл /56г/ тя има вкус на цедено мляко и е много подходяща.
Майонеза – 1 ч.л., ако е обикновена. В момента на пазара има и “лека” майонеза. От нея 3 ч.л. 🙂
Няколко лъжици кисело мляко, горчица, магданоз, черен пипер, самардала, чесън на прах, сол.
Начин на приготвяне:
Сваряваме си цвеклото и моркова и нарязваме на кубчета. Добавяме и нарязаните яйца и лука. Овкусяваме леко. От продуктите за соса си правим сос и готово. Можете да си го сложите отделно в купичка, както е показано на снимките, или да го залеете върху салатата.
За тези, които искат да знаят повече:
Тази пъстра салата е за три блока протеини / яйцата и изварата /, въглехидрати / зеленчуците / и мазнини от майонезата.
Как можете да си я хапвате:
Цялата салата е за едно голямо хранене – обяд или вечеря и е по идея и снимки на Мария Анастасова! Благодарим и да ни е сладко :*
Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!