Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Втора порция отзиви от МАРАТОН за мотивация АПРИЛ 2022

Втора порция отзиви от МАРАТОН за мотивация АПРИЛ 2022

WessyKostova

Много ми въздействаха историите на момичетата, толкова лични и откровени, мотивираха ме да изразя и аз мисли и чувства, които не си позволявах. Формулирах ги и започнах да ги изказвам и пред околните. Някои пластове изхвърлих, стигнах до други неочаквани, които предстои да приема и разнищя. Дойде ми повечко наведнъж, доста интензивно предизвикателство, наситено на отговори и нови въпроси. Последните дни бяхме на пътешествие – сватба, роднини, планини и сега си наваксвам дните. Определено ще мина пак през всички дни, знам че ще ги прочета и чуя и осмисля по различен начин. Много харесвам темите и как общуваш с нас, Кати. Ще ми трябват повечко дисциплина и постоянство, за да продължа промяната, която ти започна в мен. Определено груповите предизвикателства са мотивиращи. Чудех се защо хората, които вече знаят и могат сами, продължават да участват, сега разбирам.

Благодаря ти, че те има.

Благодаря и на гостите, които покани.

NikoletaMancheva

Кати, благодаря ти много за разтърсването, за директността, искреността и силното ти желание да ни помогнеш в трансформацията! Посредством видеата и задачките си дадох сметка за много мои блокажи. Трябва много много още да работя, но честно казано това не ме плаши, не ме притеснява, напротив, радвам се, че има възможност за промяната, която търся и трябва да съм постоянна. Очаквам скоро отново да съм част от твоите предизвикателства и да продължа пътя си към баланса! Нямам търпение!

RadinaCanova

За мотивационните маратони с две думи: заслужава си! Давам директно: Да, не е лесно, но това, което си струва, изисква усилия. Някои задачи те издигат и окриляват, други те карат да видиш себе си и живота си дотук с други очи и е трудно, и може да ти стане гадно, така е.. Но в крайна сметка който търси истината, който е решил да работи, да се развива, да търси, да намира и да обиква себе си, знае, че това е начинът. А групата помага. Наистина има такова животно като групова енергия….

Благодаря за невероятната отдаденост на Кати и екипа й!

ZdravkaPetrova

Мила, Кати, аз мога да ти кажа само едно Огромно Благодаря! Всичко, което ни даде, разчопли, отвори, затвори и продължава като ехо да кънти в мен е мотото: да отстоявам себе си и по-често да излизам от зоната си на комфорт. Това е най-важното, което научих от маратона. И благодарение на историите на момичетата, аз разбрах, че всички сме толкова еднакви, макар че сме толкова различни… Това прави живота така пъстър и многолик. Почти от всеки си взех по нещичко! Благодаря!!!!

ZornitsaSimova

Благодаря за всичко! Всички емоции и уроци, тази прекрасна общност, в която не ме е страх да споделям и да намирам отговори. Месеци след първото ми психологическо предизвикателство знам много, но имам и много нови въпроси. Наистина всичко е като на игра. Преди имах голяма съпротива, отлагах , не пишех домашни, а днес сама си го търся. Всеки, който е готов да се изправи срещу всичко, в което е вярвал и да му се преобърне светогледа- тук е мястото!


TatyanaYotova

Предизвикателството ми допадна много. Научих много нови неща. Хареса ми рисуването на графиките, семейните констелации са нещо съвсем ново за мен, но изключително интересно. Най-голямото откритие за мен беше, че ако се научиш да приемаш помощ и се научиш да намалиш темпото и да не се нагърбваш сам с ненужни отговорности животът става много лесен. А освен така даваш възможност на хората около теб и те бъдат полезни. И най-интересното е, че те приемат това с удоволствие, за което много ти благодаря. Имам една ненаписана домашна от ден 6, която съм си обещала, че на всяка цена ще си я напиша. Благодаря на Кати, че ни срещна с толкова различни и изключително интересни хора.

Виолета Николай Манолови

Благодаря ти, мило момиче! Ти ми даде отговор на въпроса, чийто отговор търся от години. Защо вечер като остана сама изяждам всичко,което има?!Целият ден всичко е в Зоната . След вечеря обаче,изяждам много храна. Аз съм от онези,на които денят им е запълнен до дупка. Заобиколена съм от много хора, отговорности и задачи. Вечер, когато остана насаме със себе си, не знам какво да правя с това време. И започвам да ям. Ти ми даде отговор, в последното ти видео. Вече знам и работя в тази посока. Ти ме провокира да се вгледам в себе си и да осъзная,колко властна и безкомпромисна съм. Следвам те и работя в тази посока за промяна. Бъди здрава и благословена!УСПЕХ!!!

Ивелина Йорданова Кръстева

Благодаря ти, Кати, че точно преди една година ти ми подари участие в психологическо предизвикателство! Нищо не е случайно! Сега си давам сметка, че много време душата ми е крещяла за помощ, но аз не знаех как да й помогна. Вселената ми изпрати точния човек, който ме хвана, каза ми хайде ела и ме обърна с хастара навън. Колко нещо изпадна от джобовете, колко сълзи неизплакани изплаках, колко непростени неща простих, колко смело започнах да се гледам в огледалото, колко нови неща изпитах, от които толкова съм се страхувала, а се оказва, че даже ми харесват…. Мога да пиша до утре. Но спирам. Нека всеки, чиято душа крещи за помощ, да допише след време започнатото от мен, аз също ще имам да пиша още! Ти, прекрасно момиче с такава лекота ни водиш към нашия собствен вътрешен свят! Няма как с думи да го опиша! Благодаря е твърде малко! Обичам те!!! Завинаги в сърцето ми! И да знаеш, няма отърване от мен, във всеки твой проект ще бъда!!!

GinkaVasileva

БЛАГОДАРЯ КАТИ,за невероятните предизвикателства в този маратон,за новата информация и различните методи на опознаване и трансформация. На всички, които дадоха от себе си за да надградим себе си!Благодаря на всички от групата за подкрепата и зараждащата позитивна енергия!

Все още не съм приключила с всички домашни и за пореден път осъзнавам,че имам да работя още много върху мен самата,  по това да бъда постоянна, да не отлагам себе си. Това е второто психологическо предизвикателство, през което продължавам да се боря със старото си аз, да поемам отговорност за случващото се,да се губя за пореден път и отново да се намирам,да се опитвам да нямам очаквания. Осъзнавам,че за да се намирам в това състояние да съм там където съм, съм отговорна единствено Аз! Ще продължавам да се радвам на това, което имам и да работя върху по доброто си Аз с Кати в следващото психологическо предизвикателство!Благодаря отново за подкрепата и Успех!

Бистра Кирчева

Добро утро, дойде ред и за моя отзив, този път малко ми костваше време за това!

Пореден маратон, и със сигурност няма да е последен!

Защото, когато нещо започне да се случва, то има нужда да продължи!

Моята психологическа промяна започна с промяната в храната. След като стартирах с храна в Зоната, нещо като тухла се откърти в тая моя вътрешна стена, и малко по малко започна да се руши… Да прогледнеш за себе си, да си признаеш неща, които дълбоко криеш от себе си, да видиш грешките си, да увенчаеш наистина успехите си, да не от върнеш поглед от собственото си аз, да подадеш ръка на вътрешното си аз, и да спреш да го криеш, да се почувстваш на място си, там където всъщност си, да поемеш собствените си товари, и да се освободиш от чуждите, да сложиш граници, и да си доставиш удоволствие, да се оцениш реално, и да се радваш всеки Божи ден, защото винаги има за какво!

Боже Кати, не мога да повярвам какво направи с мен, всъщност какво ми показа че съм!

Цял живот съм се чувствала не на мястото си, сякаш в мен живее друг човек, когото не познавам!

Ами точно така е било!

Казах че съм тук за да „наторя“ моята промяна и мисля че успях!

Да се чувствам добре в собствената си кожа беше най-голямата ми цел,и съм почти там, ще бъда честна, не все още на 100 %, но определено вече дишам с много голяма лекота!

Благодаря на всичко, по пътя си, което ме е довело до тази наша среща!

Благодаря ти за това, което правиш, благодаря за групите ти, в които имам честта да участвам и да използвам тази групова енергия, която е голям тласък, за да се случва промяната всъщност.

Благодаря ти, че най-накрая успях да видя и почувствам себе си, обичам те!

Светлана Стоянова

Благодаря на Катина отново за страхотния маратон! Тези маратони ме накараха да погледна на себе си с други очи. Аз тръгнах от желанието си да се разделя с няколко излишни кг, а днес вече се разделям с грешни убеждения, програми. Уникалното на тези маратони, е че те са като една енциклопедия по пътя на самоопознаването. Кати не използва само един метод. Тук се запознах с много различни техники, чрез които мога да погледна в душата от различен ъгъл. Подходът на Кати е толкова естествен и непринуден и на мен ми стана толкова интересно, че аз имам огромно желание да уча още, да се самонаблюдавам, да дълбая, да разширявам знанията си в тази област.

Кати, благодаря ти, че ми показваш как да стана една по-добра версия на самата себе си.

Нели Пенчева

Здравей, Кати!Това предизвикателство беше неописуемо вълнуващо за мен.Бях във февруарското и очаквах с нетърпение това.Всички домашни,споделени истории бяха много полезни за мен,но ти ме изненада много приятно и с всички допълнителни инструменти,които ни даде-неврографика,дихателни практики,констелациите на Теди,които ме накараха да видя по нов начин живота,проблемите,да спазвам йерархията в семейството и рода.С това ти надгради много предишното предизвикателство и създаде един красив,трансформиращ тайфун от практики и насоки за навлизане в дълбоките програми,които нося. Тази твоя енергия,горенето в това,което правиш,даването на още и още,това,че си толкова земна и естествена са толкова въздействащи и красиви за мен.Благодаря,че не само ни показваш пътя,но и ни предупреждаваш за капаните по него-да не изпадаме в главоблъсканици,да не минаваме от една крайност в друга,да сме търпеливи…Благодаря на всички в групата за споделеното намирах се във вас,благодаря за приятелската атмосфера и енергия.Благодаря на теб, Кати и на екипа ти,че ми дадохте това трансформиращо приключение-да опозная себе си,минуси, бъгове, грешни програми и до тях и плюсовете и хубавите, градивни неща, които нося, да търся баланса и радостта от живота си, да съм благодарна за всичко което съм преживяла!Успех на всички!До скоро!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящия ни маратон през ЮНИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка:https://www.kakvodaqm.bg/produkt/maraton-transformaciya-motivaciya/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.