Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Обяд / Вечеря

Таратор  

Таратор  

  • Необходими продукти:

    ½ кофичка кисело мляко 0,1% /може и от 2 %, но тогава без орехите/

    ½ краставица

    чесън, малко орехи, копър

    сол

    Как се приготвя?

    Всеки знае как, краставицата се настъргва или се нарязва, млякото се разбива с вода, добавят се подправките и се разбърква.

    Кога може да го хапвате?

    Тараторът си е балансирана храна, може да го добавяте към някой обяд или вечеря, без да се притеснявате за баланса, както и да го изядете за следобедна закуска. Давам пример, за да стане по-ясно: миш-маш + 1 филия хляб + 1 таратор или месо с печени зеленчуци + таратор, т.е. него не го смятате, защото той сам по себе си е балансиран 🙂

    За тези, които искат да знаят повече: Това е 1 блок П,В,М. Протеините са в млякото, въглехидратите са в млякото и краставицата малко и мазнините – от орехите или, ако млякото е от 2 %, в млякото. Краставицата е с нисък гликемичен индекс и почти не променя баланса на млякото 🙂

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.