-
Необходими продукти:
За рулцата:
1 малка тиквичка /120 г/
За плънката:
1 варено яйце
парче пуешка шунка филе /42 г/
котидж сирене /56 г/
6 маслинки
Подправки: самардала, шарена сол, червен пипер
За изравняване на въглехидратите – ще напиша най – долу ;


Начин на приготвяне:
Тиквичката нарязваме на тънки ленти по дължина. Запичаме в намазнен леко тиган. Правим си плънка от насърганото яйце, шунката и сиренето с подправките и всяка изпечена лентичка напълваме. После завиваме на рулце и се получава много красиво, като на снимката.
За тези, които искат да знаят повече:
Нашите вкусни рулца са за три блока протеини и мазнини. Тоест няма въглехидрати. Тиквичката е много малка и не я броим. Протеините са от яйцето, котджа и шунката, а мазнините от маслинките и намазнения тиган.
Как можете да си го хапвате:
Всички, получени рулца можете да хапнете с 1 филийка хляб Бонус и две големи шепи ягоди /280 г/. Така се изравняват протеина с въглехидратите в рецептата.
Към това може айрянче или малко таратор. не се брои 🙂
Идеята и снимката са на Мария Анастасова. Благодарим! Да ни е вкусно :* :* :*