-
Необходими продукти:
Малка шепа суров булгур /30 г/
Един малък домат /165 г/
Малко парче морков /33 г/
Парче сурова тиквичка /90 г/
Половин краставица
Средно голяма бучка сирене /84 г/
1 с.л. авокадо /17 г/
½ ч.л. зехтин
сол, малко лимонов сок
Начин на приготвяне:
Всичко нарязваме и смесваме, а блгура сваряваме. Прибавяме към салатата след като изстине и сервираме.
За тези, които искат да знаят повече:
Това са три блока протеини /сиренето/, въглехидрати /зеленчуците и булгура/ и мазнини от авокадото и зехтина.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря си е супер подходяща салатата. Можете да си я вземете в кутийка навсякъде 🙂
Идеята и снимките са на Албена Боянова. Благодарим и да ни е вкусно :* :* :*