Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Как се променят хората след предизвикателствата – отзиви от реални профили

Как се променят хората след предизвикателствата – отзиви от реални профили

12 January 2021

Ivelina Georgieva

Началото е поставено, оттук нататък ще има много осмисляне и промени. Но първата стъпка е желанието за промяна. То дойде, когато усетих сама, че нещо не е наред и не се чувствам пълноценна и щастлива, а уж всичко ми е наред. В зоната съм от май, свалих над 10 кг, заедно със синът ми се храним така, започнахме след поредния проблем…. Сякаш „случайно“ попаднах на Кати, НО ЕДВА ли!! Включих се и в предизвикателството през юни. След първоначалното въодушевление от свалените килограми, последва разочарование, че не отслабваме повече. Ии тук бе моментът да не се подхлъзна и да се откажа. Ето затова имах нужда от вътрешната промяна и мисля, че се получи. Сега вече се харесвам, имам самочувствие, не ми пука колко показва кантарът, защото се чувствам прекрасно. Истината е, че колкото и да отслабнем , не сме ли добре със себе си отвътре, няма да сме доволни никога и в един момент ще се уморим и ще се върнем към стария си живот. Благодаря Кати, че ми показа пътя!

Gergana Kostadinova

За мен предизвикателството беше много полезно. Все едно се е отворила някаква врата и съм надзърнала в друг свят, за който не съм мислила, че съществува. Нещо като проглеждане. Но едно начало само Бързо мина. Информацията много и за четене, гледане на лайфове, писане на домашни. Както не може да се отслабне за един месец само,така и не може да се промени човек във мисленето си за един месец. Всичко е полезно, добре поднесено, обяснено. Всеки ще вземе от предизвикателството по нещо полезно за себе си, щом се е записал. Препоръчвам за хора, които търсят промяна, разбиране на света, мисията на всеки от нас в живота и разбиване на родови модели. Благодаря, Кати!

Mariyana Grant

Започнах предизвикателството преди да съм започнала реално да се храня по Зоната. Научих много, разбрах че не е трудно и сложно и мога да го превърна в хранене за цял живот. Аз готвя всеки ден вкъщи, така че няма да ми е проблем да готвя по рецепта. Срещнах много хора като мен над 50, започвали много диети и изпробвали почти всичко върху себе си и видях, че са успяли. Разбрах, че преди да избера храната, трябва да се погрижа за много други неща вътре и около мен, храната е накрая и почти винаги следствие от промяна, а не причина. Препоръчвам всеки, който има проблем с килограмите и се лута все още, да премине през това знание, да види историите на хора, които са го постигнали, с техните успехи и грешки.

Гина Минкова

Беше прекрасно Кати. Първата част беше по-лесна за мен. По втората има още да работя. Благодаря!

Kremena Hristova

Толкова съм благодарна, че Господ пресече пътищата ни с теб, Кати! Толкова полезна и разтърсваща информация, която ти дава отговори на много въпроси, които винаги си се питала. Пак бих се включила в такова предизвикателство с теб Кати, защото си искрена, истинска и обясняваш нещата ясно и просто без да се опитваш да изкараш всичко розово, а такова каквото е с плюсовете и минусите! Много имам да работя, да уча да препрочитам и преглеждам. Но съм истински щастлива, че явно силно искам тази промяна в живота си и съм била готова да получа всичката тази информация! Благодаря на цялата група! Бъдете здрави, щастливи и устремени към все повече осъзнаване!

Nelly Janakieva

В материалния свят постигнах неща, за които не съм и мечтала и когато се спрях да си поема дъх се оказа,че не съм напълно щастлива и надебеляла.

И както казват, учителя идва когато ученика е готов, попаднах на снимка на сладкиш от Зоната.

Пробвах зоновата храна и останах доволна и от вкуса и от количествата.

Изгледах и няколко видеа с Кати. Странно ми се стори, че тя говори за храна и още нещо. Скоро след това дойде и Предизвикателството. Аз вече бях свалила 4 кг, но бях любопитна какво се крие зад „лакомията“.

Кати ни срещна с хора, които бяха променили освен килограмите и нещо в живота си. Благодаря им за искренноста! В тази част се сблъсках със съпротивата си да пиша домашни, много трудно ми беше да излезна от образа на силна жена. Благодаря на всички участнички за споделените истории. Това ми даде усещанено за принадлежност към група от съмишленици и аз посмях да погледна към моите сенки.

Nadya Grigorova

Това беше за мен уникално преживяване, разтърси ме, накара ме да виждам, имам отговори, знам как да действам. Благодаря ти Кати, но най-много благодаря на себе си, че действах импулсивно и се включих веднага. Беше стегнато, наситено с нова информация (главата ми беше празна чаша – изсипах всичките си знания до този момент) и попивах всичко. Написах всичките си домашни, без последното от вчера не съм публикувала. Изгледах всички клипчета и лайфове, и какво да кажа – колко малко познавах себе си, до днес…. Започнах да се опознавам и да мисля как действам и как реагирам! Кати първото предизвикателство е най- пълно, то е като чернова на роман – преди да се редактира, затова е толкова безценно. И аз съм част от това, горда съм, че знам повече. А съм само на 57г.и трябва да работя още много върху себе си! 🙂 Искам още, но то свърши. Успех Кати, първият опит беше супер, това е скромното ми мнение!

 

Marcha Toneva

Кати, благодаря ти за това предизвикателство! Аз лично имах нужда от него! То беше нещо ново за мен, но в годините определени случки и събития, ме навеждаха на мисълта, че има нещо по-голямо от ,,случайно“!

Тук ми беше по- лесно, защото вече няколко месеца бях в Зоната! Изпитах върху себе си ползите от балансираното хранене, но въпреки това и клипчетата с хората, които са постигнали промяна ми бяха интересни, полезни, взех си от всеки по нещичко за да се уча!

Валентина Алексиева

Благодаря на Кати и на себе си за това,че се включих в това предизвикателство. Както казва Кати няма нищо случайно и аз се озовах на точното място в точния момент! Седмица преди да разбера за предизвикателството ми се появи коментар от една дама в друга група, която спомена Кати и нейната фейсбук група! От любопитство се присъединих към групата ѝ,но дотам! Обаче ден през ден все попадах на лайф, в който сладкодумната Кати ми приковаваше вниманието и така започнах да си приготвям зонови рецепти. На 29.09 докато си лежах и отново попаднах на живото излъчване от Кати чух за психологическото предизвикателство. Силно впечатление ми направиха думите ѝ- „След 14 дни нищо повече няма да е същото“ и порива и любопитството ме накараха да се включа. Имаше нещо, което ми казваше вътре в мен,че е важно да се присъединя и точно от това имам нужда! 26 дни по-късно искам да кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Чувствам се като преродена, сякаш досега съм била с „капаци“ на очите и ушите си…. Нищо не е такова, каквото съм си мислила. Преоткрих се, опознах някои неща за мен самата и най-вече се погледнах отстрани, защото никога досега не го бях правила.

Много интересно ми беше да чуя изповедта на всички, които ни показа Кати. Осъзнах,че искам да съм като тях и да, имам силата и волята да отслабна!  През първата част осъзнах колко съм контролираща и завладяла всички покрай мен, че се ядосах на себе си…. Благодарение на един лайф на Кати прогледнах и оправих един огромен проблем с големия ми син. Изговорихме си всичко, което сме насъбрали и сега сме отново щастливи и спокойни.”

Краси Атанасова

Когато бях на дъното без пари и без изход от болести, имах ясна представа, че трябва да действам, но аз не знам как, а нямах шанс за грешка. Затова ми дойдоха от някъде едни пари, потърсих в нета човек, който да ми помогне. Като малко дете се доверих и се хванах за ръката на Кати. Така проходих по пътя в храненето. Но открих, че нещо в мен е в застой. Все едно като не почистена къща, затрупана с вехтории. И така влетях във втората част, където разбърках представите си за нещата, които ми тежат, а бях напълно убедена, че съм права. Посред нощ се събуждах с отговорите, които умело не изказвах. Благодаря за шанса да погледна вътре в себе си. Там има само истини. Опитайте и вие. Благодарна съм и всеки ден откривам красотата на деня благодарение на смелостта да опитам.

Penka Marinova

Благодаря, за всичко което правиш за нас. Честно казано записах се в това предизвикателство, малко резервирана, не си представях, че може да обърне света на човек на 360 градуса. Викам си ще пробвам ако стане стане, ако не здраве да е. Беше ми интересен всеки клип, всяка мотивация.

В част 1 ми харесаха видеата с вече отслабналите хора. Възхищавам се на всеки един от тях, за решителността да променят живота си за винаги. Тук беше по-лесно, видеата бяха по кратки и наистина мисля, че трябва само 1 ден почивка, за да се осмисли информацията, която даваш.

Елица Пейчева

Голямо благодарност и респек към теб Кати.

Показа ми, че едно младо момиче може да ме научи на толкова много.

Въпреки, че започнах сама с плахи стъпки и не спазвайки всички указания още през август, резултатите са впечатляващи. След началото на предизвикателството и всичко което видях и чух,се нахъсах още повече.

Всички истории бяха много истински и вдъхновяващи. Благодаря на всички за искреността и споделените резултати.

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, както и елетронната ми книга с традиционни български ястия

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.