-
Необходими продукти:
56 г сирене
6 бр. яйца
3 ч.л. кокосово масло
84г нискомаслена шунка, може и кренвирш 112г /вземам от лидл /
150г овесено безглутеново брашно
1ч.л. бакпулвер
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата, натрошаваме сиренето, нарязваме на ситно шунката и разбъркваме хубаво. Заедно с брашното смесваме бакпулвера и ги добавяме към останалата смес. Накрая слагаме разтопеното кокосово масло. Пак разбъркваме всички съставки. Разпределяме в 10 формички за мъфини. Пекат се на загрята фурна на 180 градуса с горен и долен реотан, около 30 минути, но всичко зависи от вашата фурна.
За тези, които искат да знаят повече:
Нашите мъфини са за 10 блока протеини /сиренето, яйцата и шунката/, въглехидрати /овесеното брашно/ и мазнини от кокосовото масло.
Как можете да си го хапвате:
Ако са ви излезли 10 броя, то във всеки има по 1БПВМ. Два мъфина за закуска или следобедно хранене са супер . Ако искате можете да хапнете три за голямо хранене. С айрянче ще е чудесно. А може за голямо хранене да хапнете два мъфина с чаша кисело мляко . Вариантите са много. Действайте :*
А рецептата и хубавите снимки са на Вероника Барнева. Благодарим. Да ни е вкусно :* :* :*