Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Отзиви първа част от предизвикателството ми с чинийки ЮЛИ 2023

Отзиви първа част от предизвикателството ми с чинийки ЮЛИ 2023

Stanislava Bineva

Здравейте, равносметката за мен от тези три седмици е много усмивки, положителна енергия и неусетно -4 кг., -7 см. Една колежка ми каза преди седмица, че за първи път вижда някой да е толкова щастлив докато е на диета… Нормално – това не е диета, всъщност през тези седмици хапнах толкова много зеленчуци и плодове, невероятно вкусни следобедни кремчета, чийзкейк, палачинки… Щастлива съм, чувствам се добре и се надявам да успея да продължа по същия начин и по време на предстоящите отпуски. Успех на всички!

Daniela Traqnova-Georgieva

В Зоната бях за първи път по препоръка на приятелки, които вече бяха пробвали зоново хранене. Аз тръгнах 64.5кг като преди предизвикателството опитвах какво ли не, за да отслабна. Имах подут корем в следствие на настъпила мено пауза от стрес поради тежко боледуване на дъщеричката ми. Имам Хашимото. Бях стриктна и още първата седмица корема ми осезаемо спадна – да има още какво да се желае. При последното ми теглене бях 61.8кг ( това ме зарадва страшно много ) И продължавам със Зоната в следващото предизвикателство 10х10.

Благодаря Ви

Emiliya Stoyanova

Здравейте, храня се по зоната от април 2023. Това е второто ми предизвикателство след май 2023. Свалила съм около 6-7 кг и доста сантиметри. имам още 5-6 кг за сваляне. Една от гънките на корема ми изчезна – имах 3. Доволна съм от резултата особено след всичкото това ядене. Използвам много от рецептите на Кати и на всички включили се в предизвикателството. Благодаря ви за мотивацията и за споделената радост. Хубав и усмихнат ден :)))

Todorowa Aleeks

Благодарим за поредното предизвикателство страхотни, вкусни и разнообразни рецепти!! Страхотни сте!!! Моят резултат от предното и от това предизвикателство са 8кг и доста сантиметри. Без дори да се замислям, без мъчения… Чувствам се страхотно – леко и енергично всичко това е благодарение на вас – благодаря ви че ви има и продължавайте – има смисъл!!!!!

Nataliya Slavcheva

Зоната за мен е здраве! Без киселини, болки в стомаха, подуване на корема и червата, без глад, без стрес! Благодаря на Кати и целия екип за неуморния труд, последователност и желание да помогнат на хората да намерят правилния път към себе си! Хубав и усмихнат ден на всички

Galina Georgieva

Добро утро ! За първи път се включвам подобно предизвикателство. Всичко ми изглеждаше много сложно, но благодарение видеоклипчетата на Кати и рецептите успях да се справя. Успях да сваля 4 кг. И съм много доволна. Най-хубавото е, че се научих да не похапвам между храненията, а също така не ми липсват и сладките неща! Благодаря на Кати и екипа й. Бъдете здрави и благословени! Чакам следващото предизвикателство!

Антоанета Христова

Здравейте! Не знам какво направихте с мен и как ми повлияхте, но се гордея със себе си, защото за първи път в живота си научих, че мога…мога да устоя на всичко и да правя за себе си нещо, което ме прави безкрайно щастлива! За мен чудото“Зоната“ е благословение! Казвам го, защото така го чувствам, защото се появи след много време в телефона ми, въпреки че отдавна знаех за нея, аз не се решавах. И на 29.06.23-ден който мислех за най-лошия в последните месеци, тя се появи. Просто се молих, молих се, защото не виждах изход и не ми се живееше вече, защото се бях уморила от глад и лишения и все по-дебела ставах… Аз непрекъснато ви благодаря и ме извинявайте за което, но няма как да не съм благодарна за това, което ми се случва от три седмици-това е ЧУДО! Хора, вярвайте в чудесата! Благодаря ти прекрасна, сладка Кати!

Лидия Моровякова Маркова

И това предизвикателство свършва и аз съм малко тъжна, защото тези предизвикателства ми дават мотивация, енергия и позитивизъм. От началото на година съм се включвала във всичките, без изключение и въпреки, че и през останалите месеци спазвам Зоната, когато има такова предизвикателство съм някак си по – заредена и по- мотивирана. Не се бях качвала на кантара от доста време, но днес се качих и мога горно да заявя, че от януари до днес съм свалила 11 кг., без лишения, без напрежение, а с вкусна, разнообразна и засищаща храна. Всеки път го повтарям и сега няма да пропусна да кажа, че от както съм в Зоната се храня супер разнообразно, това никога не е било.

Пожелавам успех на всички и не се отказвайте, заслужава си!

Дани Аврамова

Здравейте,

Това ми е второ предизвикателство. Действа ми много мотивиращо тая групова енергия. Чувствам се щастлива, че правя нещо само за себе си, че се грижа за себе си. Много добре съм забелязала, че действам лайфовете с Катина. Някак си, ако има възможност за още един по средата на предизвикателството ще е полезно. Действа много нахъсващо и мотивиращо.

Чувствам се добре, лека и щастлива. За три месеца свалих 12 кг.а се чувствам и все по- добре . Сънят ми се подобри, спокойно ми е.

Благодаря на Кати, на целия екип за подкрепата.

Dani Nedeleva

Здравейте, успях да направя сравнение, преди и след. Промяната за мен е осезаема, здравословно, визуално…

С регулиран цикъл съм, без хапчета, чувствам се лека, енергична и съм по-спокойна.

Започнах на 1 май с майското предизвикателство и съм с 8 кг по-малко, а см са на някои обиколки 10 см, а на други над 10 см.

Препоръчвам и продължавам напред.

Alexandra Peeva

Здравейте,

Записах се малко на майтап без да зная какво е зоната. Реших, че идеята за режим под формата на предизвикателство е супер, достатъчно кратък е, за да издържа и най- вече свършва точно преди почивката ни. Останах много приятно изненадана. Спуках се да ям и въпреки това съм свалила 3 кг. Бях на 80% в зоната, като имах няколко пъти прегрешения по рождени дни. Най- много ми хареса, че не гласувам. Зарибих и мъжът ми и готвих на свекървата по зоната  сега се майтапим вкъщи, че сме в зоната. На всички много ни допадна, лесно е, не изисква много време, вкусно, изобщо не съм гладна и нямам никакво желание за шоколади, бонбони и джънк фууд. Определено ще продължа със зоната и за напред и се надявам другата година и аз да се похваля с мечтаните – 10 кг. Успех на всички и до нови срещи.

Antoaneta Alexandrova Ilieva

За мен тези предизвикателства са безкрайно мотивиращи. Да виждам, как още толкова много жени успяват и намират време за себе си, амбицира мен, да не се отказвам.

Вече няма нужда да казвам, че нямам търпение за следващото предизвикателство?

Аз знам, че Зоната е начин на живот за мен, но тези предизвикателства са нов тласък, още мотивация, разнообразие и развлечение.

Благодаря ви и до нови срещи, с още повече свалени килограми и още по-доволни и големи усмивки, от постигнатото!

Mariya Spasova

Добро утро, ще бъда откровена, за втори път съм в предизвикателство, първото беше през месец Май. От доста години насам имам проблем с килограмите, съответно ИР, поликистоза и щитовидната жлеза, след лутане през всички видове диети и режими освен, че не отслабвах а качвах кг. си докарах и много здравословни проблеми като от есента на 2022 бях с постоянно главоболие и високо кръвно, ужасни болки в стомаха, подуване, дори и пробиотиците не помагаха, почти спрях да се храня, защото ме беше страх от болката след всяка храна, няма да говоря и за неразположенията физически .От 2г следя Кати и режима, но както повечето не се навивах, защото ми беше сложен и труден, докато не реших месец април, че ако сега не го направя няма кога. Записах се, още на първите 3 дни бях готова да се откажа заради тичането всяка вечер с храната за мен и отделно за семейството ми и хауса, който след това трябваше да оправям, но аз съм от хората дето не се предават лесно и продължих. Равносметката за тези близо 3 месеца е свалени 6 кг, 5-6 см от обиколките, нормално кръвно налягане, регулирани черва и стомах, без подуване, повече жизненост и енергия, по-щастлива съм и продължавам напред. Меренето и готвенето вече съм усъвършенствала и не ми тежи, а това което виждам в огледалото определено ми харесва. Не вярвах, в началото си казах поредния режим, който няма да ми помогне по-никакъв начин и само ще си загубя времето, но очакванията ми се превърнаха в изненада. И последно ще кажа, че за 1г обиколих всички видове доктори и съм направила всякакви изследвания и всеки един от тях ми казваше, нищо ти няма и резултатите са ти добре – отслабни, ами как като не става каквото и да правя, бях загубила вяра във всичко и почти се бях примирила със състоянието си, докато не се включих в майското предизвикателство. Благодаря на целия екип на Кати, благодарение на тях разбрах режима, групите ме мотивират и атмосферата е прекрасна.

Lati Torbanova

Благодаря ви момичета за това предизвикателство ! Най-хубавите ми 20 дни от доста време насам. Много ми харесва да се храня в зоната имах няколко “прегрешения”, но след това се връщах в зоната и имам резултат – 4 кг. Ще продължа и няма да се откажа. А да си меря храната на кантара ми е любимото и да си смятам от това колко и от другото толкова. Помислих над много неща и осъзнах много неща.

Още един път БЛАГОДАРЯ!

Yordanka Georgieva

За първи път съм от това юлско предизвикателство. Със свалени почти 3 кг. От доста години чета за зановото хранене, но благодарение на Кати се научих как лесно да го прилагам на практика и най-вече да не се вманиачавам 100% да съм по правилата. Така в доста забързаното ми ежедневие приобщих зоната и с помощта на рецептите от сайта, книгите и собствени комбинации, не усещам ограничения или трудности. Най-важното за мен в това хранене е, че е пълноценно и полезно!

Gabriela Nikolova

Здравейте и от мен. Кати сърдечно благодаря на теб и целия екип за всичко, което направихте за нас. Това за мен е първо предизвикателство, но започнах със зоната малко по-рано от 21 май. Мога само да кажа, че това чудо действа. Определено разликата и промяната за мен са огромни във всеки един аспект. Сега нямам тежките кризи на мигрена, от време на време усещам слаби главоболия, промених вобще цялото си мислене по отношение на храненето. Сега си хапвам вкусна и здравословна храна, (да ям сладичко  и да нямам угризения е толкова хубаво), спрях да мисля в това сега колко калории има, ама ще напълнея ли, ох ами сега ако изям това, чак утре ще ям някога, и т.н и т.н. Продължавам смело напред по зоната и с интерес следя всичко, което споделяш. Човек иска ли всичко може, другото всичко е оправдание. Огромно благодаря

Slavena Ivanova

Здравейте!

За мен приключението „Зоната“, аз така го наричам, защото наистина е едно невероятно приключение започна на 1-ви Май, с майското предизвикателство и ще направя всичко възможно никога да не свършва. До сега в крайна сметка с леки лутания съм свалила 8 килограма, като си признавам, че не съм била супер стриктна и съм имала и прегрешения, но във всяко едно хранене задължително се стараех да има протеини, въглехидрати и мазнини. Предизвикателството на Кати и нейния екип тотално преобърнаха представите ми за храната и храненето, за което съм супер благодарна. Като изключим килограмите, за мен по-важен е начина, по който усещам тялото си, а от както се храня по Зоната го усещам леко, енергично и супер балансирано, харесвам си го, което не ми се беше случвало от доста време. Сантиметрите със сигурност са доста, но както вече казах аз не съм от стриктните и не съм ги мерила. Знам само, че това лято за първи път от доста години ще се чувствам в кожата си и добре на плажа.  Очаквам с нетърпение следващото предизвикателство на Кати, защото енергията, съветите, хората са невероятни.  Съжалявам, че нямам скорошна снимка, но имам една точно преди да започна зоната и една от края на майското предизвикателство, която дори и за толкова кратък период говори смятам достатъчно.

Повече снимки ще имам в следващото предизвикателство със сигурност.

Благодаря на Кати и страхотния й екип и до нови срещи!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.