Необходими продукти:
Две филийки ръжен хляб или Бонус, Тонус или Вита хляб.
Средно голямо парче пуешка шунка / 42 г /
Едно сварено яйце
Половин малко авокадо / 34 г /
едно – две черита / не броим /
малко рукола или марулка / може и без нея
щипка кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
Сваряваме си яйцето и върху филийките разпределяме с шунката и всичко останало. После хапваме и сме сити и енергични до следващото хранене 🙂
За тези, които искат да знаят повече:
Имаме си вкусна закуска за два блока протеини / шунката и яйцето /, въглехидрати / двете филийки / и мазнини / авокадото /.
Как можете да си я хапвате:
Ако искате да бъдете не в червения, а в оранжевия сектор на Зоната едната филийка можете да заместите с плод / ябълка, круша, портокал до 100 г /Ако пък искате маслини вместо авокадото също може – 4 броя.
Тази закуска си е направила Албена Боянова. Благодарим за идеята и снимките.